Dirt Devil støvsugere

Nr. Navn Model Bedste pris
1 Dirt Devil 2620-2

 

dirt devil 2620-2

2 Dirt Devil 2620-5

 

dirt devil 2620-5

3 Dirt Devil DD698-4

 

Dirt Devil dd698-4


Dirt Devil er endnu ikke så kendt i Danmark, men i resten af Europa er Dirt Devil et meget populært mærke indenfor støvsugere. Er du på udkig efter en poseløs støvsuger i økonomiklassen, bør du tjekke sortimentet fra Dirt Devil.

Dirt Devil er en ny spiller på støvsugermarkedet i Danmark. Men den amerikanske virksomhed bag støvsugerne er ikke nogen årsunge. Faktisk er det en af verdens ældste støvsugerproducenter, som kan dateres helt tilbage til 1905. Vi skal dog helt frem til 1984, før støvsugerne med det djævelske navn ”Dirt Devil” så dagens lys.

Efter stor succes med Dirt Devil-støvsugerne i blandt andet Tyskland, hvor Dirt Devil støvsugerne er blandt de mest solgte, er virksomheden nu klar til at erobre markedsandele i Danmark og udfordre Dyson, når det gælder poseløse støvsugere.

Dirt Devil udfordrer Dyson

Dirt Devils sortiment minder i høj grad om Dysons. Det vil sige håndstøvsugere, stangstøvsugere og ikke mindst poseløse støvsugere med cyklon-teknologi. På det danske marked er det primært de poseløse støvsugere fra Dirt Devil, der har gjort sit indtog.

Netop når det gælder de poseløse støvsugere, udfordrer Dirt Devil i den grad Dyson på prisen. En Dirt Devil-støvsuger kan fås til ca. en tredjedel af, hvad Dysons støvsugere koster. Spørgsmålet er så, hvad man får for pengene, når man køber en Dirt Devil støvsuger? Det skal vi se nærmere på her, hvor vi tager et kig på de bedste støvsugere fra Dirt Devil.

Dyson poseløs støvsuger – Cinetic Bigball Musclehead

Dyson poseløs støvsuger - Cinetic Bigball Musclehead

Det smarte med cyklon teknologi er at sugeevnen ikke tabes, da smuds og snavs ikke kommer til at sidde i vejen for vakuum trykket. Dyson, Cinetic Bigball Musclehead, er en utrolig kraftfuld støvsuger, og den har gjort rigtig mange forbrugere lykkelige verden over, med dens stærke sugeevne, og at den ikke kræver ret meget plads i hjemmet.Dyson er et meget kendt brand når det handler om den nyeste teknologi inden for støvsugere. De var nogle af de første som brugte cyklon effekten og fremstillede poseløse støvsugere ,ed rigtig stor effekt.

Den leveres komplet med alt udstyr og så til meget fornuftig pris. Det er støvsuger som holder hvad den lover, og den gør hjemmet helt rent, uanset hvilken overflade du støvsuger. Større sugeeffekt giver et renere hjem Når du gør rent hjemme, så er det sugeeffekten på støvsugeren som er afgørende for kvaliteten af arbejdet.

Har du en støvsuger med ringe sugeevne, så kan det være spildt arbejde, og dit hjem bliver ikke helt rent. et urent hje et usundt for helbredet, og det kan føre til kroniske lidelser senere hen. Derfor er det vigtigt når du køber ny støvsuger, at du har stor fokus på sugeevnen på den enkelte model.

Dyson er et meget kendt brand når det handler om den nyeste teknologi inden for støvsugere. De var nogle af de første som brugte cyklon effekten og fremstillede poseløse støvsugere ,ed rigtig stor effekt.

Det smarte med cyklon teknologi er at sugeevnen ikke tabes, da smuds og snavs ikke kommer til at sidde i vejen for vakuum trykket. Dyson, Cinetic Bigball Musclehead, er en utrolig kraftfuld støvsuger, og den har gjort rigtig mange forbrugere lykkelige verden over, med dens stærke sugeevne, og at den ikke kræver ret meget plads i hjemmet.

Den leveres komplet med alt udstyr og så til meget fornuftig pris. Det er støvsuger som holder hvad den lover, og den gør hjemmet helt rent, uanset hvilken overflade du støvsuger.

Større sugeeffekt giver et renere hjem

Når du gør rent hjemme, så er det sugeeffekten på støvsugeren som er afgørende for kvaliteten af arbejdet. Har du en støvsuger med ringe sugeevne, så kan det være spildt arbejde, og dit hjem bliver ikke helt rent.

Et urent hje et usundt for helbredet, og det kan føre til kroniske lidelser senere hen. Derfor er det vigtigt når du køber ny støvsuger, at du har stor fokus på sugeevnen på den enkelte model.

Dirt Devil Infinity Rebel 55HF

Dirt Devil Infinity Rebel 55HFC

Infinity Rebel 55 HF er en poseløs støvsuger, som er udstyret med Dirt Devils multi cyklon-teknologi, som er garant for en kraftig sugeevne.

Støvsugeren har en energivenlig motor på 800 Watt, hvilket placerer støvsugeren i energiklasse D.

Støvsugeren lever dermed op til de skærpede krav, som EU x indfører til støvsugeres energiforbrug fra september 2017.

Støvsugeren er ligesom Dirt Devils øvrige støvsugere udstyret med det allergivenlige HEPA-filter, hvilket betyder, at udledningen af støv i forbindelse med støvsugningen er minimal.

Når det gælder støvsugerens sugeevner, er støvsugeren placeret i klasse A, når det gælder hårdt gulv, og i klasse C når det gælder støvopsamling på gulvtæpper.

Støvsugeren performer således rigtig godt, også når der sammenlignes med væsentlig dyrere støvsugere. Infinity Rebel 55HF er endnu ikke blevet testet på anerkendte testsites.

Læs mere om Dirt Devil Infinity Rebel 55HF støvsuger her

Dirt Devil Rebel 75HE

Dirt Devil Rebel 75HE

Støvsugeren er placeret i klasse A, når det gælder støvopsamling på hårdt gulv, og klasse D når det gælder støvopsamling på gulvtæpper.Rebel 75HE er en prisbillig poseløs støvsuger med udemærkede sugeevner.

Motoren er på 700 Watt, hvilket placerer støvsugeren i klasse A i forhold til energieffektivitet.

HEPA-filtret sørger for, at støvemissionen også er i klasse A på denne støvsuger.

Forskellen på støvsugerne i HE-serien og HFC-serien er, at der til støvsugerne i HFC-serien medfølger et særligt mundstykke til hårde gulve.

Rebel 75HE er en lavprisstøvsuger. Desværre har vi heller ikke kunnet finde nogle test på denne støvsuger, men bedømt ud fra den angivne performance får du meget støvsuger for få penge med Rebel 75HE.

Dirt Devil Infinty Rebel 54HFC

dirt-devil-infinty-rebel-54hfc-stovsuger_002

Dirt Devil 54HFC er en poseløs støvsuger, der benytter sig af multi cyklon-teknologi. Støvsugeren har et moderne og futuristisk look, der nok skal vække opmærksomhed og er samtidig en meget energivenlig støvsuger.

Den har en motoreffekt på 800 Watt og er derved placeret i energiklasse D. Dirt Devil-støvsugeren lever hermed op til de nye energikrav, som EU har indført fra 2017.

Støvemissionen er ligeledes helt i top, og støvsugeren er udstyret med det allergivenlige HEPA-filter, der begrænser det støv, som støvsugeren udleder, når den er i brug.

Det betyder, at denne støvsuger egner sig godt til hjem med allergikere.

Når det gælder støvsugerevner performer Infinty Rebel 54HFC supergodt i forhold til støvopsamling på hårdt gulv. Her er støvsugeren placeret i klasse A.

Når det gælder støvopsamling på gulvtæpper, er støvsugeren placeret i klasse D. Den er med andre ord ikke meget bedre end hovedparten af de andre støvsugere, der er på markedet.

Det har ikke været muligt at finde nogen tests af Dirt Devil Infinty Rebel 54HFC, men vurderet ud fra støvsugerens performance og sammenholdt med prisen, er støvsugeren et godt og billigt alternativ til de noget dyrere poseløse modeller fra Dyson.

Læs mere om Dirt Devil Infinty Rebel 54HFC støvsuger her

Dirt Devil Popster

Dirt Devil Popster

Dirt Devil Popster er en lille kompakt poseløs støvsuger i en fræk pink farve. Støvsugeren klarer støvsugning på hårdt gulv til UG og er her placeret i klasse A.

Når det gælder støvopsamling på gulvtæppe, klarer støvsugeren sig knap så godt og er her placeret i klasse D. Det energivenlige HEPA-filter medvirker til en meget lav støvemission.

Popster er ikke velegnet til at rengøre store gulvarealer, da rækkevidden kun er 7,5 meter.  Et andet minus ved Popster er også det forholdsvist høje støjniveau på 81 dB(A).

De fleste støvsugere har et støjniveau på mellem 70 og 75 dB(A), så Popster her går lige lovlig meget til den.

Vi har kun fundet en enkelt produktbedømmelse på denne støvsuger hos tyske Amazon. Her får den fem stjerner af en enkelt bruger. Så heller ikke her har vi andet end de rå fabriksfakta at bedømme støvsugeren ud fra.

Kan du leve med støjniveauet, og bor du i en mindre lejlighed, eller mangler du en støvsuger til sommerhuset, kan Popster være en ganske god og billig støvsugerløsning.

Støvsugerens kompakte design gør, at den er let at gemme af vejen, når den ikke er i brug. Det er jo bestemt en fordel, hvis man ikke har så meget plads.

Dirt Devil Popster DD2324-8 – Blå

Dirt Devil Popster DD2324-8 - Blå

Med 88 Watt er den en af de mest effektive på markedet, og det giver den en helt fantastisk sugeevne, som betyder, at dit hjem bliver helt rent efter støvsugningen. Selv med en lille støvsuger kan du altså får gjort boligen helt ren, og så kræver denne model ikke ret meget plads i skabet.Der findes en del mindre og meget kompakte støvsugere, og denne model, Dirt Devil Popster DD2324-8, er en af de mere kendte og solgte på markedet. Den vejer næsten ingenting, og det gør, at den er meget let at trille rundt med i hjemmet.

Devil Dirt er meget effektiv

Det kan være svært at finde plads til alting i for eksempel en studiebolig, men der skal stadig gøres nogenlunde rent. Derfor egner denne model sig perfekt til mindre boliger, hvor der ikke er ret meget plads i skabene.

Du skal huske på, at rengøring er et must når du er inden døre. Støv og snavs er usundt for helbredet og jo mindre din bolig er, så er rengøringen meget vigtig.

Gør du ikke rent, så kan det resultere i allergi eller andre kroniske lidelser som du kan slås med resten af livet.

Dirt Devil Gator 18V Poseløs Sort, Sølv håndholdt støvsuger

Dirt Devil Gator 18V Poseløs Sort

Det kan for eksempel være i boligen til nødredninger, hvis der spildt noget på gulvet, men også til bilen, campingvognen eller båden. Den er utrolig kraftfuld af sin størrelse, og den skal nok klare alle opgaver med udmærkelse.Der findes støvsuger i alle afskygninger og størrelser, og denne model, Dirt Devil Gator 18V, er en poseløs model som er håndholdt og som kan bruges til rigtig mange formål.

Denne model skal lades op, og efter endt opladning, så kan du støvsuge i op til 10 minutter. Beholderen er meget nem at tømme og rummer 0,2 liter. Den fylder ikke ret meget under opbevaring, og hvis du ikke har meget plads, så er denne løsning helt perfekt.

Dirt Devil er bedste i klassen

Støvsugere som ikke er ret store har desværre et meget dårligt ry, og det siges, at de ikke opfylder kundernes krav.

Det er ikke tilfældet med dette støv-monster. Den er utroligt effektiv, og er alle pengene værd når det gælder rengøring, både i hjemmet og i for eksempel bilen.

En af markedet bedste håndholdte støvsugere. Her behøver du ikke at tøve med at købe din næste håndstøvsuger, den holder ord, og gør arbejdet helt fortrinligt.

Dyson poseløs støvsuger – DC33Pro

Dyson poseløs støvsuger - DC33Pro

Dyson poseløs støvsuger – DC33Pro er en af de mest solgte maskine til rengøring i hjemmet verden over, og forbrugerne eller kunderne er vilde med den. Det skyldes dens effektive måde at gøre rent på, og at den ikke mister sugeevne under driften.Der er mange modeller af støvsugere på markedet som du som forbruger kan vælge mellem, når du skal skifte til en ny model. Måske leder du efter en model som er bedre end den du skal af med, og så kan denne være en super mulighed.

Alt for mange modeller på markedet mister sugeevne når posen bliver fyldt op, og så kan det være spild af tid og anstrengelser, at drøne hjemmet rundt med støvsugeren.

Bedre sugeevne og mere effektiv rengøring

Har du aldrig prøvet en poseløs støvsuger før, så skal du ikke lade den mulighed gå forbi dig.

Det er en fantastisk oplevelse at se, hvordan denne effektive støvsuger arbejder, og hvordan den ikke efterlader smuds og snavs på gulvet.

Det er en af de bedste investeringer du kan gøre når det handler om effektiv rengøring i hjemmet, uanset hvilken overflade du skal have støvsuget. Den er ikke nær så lydsvag som andre modeller, til gengæld bliver dit hjem meget renere.

Dirt Devil Rebel 25HF

dirt-devil-infinty-rebel-25hf_01

Med Devil Rebel 25HF får du en poseløs støvsuger til under 1000 kr. Støvsugeren er udstyret med en 700 watt motor. Det placerer støvsugeren i energiklasse D, når det gælder strømforbrug.

Støvsugeren byder desuden på en støvbeholder på 2.7 liter, der betyder, at du ikke skal tømme støvsugeren særligt tit.  Støvsugeren har de samme specifikationer som Rebel 54HFC.

Det vil sige støvemission i klasse A, støvsugning på hårdt gulv i klasse A og støvsugning på gulvtæpper i klasse D.

Med til støvsugeren følger desuden et 3-i-1 mundstykke, der egner sig særligt godt til møbler og polstring samt har specialudviklede børster til hårde og følsomme gulve.

Dirt Devil Rebel 25HF har ikke deltaget i nogen tests af støvsugere, vi har kunnet finde. Det har modellen 24HF i samme serie dog.

På det tyske testsite test-magazin.de scorer denne model 88 ud af 100. Altså en vurdering der ligger i den absolutte bedre ende af skalaen.

Vurderet ud fra støvsugerens specifikationer er støvsugeren et godt valg, hvis du er på udkig efter en prisbillig poseløs støvsuger. Særligt hvis du har et hjem uden for mange gulvtæpper.

Hvor gode er Dirt devil støvsugere?

Ser man på støvopsamling, er alle de Dirt Devil støvsugere, vi har gennemgået, i klasse A når det gælder støvopsamling på hårdt gulv. Når det gælder støvsugning på gulvtæpper, er støvsugerne placeret i klasse C og D.

I forhold til at alle støvsugerne fra Dirt Devil koster lige under 1000 kroner, er dette en overraskende god præstation af støvsugere i denne prisklasse.  Sugeevnen leveres samtidig fra en energirigtig motor, hvorfor de fleste af Dirt Devils støvsugere befinder sig i den bedste energiklasse for støvsugere – klasse D.

Så alt i alt får du meget støvsuger for pengene, når vi ser på den angivne performance. For desværre er det svært at opdrive tests og brugeranmeldelser på disse støvsugere, så vi har ikke haft andet end fabriksoplysningerne, at vurdere den på.

Er Dirt Devil støvsugere bedre end Dyson poseløse støvsugere?

Når det gælder de poseløse støvsugere, er Dyson det mest kendte brand herhjemme. Men hvor gode er Dirt Devils støvsugere i forhold til de noget dyrere Dyson støvsugere?

Mens Dyson støvsugerne har været omfattet af en række forskellige tests, blandt andet via forbrugerstyrrelsens Tænk Test, er Dirt Devil støvsugerne et mere ubeskrevet blad. Dirt Devils støvsugere er endnu ikke blevet testet i nogen anderkendte danske tests. Vurderet på parametre som støvopsamling, energivenlighed og støvemission matcher Dirt Devil dog fuldt ud Dysons poseløse støvsugere. Den ubekendte faktor er så, hvor holdbare Dirt Devils støvsugere er i forhold til Dysons.

Dysons støvsugere er meget holdbare, og Dyson tilbyder blandt andet 5 års garanti på mange af deres dyre poseløse modeller. Dirt Devil tilbyder ingen udvidet garanti på deres støvsugere.  Den store prisforskel taget i betragtning ville det også være underligt, hvis Dirt Devil kan levere den samme holdbarhed på et produkt, der koster en tredjedel af en poseløs Dyson støvsuger.

Derfor håber vi, at der er snart nogen, der vil forsøge at teste de to mærker op mod hinanden.

Hvor allergivenlige er Dirt Devils støvsugere?

Alle de Dirt Devil støvsugere vi har kigget på, er placeret i klasse A, når det gælder støvemission. Det betyder, der er en meget lav udledning af støvpartikler i støvsugernes udstødning. Støvsugerne har samtidig det allergivenlige HEPA-filter, som gør, at støvsugeren egner sig godt til hjem med allergikere.

Baggrund: Virksomheden bag Dirt Devil

Historien om Dirt Devil begynder i en baggård i Cleveland, Ohio i 1905. Virksomheden blev oprindelige startet op under navnet Philip A. Geier Company. Dengang blev virksomhedens støvsugere fremstillet i hånden af metaldele. Udover støvsugere producerede virksomheden også blendere, vaskemaskiner og hårtørrere.

I 1953 blev virksomheden solgt til Walter E. Schott Organization. De nye ejere omdøbte straks virksomheden til Royal Appliance Manufacturing. Herefter gik det ned af bakke for virksomheden, indtil en gruppe investorer i 1981 gik ind i og skød penge i virksomheden og optimerede produktionen.

I de tidlige 80’ere blev mærket Dirt Devil så udviklet. Det blev en bragende succes. Udover Dirt Devil støvsugere, produceres der et væld af andre rengøringsmaskiner indenfor dette brand. Blandt andet damprensere, gulvvaskemaskiner og meget mere. Dirt Devil er i dag en kæmpe spiller på det internationale marked i forhold til rengøringsmaskiner.

Støvsuger mærker

Støvsuger typer

Andre rengørings kategorier