Dyson Cinetic Big Ball

Dyson Cinetic Big Ball er en støvsuger, der skiller sig ud fra mængden på flere punkter. Det gør den bl.a. ved at være en multifunktionsstøvsuger, der er nem at tømme. Det kan man nemlig gøre med et tryk på en enkelt knap. Derfor bliver det faktisk ikke meget nemmere at skulle tømme en støvsuger.

Er designet til at fungere godt i alle typer boliger

Dertil er det også en støvsuger, der er designet til at fungere godt i alle typer boliger. Dyson har gjort mange forskellige ting for at sikre, at dette opnås. Den byder bl.a. på hele syv forskellige slags tilbehør, der hver især har til formål at sikre, at du får en let støvsugning. De hjælper dog også med at give dig bedre resultater.

Mundstykket er forsynet med børster, der bliver presset dybt ned i tæpper. Derfor fungerer den ikke kun på et hårdt underlag, men også på et gulvtæppe. Her kan den nemlig fjerne indgroet snavs, som andre modeller ikke får med. Det er en af de ting, der er med til at gøre Cinetic Big Ball til en af de mest effektive støvsugere.

Den leveres også med et bevægeligt mundstykke, der er forsynet med bløde nylonbørster, som fjerner støvet på en mild måde på hårde gulve. Den kan dertil også bryste sig af en mild profil, der gør, at du kan komme til overalt med støvsugeren. Det er endda muligt at få plads til støvsugeren på selv de mest vanskelige steder.

Endvidere leveres Dyson Cinectic Big Ball også med et såkaldt tangle-free turbinemundstykke. Det er udstyret med modsatrettede roterende børstehoveder, der er i stand til at fjerne hår fra både tæpper og polstring. I de fleste hjem har man ikke brug for flere mundstykker, end dem, der følger med til Dyson Cinectic Big Ball.

Er udstyret med Dyson Ball-teknologi

Dyson har også valgt at udstyre denne støvsuger med deres Dyson Ball-teknologi. Det er en teknologi, der får den til altid at vende tilbage til en lodret position, og altid følge brugeren. Dens cyklonteknologi er med til at sikre, at den opfanger alle mikroskopiske støvpartikler. Desuden er der intet filter at holde ved lige.

På lige fod med de andre støvsugere fra Dyson, så er denne model også poseløs. Som der også er givet udtryk for herover, så kræves der ingen separate filtre. Derfor opstår der faktisk ikke nogen driftsudgifter ved brug af støvsugeren. På sigt vil den faktisk tjene sig selv hjem, hvis din nuværende støvsuger ikke er poseløs.

Den er udstyret med en stor støvbeholder, der er nem at fjerne og tømme. Dette kan du nemlig gøre ved at trykke på en knap. Støvbeholderen har en kapacitet på hele 1,5 liter, mens støvsugerens rækkevidde er op til 10,6 meter, da den ikke er ledningsfri.

Røret kan nemt udvides

Det er nemt at udvide røret på denne støvsuger. Det er en fordel, da det gør det muligt at nå de vanskeligste steder. Den er også udstyret med et bevægeligt håndtag, der kan rotere i hele tre retninger, hvorfor en 360 graders bevægelse faktisk er muligt. Det giver dig selvfølgelig en suveræn kontrol.

Efterlad en kommentar