iRobot Roomba 880 Robotstøvsuger

Forhandler Bedste pris

Gå til forhandler

Som en af de nyeretop-modeller fra iRobot har Roomba 880 ikke overraskende deltaget i en del tests af robotstøvsugere. Her har den konsekvent fået flotte placeringer, og modellen byder da også på en lang række forbedringer i forhold til tidligere, herunder op til 50% bedre rengøring på alle typer gulve.

Ogsåbrugerneerbegejstrede, og belønner modellen med gode anmeldelser på nettet.

Ud over selve robotstøvsugeren, medfølger der i pakken to virtuelle vægge, som med usynlige lysstråler kan bringes til at afgrænse robottens bevægelsesområder.

Det kan eksempelvis anvendes, hvis børnene har LEGO-klodserne fremme i legehjørnet, eller hvis kæledyret skal have sin madskål i fred.

Der følger også fjernbetjening med. Den får ikke lige gode anmeldelser i alle tests, men i praksis vil de færreste have brug for den. Roomba 880 kan som de fleste andre robotstøvsugere klare rengøringen på egen hånd, og sørger også selv for opladning, når batteriet er tomt.

HEPA-filter gør rengøringen mere allergivenlig

Støvsugning med en Roomba er generelt meget allergivenlig, dels fordi den kan programmeres til at køre, når man som allergiker ikke selv er til stede, og dels fordi udblæsningen ikke er så voldsom.

Roomba 880 er dog yderligere forbedret med et HEPA-filter, således at mikroskopiske støvpartikler tilbageholdes i filteret.

Forbedret batteri giver bedre driftsøkonomi

Roomba 880 udmærker sig desuden med en lang driftstid på 90 minutter og et forbedret XLIFE-batteri, der holder til dobbelt så mange rengørings-cyklusser som tidligere batterityper. Det er en væsentlig faktor, da batteriet til en robotstøvsuger er en forholdsvis dyr reservedel.

Selve batteriopladningen foregår meget skånsomt over 16 timer. Det kan synes som lang tid, men er i praksis uden betydning, da robotten sagtens kan følge med til at holde hjemmet rent.

Forhandler Pris

Annoncer

Energiklasse:

Støvemission:

Rengøringsevne gulvtæppe:

Rengøringsevne hårdt gulv:

Motoreffekt:

Lydniveau:

Teleskoprør:

Arbejdsradius:

HEPA-filter:

Poseløs:

Kapacitet – beholder:

Parketmundstykke:

Turbo-mundstykke (til dyrehår):

Møbelmundstykke:

Fuge-mundstykke:

Vægt:

A

A

C

A

33 watt

61 dB(A)

Ja

12 meter

Ja

Ja

15 liter

Ja

Nej

Ja

Ja

3,8 kg

iRobot Roomba 880_6

Video

Billeder

iRobot Roomba 880 Robotstøvsuger slider

Støvsugerland.dk's bedømmelse
  • Energiklasse
  • Støvemission / Allergivenlig
  • Rengøringsevne gulvtæppe
  • Rengøringsevne hårdt gulv
  • Motoreffekt
  • Lydniveau
4.7

Bedømmelse

Med mange år i branchen har iRobot vist sit værd, og Roomba 880 er den hidtil bedste af de mange robotstøvsugere fra dette mærke. Modellen har været på markedet i nogen tid, så prisen er desuden kommet ned i et leje, hvor modellen er et udmærket køb.
De forbrugere, der allerede har robotten kørende, bakker op med flotte anmeldelser, eksempelvis på tyske Amazon.com, hvor modellen gennemsnitligt får 4,4 ud af 5 mulige stjerner.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Efterlad en kommentar