Nilfisk Handy Premium Håndstøvsuger

Nilfisk Handy Premium_6

Forhandler Bedste pris

Gå til forhandler

Små håndholdte støvsugere har ry for at være ubrugelige, og det gælder som regel også for de billige af slagsen. Med Nilfisk Handy Premium bevæger vi os dog op i en klasse, hvor de små maskiner reelt kan støvsuge og gøre rent.

Prisen ligger noget over den billige kategori, men så får du til gengæld også en kraftig motor, moderne højtydende batteri-teknologi og hurtig opladningstid.

Nilfisk Handy Premium er udført i neutralt sort design med et ergonomisk soft-grip håndtag. Den samlede vægt er blot 1,2 kilo, så alt i alt er det ikke trættende at udføre pletstøvsugning i de 20 minutter en opladning rækker til. Opladningstilstanden indikeres af en LED-indikator.

Støvet opsamles i en poseløs kassette med 0,5 liters kapacitet, der let kan klikkes af og tømmes i skraldespanden, uden at hænderne kommer i berøring med snavset.

Handy Premium er endvidere forsynet med et dobbelt vaskbart filter, som ligeledes kan klikkes af og rengøres efter behov under vandhanen.

Kraftigt batteri understøtter den høje ydelse

Den lille håndstøvsuger leverer et overraskende godt sug, og det skyldes ikke mindst det kraftige 18 V batteri af den nye Li-ion type, der også ses i brug ved kraftige akku-værktøjer som for eksempel græstrimmere og hækkeklippere. Disse batterier er blandt andet kendetegnet ved lav vægt, stor kapacitet og lang holdbarhed i forhold til tidligere batteri-typer.

En stor fordel ved disse batterier er endvidere, at de tåler at blive relativt hurtigt opladet. Nilfisk Handy Premium kan således være klar igen efter kun fire timers opladning. Her er det slet ikke ualmindeligt, at håndstøvsugere fra andre producenter skal bruge 12-15 timer eller mere på at lade op.

Forhandler Pris

Annoncer

899,00 Læs mere

Energiklasse:

Støvemission:

Rengøringsevne gulvtæppe:

Rengøringsevne hårdt gulv:

Motoreffekt:

Lydniveau:

Teleskoprør:

Arbejdsradius:

HEPA-filter:

Poseløs:

Kapacitet – beholder:

Parketmundstykke:

Turbo-mundstykke (til dyrehår):

Møbelmundstykke:

Fuge-mundstykke:

Vægt:

A

A

C

A

700 watt

68 dB(A)

Ja

11 meter

Ja

Ja

0.5 liter

Nej

Nej

Ja

Ja

1,2 kg

nilfisk logo lille

Miele Complete C3 Silence_3

Video

Billeder

Nilfisk Handy Premium

Støvsugerland.dk's bedømmelse
  • Energiklasse
  • Støvemission / Allergivenlig
  • Rengøringsevne gulvtæppe
  • Rengøringsevne hårdt gulv
  • Motoreffekt
  • Lydniveau
4.5

Bedømmelse

Har du behov for en ledningsløs håndstøvsuger til reelle rengøringsopgaver, er Nilfisk Handy Premium et udmærket redskab til eksempelvis rengøring af bilen og andre svært fremkommelige steder, hvor en almindelig støvsuger er lidt uhåndterbar eller besværlig at tage med.
De brugere, der har anskaffet sig denne model, giver generelt udtryk for stor tilfredshed. Det kan eksempelvis ses på den danske netbutik WhiteAway.com, hvor modellen gennemsnitligt får 4,3 ud af 5 mulige stjerner og pæne kommentarer med på vejen.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Efterlad en kommentar