Støvsuger til pool

Det er rart at have pool i eller ved din bolig. Det er dog ikke helt så rart, at du også skal holde den ren. En stor del af det kan du dog blot overlade til en poolstøvsuger (kaldes også en bundsuger. Med en bundsuger, er du fri for at bruge et stort antal timer på rengøring af din pool, som du i stedet kan bruge på at slappe af.

Har du en pool, men ingen bundsuger, kan det kun gå for langsomt med at anskaffe dig en. Det kan spare dig for både tid og besvær, hvorfor det er en god investering at købe en støvsuger til pool. Faktisk er det muligt at overlade en stor del af rengøringen af din pool til en robot, der kører frem og tilbage på poolbunden.

Hvordan fungerer en poolstøvsuger?

Det er nemt at gøre brug af en pool støvsuger. Det eneste du skal gøre, er at sætte den ned i vandet, trykke på en knap, og herefter klarer den resten selv. Derfor skal du ikke have noget med robotten at gøre, når den først er startet. Du kan sagtens give dig i kast med noget andet, mens robotten gør din pool fin og ren.

En sådan støvsuger er udviklet til at kunne alt op fra bunden af bassinet. Det liver samlet op i et filter, der er nemt at tømme efter endt rengøring. Det betyder, at det er et filter, der kan bruges igen og igen. Dette er en fordel, da det sparer dig for en del omkostninger, eftersom der ikke er behov for at købe nye filtre hele tiden.

Der kan ikke gives et konkret svar på, hvor meget arbejde en sådan robot kan klare for dig. Det afhænger af, hvilken model du vælger. Der er nogle modeller, der både kan klare rengøring af bund, sider og overflade af poolen. Andre modeller er lavet til kun at kunne rengøre poolbunden, hvorfor de adskiller sig på dette punkt.

Som du kan se herover, er det ikke svært at gøre brug af en sådan støvsuger. Faktisk er det så nemt, at alle og enhver kan finde ud af at gøre brug af en. Derfor er der heller ikke nogen grund til, hvorfor du ikke bør få fingrene i en støvsuger til din pool. Du vil nemlig spare dig selv for en del besvær ved at have én.

Der findes også håndholdte poolstøvsugere

Du er ikke tvunget til at købe en robot, der kan støvsuge din pool for dig. Hvis du har en lille pool, er det ikke sikkert, at den bedste løsning er at vælge en robot. I et sådant tilfælde bør du fint kunne klare dig med en af de håndholdte modeller i stedet. I mange tilfælde kan det faktisk bedre betale sig med en håndholdt model.

Hvis du gerne vil spare lidt penge på købet af støvsugeren til din pool, er en håndholdt variant også det rette valg for dig. Det er nemlig ikke helt så billigt at købe en sådan variant, som det er at købe en robot. Når det er sagt, skal det dog gøres klart, at det i mange tilfælde er et bedre valg, at du køber en robot til at støvsuge.

Når du skal vælge mellem en robot og en håndholdt model, er det især din pools størrelse, du bør tage hensyn til. Hvis du har en stor pool, er du bedst stillet med en robot. Har du en mindre pool, er det typisk bedst, at du vælger en håndholdt variant. En robot kan dog sagtens bruges i en mindre pool, hvis det ønskes.

De fleste vælger robotstøvsugere til poolen

Der skal ikke være nogen tvivl om, at de fleste vælger en støvsuger til poolen, der kan køre selv. Med andre ord, så vælger de fleste at investere i en robot. Det er ganske vist en kende dyrere end en håndholdt model, men den byder dog på fordele, der gør den yderligere investering værd – især hvis du har en større pool.

Det er ikke noget, der betyder, at du ikke kan gøre brug af en sådan støvsuger, hvis du har en lille pool. Det kan du nemlig sagtens. Det er dog ikke alle, der mener, at det er noget, der faktisk giver mening. Derfor er det også op til dig selv at vurdere, hvad du har af præferencer, når du skal vælge din nye pool støvsuger.