Bosch støvsuger – Her de bedste Bosch støvsugere

 

Nr. Navn Model Bedste pris
1

Bosch BGS7SIL64MBosch bgs7sil64m
Se laveste pris
2

Bosch BGS5335bosch bgs5335
Se laveste pris
3

Bosch BSGL5400Bosch bsgl5400
Se laveste pris

Bosch har produceret støvsugere siden 1929. I perioden 1967-2014 har støvsugerproduktionen ligget i BSH – Bosch Siemens Hausgeräte – der har produceret støvsugere under både Bosch, Siemens og flere andre brandnavne. Her på siden ser vi nærmere på alle de modeller, der produceres og sælges under brandnavnet Bosch.

Bosch producerer både støvsugere med og uden pose, samt hånd- og stangstøvsugere og diverse tilbehør til støvsugere, herunder forskellige mundstykker, slangesæt, filtre og støvsugerposer.

De billigste Bosch støvsugere kan fås til lige omkring 300 kroner for en håndstøvsuger, mens den dyreste model koster tæt på 3500 kroner for en såkaldt stangstøvsuger. Det kan synes som mange penge, men til gengæld får du en støvsuger uden ledning, der udgør et reelt alternativ til den traditionelle ledningsbaserede støvsuger.

Alle Bosch støvsugere lever op til EU’s regulativ fra 2014 om, at en støvsuger maksimalt må have en effekt på 1.600 watt. Denne grænse sættes yderligere ned til 900 watt fra september 2017, hvorfor Bosch allerede nu introducerer nye, endnu mere energivenlige motorer med større sugeevne i deres nye støvsugermodeller, så de kommer til at leve op til de nye krav.

De bedste Bosch støvsugere

Vi har gennemgået Tænks store årlige test af støvsugere, samt set nærmere på de mange tusinde brugeranmeldelser af Bosch støvsugere, der findes de største hvidevare-webshops og testsites på nettet.

På baggrund af de mange forskellige anmeldelser og testresultater, præsenterer vi her de 12 Bosch støvsugere, der rangerer højest i anmeldelserne i øjeblikket.

 

Bosch BBH52550 støvsuger uden ledning

Forhandler Pris
kitchenone-logo Se laveste pris
Se laveste pris
Se laveste pris
Se laveste pris
Se laveste pris

Kender du det at du ikke lige kan komme hele vejen rundt med støvsugeren fordi at ledningen ikke er lang nok? De gør de fleste vist, men det kan man undgå ved at vælge en støvsuger helt uden ledning og så er man fri som fuglen på mange måder.

En ledningsløs støvsuger er ikke et sjældent syn, men når det handler om kvalitet, så er der desværre alt for mange modeller som ikke kan klare tingene, og som ikke gør ordentligt rent.

Denne Bosch BB52550 uden ledning kører på et opladeligt batteri, og er kun 6 timer om at blive fuldt opladet igen. På denne ladning kan du bruge støvsugeren i cirka 30 minutter.

En kraftfuld ledningsfri støvsuger

Du får en rigtig god støvsuger – en af de bedste ledningsfrie der findes på markedet, og hvis du bare ved en smule om kvaliteten fra Bosch, så vil du vide dig helt sikker.

Det er en af verdens førende producenter af støvsugere, som leverer denne lækre og effektive model.

Den klarer alle opgaver perfekt, og dit hjem bliver totalt rent efter en tur med denne støvsuger. Du får en støvsuger som holder i mange år, og du vil blive overrasket over batteriets levetid, som gør, at du næsten ikke kan slide det op.

Bosch Athlet BBH52550 stangstøvsuger

bosch-bbh52550-athlet-stangstovsuger_002

Forhandler Pris
kitchenone-logo Se laveste pris
Se laveste pris
Se laveste pris
Se laveste pris
Se laveste pris

 

Bosch Athlet BBH52550 er en såkaldt ledningsfri stangstøvsuger, der leverer samme rengøringsevne som en traditionel støvsuger, men hverken behøver ledning eller skal trækkes rundt.

Den er lige så nem og hurtig at bruge som en kost, og alt hvad du behøver, er bare at tage den frem, tænde den og så er du i gang.

Støvsugeren kan køre cirka 50 minutter på en opladning og opladningen klares på 6 timer.

Mundstykket er ekstra fleksibelt, så du både kan komme ind under de lave møbler og helt ind i krogene.

BBH52550 er en dyr men dejlig støvsuger med masser af sugeevne og god funktionalitet.

Gennemsnitlig rates den til 4.4 ud af 5 stjerner på WhiteAway, hvilket vidner om, at folk er tilfredse med støvsugeren, men dog har enkelte ankepunkter.

Bosch Athlet BBH51830 håndstøvsuger

Bosch Athlet BBH51830

 

i samarbejde med PriceRunner

 

Bosch BHH51830 er en pose- og ledningsløs stangstøvsuger med 30 minutter driftstid pr. opladning.

En fuld opladning tager 6 timer. Men allerede efter 3 timer er batteriet opladet til 80 % kapacitet, hvilket er rigeligt til hurtig udrykning ved uheld.

Sugestyrken er lige så god som langt større støvsugere med ledning og jorden fra en væltet potteplante eller børnenes perler er hurtigt støvsuget op igen.

Samtidig er støvsugeren nem at få ind under møbler og i alle boligens kringelkroge.

BBH51830 er stadig ret ny på markedet og derfor har det været svært at finde særlig mange anmeldelser og test af støvsugeren.

Men grundet den lange batterilevetid og ekstremt korte opladningstid, synes den lige som Bosch Athlet BCH6ATH25 at være et godt alternativ til traditionelle støvsugere. Kort sagt dyr men dejlig.

Bosch støvsuger – Zoo’o ProAnimal BSGL5333 – Rød/sølv

Bosch støvsuger - Zoo'o ProAnimal BSGL5333

 

i samarbejde med PriceRunner

 

Denne støvsuger er en af mange i rækken hos Bosch som imponerer de fleste kunder. Når man køber en støvsuger i dag, så forventer man en støvsuger som kan gøre rent, og ikke efterlader støv eller snavs på gulvtæppet.

Det kommer du heller ikke til at opleve med denne model, Zoo´o Proanimal BSGL 5333. Som navnet siger det, så er denne støvsuger specielt beregnet på forbrugere med kæledyr, som for eksempel hund og kat, der fælder en helt del.

Mange støvsugere på markedet kan ikke klare opgaven med de mange katte- eller hundehår, og så er arbejdet helt spildt. Køb en model som denne, og få bugt med alle dyre hårene.

Væk med katte- og hundehår

Hunde- og kattehår er en pestilens i mange danske hjem, og der er ikke en forbruger som ikke bander dem væk. Men hvem vil undvære at være sammen med disse dejlige kæledyr?

Ikke mange, og derfor har Bosch udviklet denne meget effektive støvsuger som kan håndtere alle hårene uden problemer. Det betyder et meget renere hjem, og så giver endnu større glæde sammen med dyrene.

Har du hund eller kat, så er dette din fremtidige støvsuger – uden tvivl. Effektiv og til en meget attraktiv pris, der giver dig meget for pengene.

Bosch BGL45ZOO1 støvsuger

Bosch BGL45ZOO1

På grund af det særlige AirTurbo-system fjerner BGL45ZOO1 nemlig dyrehår bedre end mange andre støvsugere på markedet. Det skyldes især den meget høje luftgennemstrømning og den særlige Turbo-børste.Bosch BGL45ZOO1 ProAnimal er den optimale støvsuger til dig, der har husdyr som katte og hunde, der tit fælder.

Støvsugeren er endvidere udstyret med HEPA 13-filter og et særligt Bionic filter med lugtreduktion, der sikrer ren og luftfri udblæsning. Perfekt for allergikere.

Kommer også med særligt parketmundstykke til hårde træ- og flisegulve med kombimundstykke, der kan justeres til underlagets beskaffenhed. Støvsugeren bruger maksimalt 800 W, men har et relativt højt lydniveau på 74 db(A).

Støvsugeren får god anmeldelser af især familier med dyr, der har købt støvsugeren netop for at komme de mange hunde- og kattehår til livs. Samtidig er det indbyggede HEPA 13-filter et af de mest allergivenlige på markedet.

Det betyder, at selv om du skulle lide af både husdyrs- og støvallergi, så vil du kun få rimelig få – om nogen – gener af at støvsuge med denne støvsuger. Så baseret på de tilgængelige anmeldelser, burde støvsugeren være det oplagte valg, hvis du har husdyr og måske samtidig lider af allergi.

Bosch støvsuger – In’genius ProSilence 57

Bosch støvsuger - In'genius ProSilence 57

Alle kender brandet eller mærket Bosch, og det er for mange forskellige produkter, men mest af alt for elektronik, værktøj, husholdningsmaskiner, hvidevarer og støvsugere.

Denne In´genius Prosilence 57 er en af de mest omtalt støvsugere på markedet. Det skyldes flere ting, men i de seneste år har producenterne af støvsugere udviklet mere lydsvage modeller, som ikke larmer så meget, men stadig er yderst effektive.

Bosch er en af de producenter som er førende inden for denne udvikling, og denne model er en af de mest lydsvage der findes på markedet. Du skal selvfølgelig regne med at betale en smule mere for høj kvalitet, men det får du også, hvis du vælger denne lækre støvsuger fra Bosch.

HEPA filter er godt for allergikere

Rengøring skal kunne betale sig, og man skal ikke føle at man spilder sin tid. det gør du ikke med denne model fra Bosch. IN´genius Prosilence 57 er utrolig lydsvag med kun 57 decibel, og så er den udstyret med et HEPA filter som gør, at den filtrerer små støvpartikler fra, som for eksempel allergikere bliver plaget af.

Det er altså en støvsuger som giver fuld valuta for pengene, både når det gælder sugeevne og i forhold til robusthed. Denne model vil du få masser af glæde ved i mange år frem.

 

Bosch ledningsfri støvsuger – BBHMOVE4N – Champagne

Bosch ledningsfri støvsuger - BBHMOVE4N - Champagne

Denne kraftfulde støvsuger fra Bosch er en ti-i-en støvsuger, som både er en håndstøvsuger og en stangstøvsuger. Den er en af de mest effektive på markedet, og er så kraftfuld trods sin uafhængighed af en ledning.

Den ledningsfri støvsuger kan bruges i op til 36 minutter på en opladning, og den er lige så effektiv som en helt almindelig støvsuger.

Bosch BBHMOVE4N er en ar markedet mest effektive ledningsfri støvsugere, og den kalrer alle opgaver uden at den efterlader noget på gulvet. Skal du prøve noget nyt uden ledning, så er denne model et godt valg.

Bosch til topkarakter

Når du gør rent i hjemmet så kender du sikkert godt til problemerne med for eksempel sten og sand. Det kommer du ikke til at opleve med denne støvsuger fra Bosch. Den oplader batteriet på omkring 16 timer, og så er den igen klar til at tage fat.

Du kan støvsuge alle vegne, for den har ikke en ledning som kun rækker op til 9,5 meter. Du skal ikke tænke på andet end at komme ind i alle kroge, og når du er færdig med den, så er den utrolig lidt pladskrævende, og det betyder rigtig meget for mange forbrugere. En støvsuger med topkarakter.

Bosch BBHMOVE4 stang- og håndstøvsuger

Bosch BBHMOVE4_3

Bosch BBHMOVE4 er en sammenfoldelig, poseløs støvsuger – perfekt til kollegieværelset eller den lille bolig, hvor plads til opbevaring af en almindelig støvsuger kan være en udfordring.

Samtidig kan selve støvsugere tages ud og bruges som håndstøvsuger, så du let kan komme ind i alle kringelkrogene.

BBHMOVE4 har indbygget, vaskbart filter, elektronisk børste og kan stå selv, når du ikke bruger den.

Den kører 36 minutter i træk på en fuld opladning, hvilket burde være rigelig tid til at få støvsuget det lille hjem, der er ideelt til netop denne type støvsuger.

Flere brugere af BBHMOVE4 bemærker, at støvsugeren er god til den daglige, akutte rengøring. Især familier med børn og husdyr synes at være glade for den.

Den korte driftstid på 15 minutter sætter dog begrænsninger for, hvad støvsugeren kan bruges til. Men har du en større støvsuger eller en robotstøvsuger, kan BBHMOVE4 være et godt supplement til denne.

Bosch Athlet BCH6ATH25 stangstøvsuger

bosch-bch6ath25_002

 

i samarbejde med PriceRunner

 

Denne ledningsfri Bosch BCH6ATH25 stangstøvsuger er lige så dejlig og praktisk, som den er dyr.

Her er tænkt på alle detaljerne. F.eks. har du mulighed for at indsætte roterende børster i mundstykket, så skidt og støv kan børstes op af tæppet og tæppet fremstår friskt og nyt efter en støvsugning.

Støvsugeren er poseløs med støvbeholder og er udstyret med LED-indikator, der lyser når filteret skal renses. Samtidig er sugestyrken på højde med de kraftigste støvsugere med ledning.

Støvsugeren har svimlende 60 minutters driftstid på en opladning og en fuld opladning tager 3 timer!

Men denne støvsugers lange driftstid og forholdsvise korte opladningstid, er BCH6ATH25 et reelt alternativ til den traditionelle ledningsbaserede støvsuger.

Samtidig sikrer filteralarmen mod unødigt slid og dårligere rengøringsevne, ved at advare brugeren om, at det er på tide at få renset filteret.

Generelt klarer den sig da også godt i de tests, den deltager i, men nogen testvinder har den ikke været.

Bosch BGL4SIL69A støvsuger

Bosch BGL4SIL69A

Bosch BGL4SIL69A er en traditionel støvsuger med ledning med lavt effektforbrug og nogenlunde lydniveau (69 dB(A)).

Modellen er designet meget brugervenligt med et klart overblik over de forskellige indstillingsmuligheder og har stor kapacitet i posen (4 liter) og forholdsvis fornuftig rækkevidde på ledningen.

BGL4SIL69A er udstyret med det allergivenlige HEPA 13-filter, der er et af de mest allergivenlige filtre på markedet med en meget lav støvemission.

Samtidig er rengøringsevnen er helt i top på hårde gulve i træ og med fliser (gruppe A), mens den er noget mindre – men dog tilfredsstillende – på tæppebelagte gulve (gruppe C).

På bundlinjen klarer støvsugeren sig derfor på niveau med mange andre støvsugere i samme prisklasse. Det gør den alt i alt til et fornuftigt køb til prisen.

Bosch BGL8330T støvsuger

bosch-bgl8330t_002

Bosch BGL8330T er en ekstrem lydsvag støvsuger på 650 V med et lydniveau på kun 59 dB(A). Støvsugeren er af den traditionelle type med ledning og er udstyret med HEPA 13-filter og leveres med parketmundstykke.

Støvsugeren er udstyret med Boschs særlige PowerProtect System, der sikrer en jævn og god ydelse, også selv om posen er ved at være fuld.

Støvsugeren er udstyret med hele 12 meter ledning, så du ikke behøver at skifte stikkontakt nær så tit som med andre støvsugere med ledning. Støvsugeren har et lavt energiforbrug og anvender pose.

Desværre skuffer støvsugeren på rengøringsevnen, der ifølge den lovpligtige mærkning kun er B på hårdt gulv og D på tæpper. Her fås der billigere støvsugere, der klarer sig bedre.

Til gengæld er der kun meget få støvsugere der er lige så lydsvage, ligesom den hører til en af de mest allergivenlige støvsugere på markedet.

Så kan du leve med den lidt dårligere rengøringsevne, fordi du sætter enten lydsvaghed eller allergivenlighed højere, bør du vælge denne støvsuger.

Læs mere om Bosch BGL8330T Støvsuger her

Bosch BBHMOVE5 hånd- og stangstøvsuger

Bosch BBHMOVE5

Bosch BBHMOVE5 er efterfølgeren til BBHMOVE4. Lige som denne er BBHMOVE5 ledningsfri og har indbygget, vaskbart filter, elektronisk børste og kan foldes sammen på midten, så den kan stå på meget lille plads, når du ikke bruger den.

Som BBHMOVE4 kører 5’eren her også 36 minutter i træk på en fuld opladning og en opladning tager 3 timer.

Ligesom med BBHMOVE4 kan du også tage selve støvsugeren ud og bruge som håndstøvsuger.

Det er enormt praktisk, hvis du f.eks. skal støvsuge spildt mel, kaffebønner eller ris op fra køkkenbordet eller skal til på trange steder. Støvboksen indeholder 300 ml.

BBHMOVE5 er – igen ligesom 4’eren – lidt af en darling hos køberne og ikke mange håndstøvsugere får så gode anmeldelser som disse modeller.

Tilmed er BBHMOVE5 billigere end mange af konkurrenterne og derfor det et godt valg, hvis du er på jagt efter et supplement til den traditionelle støvsuger.

Bosch BSNC100 støvsuger

Bosch BSNC100

Bosch BSNC100 er en yderst effektfuld støvsuger på trods af sin lille størrelse og sit lave effektforbrug.

Det skyldes den energieffektive motor, der giver stor sugeevne i forhold til hvor mange watt, motoren anvender.

Til gengæld halter det lidt med støvsugerens rengøringsevne, ligesom den har en meget høj støvemission.

Det betyder at støvsugeren ikke er ideel til allergikere eller til brug i meget støvede hjem med husdyr.

På lydsiden er støvsugeren desværre også meget højlydt med sine 86 dB(A), hvilket er noget over det typiske lydniveau på omkring 70-75 dB(A), der synes at være standarden på tilsvarende modeller.

Heller ikke rengøringsevne eller støvemission er specielt gode. Så skal du købe den, skal det især være på grund af prisen.

Bosch BKS4003 håndstøvsuger

Bosch BKS4003


Perfekt til lige at klare små askeudfald fra brandeovnen, når melposen har drysset på køkkenbordet eller køkkengulvet eller til at komme til der, hvor den store støvsuger ikke kan komme til.Bosch BKS4003 er en nem, bekvem og billig lille håndstøvsuger. Støvsugeren er f.eks.

Modellen anvender et vaskbart støvfilter og er udstyret med et 9,6 V NiMH batteri, der kan lades op på forholdsvis kort tid i den medfølgende ladestation, der samtidig kan holde håndstøvsugeren, når den ikke er i brug.

En opladning rækker til cirka 15 minutters drift og det tager cirka en time til halvanden at lade håndstøvsugeren fuldt op igen.

Desværre smitter den lave pris af på BKS4003’s ydeevne. Hverken sugeevne eller batterilevetid synes at imponerer de brugere, der har skrevet anmeldelser af støvsugeren på de forskellige hvidevaresites på nettet. Enkelte mener ligefrem den er bygget forkert og slet ikke kan suge støv op.

Bosch BKS4043 håndstøvsuger

Bosch BKS4043

Bosch BKS4043 er en praktisk lille håndstøvsuger, der kan hænge i sin oplader på væggen eller i skabet og altid være klar til aktion. Håndstøvsugeren vejer lige over et kilo.

Kommer med tre ekstra mundstykker, herunder en møbelbørste og en væskeopsamler, der kan bruges til opsugning af spildte væsker.

Støvsugeren kan rumme 400 ml tørt støv og 40 ml væske i det særlige væskeopsugningsmundstykke og anvender et 9,6 volts NiMH batteri, der kan køre cirka 15 minutter på en opladning. En fuld opladning tager omkring en times tid.

Bosch har flere håndstøvsugere i deres produktportefølje og blandt dem er BKS4043 en af de mere populære.

Men i de test vi har kunnet finde på nettet, har den dog ikke fået specielt gode omtaler af sugeevne og funktionalitet sammenlignet med konkurrerende produkter. Men i forhold til f.eks. BKS4003 er denne model klart et bedre valg.

Bosch BKS4033 håndstøvsuger

Bosch BKS4033

Frem med BKS4033 og snart er der smil på alles læber igen.Bosch BKS4033 bliver hurtigt din bedste ven, når du har spildt mel, kaffebønner, ris eller andre ting i køkkenet eller når ungerne har leget med perleplader og fået revet alle perlerne på gulvet.

Støvsugeren kan rumme 300 ml tørt støv og 40 ml væske i et særligt mundstykke til opsugning af væsker, der er et af de tre mundstykker, der medfølger til støvsugeren.

Vejer lige over et kilo, kan køre 15 minutter på en fuld opladning, der tager cirka en time i den medfølgende praktiske vægholder.

Det kan undre at Bosch har valgt gammeldags NiMH-batterier til deres BKS-håndstøvsugere.

Opladningstiden er cirka 4 gange længere end de mere moderne litium-ion batterier, der f.eks. anvendes på andre af Boschs ledningsfrie støvsugere.

De fleste brugeranmeldelser nævner da også den korte driftstid og den forholdsvis lange opladningstid i en akut situation som et ankepunkt, ligesom sugeevne og rengøringsgrad får dårlige kommentarer fra flere anmeldere.

Hvor gode er Bosch støvsugere sammenlignet med andre mærker?

Bosch støvsugere synes at være det prisvenlige alternativ til mange af de traditionelle støvsugerkategorier. Især inden for hånd- og stangstøvsugere har Bosch mange gode bud på modeller, der kan bruges enten som supplement til en almindelig støvsuger eller i stedet for en sådan. Det sidste fordrer dog, at du kun har en mindre bolig, hvor du ikke bruger støvsugere i mere end maksimalt en halv time i træk.

I de mange test af støvsugere vi har gennemgået, findes der ingen, hvor det er en Bosch-støvsuger, der vinder testen. Traditionelt ligger Bosch lige under top 3, oftest med en placering midt i eller i den nedre del af det testede felt. Det gælder uanset om vi taler traditionelle støvsugere med ledning eller hånd- eller stangstøvsugere.

Hvor rent gør en Bosch støvsuger?

Ser vi udelukkende på rengøringsevne klarer Boschs støvsugere sig oftest middelmodigt. Mange har kun rengøringsevne B på hård gulv og D eller lavere på tæpper. Eneste undtagelser er dyrehårsstøvsugeren BGL45ZOO1 og den lille BGL35MON6 (ikke omtalt her på siden), der ligger i rengøringsklasse A på hårdt gulv og rengøringsklasse C på tæpper.

Så generelt ligger Bosch i det store midterfelt hvad angår rengøringsevnen på deres maskiner. Det betyder dog ikke, at Bosch er et dårligt valg. For f.eks. populære mærker som Miele har samme eller lavere værdier, men får alligevel gode anmeldelser fra brugerne på grund af andre kvaliteter.

Hvor allergivenlig er en Bosch støvsuger?

Mange af Boschs traditionelle støvsugere med ledning er udstyret med det allergivenlige HEPA-filter. De mest allergivenlige er dog kun udstyret med HEPA 13 og ikke det superallergivenlige HEPA 14 filter, der stort set fjerner alle støvpartikler fra støvsugerens ”udstødning”.

Derfor er det kun få af Boschs støvsugere, der ligger i allergivenlige støvemissionsgruppe A. Det drejer sig om BGL45ZOO1, BGL8330T og den ikke her på siden omtalte BGL35MON6, der alle har HEPA 13 filter.

Bosch håndstøvsugere får ikke god omtale

Selv om Bosch har forholdsvis mange håndstøvsugere i deres produktudvalg, er der ingen af dem, der får særlig rosende anmeldelser. Det skyldes især den ældre batteriteknologi, der anvendes i dem. Den gør dem prisbillige, men hverken driftstid, opladningstid eller sugeevne er værd at skrive hjem om. Så skal du vælge håndstøvsuger, bør du nok vælge nogle konkurrerende men så også dyrere produkter.

Bosch har gode bud på ledningsfrie støvsugere

Eneste undtagelse synes at være BBHMOVE-serien, der på grund af sin forholdsvis lange driftstid, moderne batteriteknologi og fornuftige sugeevne, kan udgøre et reelt alternativ til den traditionelle støvsuger i mindre boliger. En anden genialtet ved denne serie er muligheden for at kunne tage selve støvsugerdelen ud af stangstøvsugeren og bruge den som håndstøvsuger. Den største ulempe er naturligvis den forholdsvis lille støvkapacitet i maskinen.

Et andet godt bud på et ledningsfri alternativ til den traditionelle støvsuger, er Bosch BCH6ATH25 der lige som BBHMOVE-serien er en stangstøvsuger. Den store forskel er den utroligt lange driftstid på 60 minutter på et fuldt opladet batteri, samt den beskedne opladningstid på 3 timer. Igen er støvkapaciteten i maskinen lille, men dog 3 gange større end i BBHMOVE-modellerne. Derfor er prisen også cirka dobbelt så høj.

Bosch har markedets lydsvage støvsuger

Et andet punkt udmærker Bosch sig dog også på: Bosch har markedets mest støjsvage støvsuger i form af BGL8330T. Med et lydniveau på kun 59 dB(A) er det faktisk muligt at føre en almindelig samtale uden at skulle råbe, mens du støvsuger. Til sammenligning ligger det gennemsnitlige lydniveau for støvsugere på omkring 75-80 dB(A), hvilket er væsentligt mere larmende.

Konklusion på Bosch støvsugere

Ser vi bort fra BBHMOVE-serien må konklusionen være, at hvis du køber en Bosch støvsuger får du et produkt, der ikke er exceptionelt, men klarer sig rimeligt på de fleste parametre som f.eks. suge- og rengøringsevne, ligesom flere modeller udmærker sig ved at ligge i den mere støjsvage ende af lydspektret.

Baggrund: Bosch og støvsugerne

Bosch har produceret støvsugere siden 1929, hvor Depressionen tvang firmaet til at gå ind på nye forretningsområder. Indtil da havde Bosch primært produceret elektriske og mekaniske komponenter til automobilindustrien og andre industrivirksomheder.

I starten producerede Bosch støvsugere, der lignede konkurrenternes. Men efter anden verdenskrig gik Bosch sine egne vegne med både støvsugernes design og funktionalitet.

I 1967 slog Bosch og Siemens deres husholdningsudstyrsdivisioner sammen til BSH – Bosch Siemens Hausgeräte – der ud over støvsugere også producerede køkkenmaskiner, vaskemaskiner, tørretumblere, ovne, komfurer og meget andet husholdningsudstyr.

BSH producerede de forskellige husholdningsmaskiner, men de blev solgt under de respektive firmaers egne navne, samt en række andre brands, som Bosch og Siemens havde under sine vinger. Derfor vil du opdage, at der er en vis lighed mellem Bosch og Siemens støvsugere fra denne periode. Oftest er det kun et spørgsmål om forskellige logoer og mindre designdetaljer, der udgør forskellen på de to mærker.

I 2014 købte enedes Bosch og Siemens om, at Bosch opkøbte Siemens aktiepost på 50 % i BSH. Siden da har Bosch haft det fulde ejerskab over de 28 fabrikker fordelt ud over Tyskland, Frankrig, Grækenland, Polen, Rusland, Slovenien, Slovakiet, Spanien, Tyrkiet, Kina, Indien, Peru og USA og deres mere end 53.200 ansatte.

Bosch fører et stort udvalg af stangstøvsugere

Bosch er en anerkendt producent af støvsugere. I løbet af de seneste år er de begyndt at lægge større fokus på de moderne stangstøvsugere. Derfor fører de i dag et stort udvalg af stangstøvsugere. Er du på udkig efter en stangstøvsuger, er der derfor gode forudsætninger for, at udvalget også byder på noget for din smag.

Har du brug for en ny støvsuger, og ser du gerne, at det er en nem løsning? I så fald bør du kunne finde frem til en Bosch stangstøvsuger, der harmonerer med dine krav.

Laver også støvsugere, der er specifikt egnet til dyrehår

Har du kat eller hund, der fælder en del? Hvis du har det, så er du med garanti bekendt med, at det kan være svært at holde din bolig ren. Til et sådant formål er det faktisk en fordel at have en støvsuger, der er specifikt egnet til dyrehår.

Leder du efter en sådan støvsuger, er en Bosch Zoo’o ProAnimal støvsuger et godt bud. Det er en støvsuger fra Bosch, der er udviklet til dig, der har dyr i hjemmet. Den har en kraftig sugeevne og et særligt mundstykke, der gør det nemmere at suge dyrehår op fra ethvert underlag.

Støvsuger mærker

Støvsuger typer

Andre rengørings kategorier