Bosch BGL8330T Støvsuger

Bosch BGL8330T støvsuger

Forhandler Bedste pris

Gå til forhandler

Bosch BGL8330T er en traditionel ledningsbaseret støvsuger i den lidt dyrere ende af skalaen. Støvopsamlingen skuffer dog til prisen og kun støvemission og energiforbrug ligger i højeste klasse.

Lydniveauet er derimod helt nede på under almindeligt samtaleniveau, hvilket gør Bosch BGL8330T til en af de mest støjsvage støvsugere på markedet – kun ”undergået” af Electrolux’s støvsugere.

Bosch BGL8330T er nemlig udstyret med Bosch særlige SilenceSound System og nyder endvidere også godt af det særlige PowerProtect System fra Bosch, der sikrer samme sugeevne, selv om posen er ved at være fuld.

Støvsugerposen kan rumme 5 liter, så der er langt mellem poseskiftene. Maskinen kommer med 12 meter ledning, der giver denne støvsuger en væsentlig større aktionsradius end gennemsnittet.

Elendig støvopsamling

Når det så er sagt, er vi stort set færdig med de rosende ord om denne støvsuger. For til den forholdsvis øje pris, er det skuffende, at støvsugeren kun har en støvopsamling, der rækker til klasse B på hårdt gulv og klasse D på gulvtæpper.

Støvopsamling på gulvtæpper volder altid problemer for langt hovedparten af alle støvsugere, men du skal lede længe efter en støvsuger, der ikke klarer hårdt gulv til rengøringsklasse A.

Til samme pris er det nemt at finde både andre modeller fra Bosch og konkurrerende mærker, der performer bedre til billigere penge.

Lavenergi og lav støvemission

Til gengæld er støvsugeren ud over at være lydsvag, også ret beskedent konsumerende på strømsiden. Med en effekt på kun 650 W lever denne model op til selv de skærpede energikrav til støvsugere, der træder i kraft fra 2017.

Støvemissionen er også i topklasse. Den ligger i klasse A og da støvsugeren er udstyret med HEPA-13 støvfilter, betyder det, at udblæsningsluften fra støvsugeren kun vil volde de allermest følsomme støvallergikere problemer. Her vil det nærmere være det støv, støvsugeren efterlader på tæpper og gulve, der kommer til at give støvallergikerne problemer.

Energiklasse:

Støvemission:

Rengøringsevne gulvtæppe:

Rengøringsevne hårdt gulv:

Motoreffekt:

Lydniveau:

Teleskoprør:

Arbejdsradius:

HEPA-filter:

Poseløs:

Kapacitet – beholder:

Parketmundstykke:

Turbo-mundstykke (til dyrehår):

Møbelmundstykke:

Fuge-mundstykke:

Vægt:

A

A

C

A

800 watt

59 dB(A)

Ja

9 meter

Uspecificeret

Nej

2,5 liter

Ja

Nej

Ja

Ja

8,1 kg

bosch-logo

Bosch BGL8330T støvsuger_6

Video

Vi har ikke kunne finde en video

Billeder

Bosch BGL8330T Støvsuger slider

Støvsugerland.dk's bedømmelse
  • Energiklasse
  • Støvemission / Allergivenlig
  • Rengøringsevne gulvtæppe
  • Rengøringsevne hårdt gulv
  • Motoreffekt
  • Lydniveau
4.5

Bedømmelse

De 63 brugeranmeldelser vi har kunnet finde på nettet, vurderer dog støvsugeren til 4,2 ud af 5 stjerner, men i svenske Bäst-i-Test, der har sammenlignet Bosch BGL8330T med en række andre støvsugere i samme prisklasse, rækker det kun til en placering i den nedre ende af skalaen og en vurdering på 6 ud af 10 point.
Rengøringsevnen tækker ned i bedømmelsen, mens lydniveau, ekstra mundstykker og god byggekvalitet tæller på positivsiden.

Sending
User Review
4.25 (4 votes)

Efterlad en kommentar