AEG AT3550EL poseløs støvsuger

AEG AT3550EL

Forhandler Bedste pris

Gå til forhandler

AEG AT 3550EL anvender cyklon-teknologi med altid kraftig sugeevne, fordi støvsugeren ikke anvender nogen form for støvsugerpose. Støvsugeren lider under de sædvanlige problematikker ved cyklon-teknologi, men er til gengæld billig med en pris under 1000 kroner.

AEG AT3550EL er en støvsuger, der anvender cyklon-teknologi frem for den almindelige støvsugerteknologi, hvor støvet suges ind i maskinen og opsamles i en pose.

I cyklon-støvsugeren skabes suget af en roterende anordning, der opsuger støvet og opsamler det i en støvbeholder, der ikke lige som støvsugerposen skal kasseres ved tømning. Støvbeholderen kan tømmes og eventuelt vaskes. Det betyder, at der ikke behøver købes støvsugerposer, hvilket kan løbe op i en væsentlig besparelse hen over støvsugerens levetid.

En typisk cyklon-støvsuger

Ulempen ved cyklon-støvsugeren er imidlertid, at denne støvsugerteknologi kræver en meget stor og kraftig luftgennemstrømning. Derfor bruger denne støvsugertype oftest meget strøm, er mere larmende og ikke specielt allergivenlig, da alle former for filtre og andre anordninger, der bremser luftgennemstrømningen i maskinen, er med til at mindske sugeevnen.

Lige præcis disse tre ulemper har AEG AT3550EL – også selv om den er udstyret med et vaskbart HEPA hygiejnefilter.

Bedst til rengøring på hårdt gulv

Rengøringsevnen fejler imidlertid ikke noget, så længe vi taler om hårdt gulv. Her ligger AEG AT3550EL i rengøringsklasse A, hvilket er den højest mulige klassificering.

På gulvtæpper er rengøringsevnen dog væsentligt forringet. Her rækker klassificeringen til rengøringsklasse F, hvilket er den næstlaveste.

Hvad siger test og brugeranmeldelser om AEG AT3550EL?

Det har ikke været muligt at finde nogle uafhængige test af AEG AT3550EL hos vores sædvanlige testkilder danske Tænk og svenske Råd og Rön. Samtidig har det kun været muligt at finde ganske få brugeranmeldelser hos de danske og internationale webshops, vi normalt henter brugerbedømmelser på.

Samlet set giver de 6 brugeranmeldelser vi har kunnet finde en samlet vurdering af støvsugeren på lige omkring 3,6 ud af 5 stjerner, hvilket ligger i den lave ende af skalaen.

Energiklasse:

Støvemission:

Rengøringsevne gulvtæppe:

Rengøringsevne hårdt gulv:

Motoreffekt:

Lydniveau:

Teleskoprør:

Arbejdsradius:

HEPA-filter:

Poseløs:

Kapacitet – beholder:

Parketmundstykke:

Turbo-mundstykke (til dyrehår):

Møbelmundstykke:

Fuge-mundstykke:

Vægt:

F

F

E

A

1400 watt

83 dB(A)

Ja

7.3 meter

Uspecificeret

Ja

2,5 liter

Ja

Nej

Ja

Ja

5,1 kg

AEG logo lille

Video

Vi har ikke kunne finde en video

Billeder

AEG AT3550EL

Støvsugerland.dk's bedømmelse
  • Energiklasse
  • Støvemission / Allergivenlig
  • Rengøringsevne gulvtæppe
  • Rengøringsevne hårdt gulv
  • Motoreffekt
  • Lydniveau
1

Bedømmelse

Med et højt energiniveau på 1400 W, støvemission i klasse F og højt lydniveau, er denne støvsuger ikke dit førstevalg. Det vaskbare HEPA-filter rækker kun til en HEPA-10 klassificering, der tillader hele 15 % støv i udblæsningsluften
Har du kun parketgulve og ingen støvallergikere i huset, er støvsugeren et godt køb.

Sending
User Review
3 (9 votes)

Efterlad en kommentar