Bosch Athlet

Bosch Athlet er en serie af ledningsfrie støvsugere. Det er også en af de mest populære serier af støvsugere fra Bosch. Serien omfatter blandt andet modeller som Bosch BBH51830 og BBH52550, der er blandt de mest populære modeller. Fælles for dem alle er, at det er moderne, ledningsfrie støvsugere.

Hvad der også er værd at fremhæve er, at Bosch Athlet er blandt de første trådløse støvsugere, der er lige så effektive som en almindelig støvsuger. Den byder ikke blot på høj kvalitet, men også et design, der gør, at du kan lade den stå fremme. Gør du det, så er du sikret, at du altid har den ved hånden, når du skal bruge den.

Ingen kabler, og ingen kompromisser

Vælger du en Athlet-støvsuger får du batteridrevet støvsugning, der er lige så effektiv som med en almindelig støvsuger med ledning. Det skyldes, at den er forsynet med et Lithium-batteri og et pålideligt Bosch-design. Dertil kan du også rengøre i de vanskelige områder, da støvsugeren er udstyret med et fleksibelt mundstykke.

Mundstykket kan endda roteres hele 360 grader, ligesom det også er nemt at styre og manøvre. Der følger desuden også mundstykker specifikt til møbelbetræk og -sprækker. Derfor medfølger der alt, hvad du skal bruge for at gøre rent. Det inkluderer endda også rengøring på de mere vanskelige områder i boligen.

Høj ydeevne garanterer en nem og effektiv støvsugning

Bosch Athlet-serien er garant for både ydelse og pålidelighed. Samtlige modeller er nemlig forsynet med en motoriseret børste. Dertil byder de også alle på kraftig luftgennemstrømning samt en stærk motor, der har en lang levetid. Derfor vil du heller ikke opleve, at du skal skifte din støvsuger igen lige foreløbigt.

Den er også udrustet med HighPower AllFloor Brush, der sørger for et grundigt resultat på alle overfalder – gang på gang. Du kan desuden vælge mellem tre forskellige niveauer:

  • Niveau 1: For rengøring
  • Niveau 2: For almindelig rengøring
  • Niveau 3: Turbo-mode til rengøring på vanskelige områder

Det er selvfølgelig vigtigt, at det pointeres, at brugstiden kan variere afhængigt af brug. Jo mere du skruer op for sugeevnen, des mere strøm bruger støvsugeren også.

Lang levetid med selv minimalt vedligehold

Støvsugeren giver helt op til en times trådløs brugstid, og den vil desuden køre på maksimal effekt, indtil dens sensorlampe indikerer, at det er tid til opladning. Den vil dog også indikere, hvis det er tid til at tømme dens 0,9 liters støbeholder, eller at der er behov for rengøring af det integrerede filter.

Dertil mister den ikke batterilevetid mellem opladningerne. Som følge af dens Lithium-Ion-batteri kan du lade det op når som helst i løbet af battericyklussen. Den byder også på Boschs patenterede teknologi, der hedder SensorBagless. Samtidig er du sikret en enestående rengøringseffekt samt minimal rengøring af filteret.

Er både stillegående og praktisk

Du skal ikke bekymre dig for, hvorvidt det er en støjende støvsuger. Den har et lydniveau på kun 72 dB. Derfor er det også muligt at føre en samtale eller at se TV, mens andre støvsuger. Det gør sig gældende, hvad enten det er en Bosch Athlet BBH52550, BBH51830, BBH52550 eller en helt fjerde model, du ender med at vælge.

I og med, at en sådan støvsuger kan præstere en kraftig luftgennemstrømning på op til 27 L/s samt et robust støvseparationssystem, er der tale om en meget effektiv støvsuger. Dertil leveres den også med et praktisk tilbehørssæt, kan du blot placere den, hvor du vil. Derfor er den ideel for dig, der ikke har meget plads.

Derfor er Bosch Athlet-serien også en række af ledningsfrie støvsugere, der har meget at byde på. Det betyder blot, at alle og enhver kan finde en model, der er passende for dem.

Efterlad en kommentar