Bosch BBH22041

Der er mange ledningsfrie støvsugere på markedet. Derfor kan det være svært at vælge den rette model for dit vedkommende. Nægter du at gå på kompromis med fleksibiliteten, er Bosch BBH22041 et godt valg. Det er den perfekt hjælper til din rengøring. Især for dig, der gerne vil have det hurtigt overstået.

Har en god ydeevne og lang batteritid

Med BBH22041 fra Bosch får du en 2-i-1-støvsuger. Det betyder, at du får en stang- og håndstøvsuger i ét og samme produkt. Det er desuden også en støvsuger, der kan bruges på enhver gulvbelægning. Derfor kan den bruges til at gøre rent i hele boligen. Det er en fordel, hvad enten du bor i en stor eller lille bolig.

Hvad der også er en fordel er, at du kan vælge mellem to hastighedstrin. Har du brug for ekstra sugeevne til en større opgave, kan du blot skrue op for hastigheden. Derved undgår du at skulle støvsuge samme område flere gange. I sidste ende er dette ensbetydende med, at du sparer både tid og besvær.

Er forsynet med NiMH-batterier

Bosch har forsynet støvsugeren med nye NiMH-batterier. De har ikke blot en bedre ydeevne, men er faktisk også mere miljøvenlige. Derfor er der flere fordele ved denne type batterier. Endvidere byder BBH22041 fra Bosch også på en aftagelig akku-batteripakke. Det betyder, at det også er nemt at skifte batteri.

Støvsugeren kan præstere en ekstra lang driftstid. Mere specifikt, så kan du støvsuge i op til 44 minutter. Du kan følge med i batteristatussen på den indbyggede indikator. Den angiver nemlig, hvornår du skal lade dens batteri op. Vær dog opmærksom på, at det har en opladningstid, der lyder på mellem 12 og 16 timer.

Er udstyret med Bosch EasyClean System

Der er megen komfort forbundet med at bruge denne støvsuger. Den er udformet til at være nem at anvende, opbevare og holde ved lige. Det skyldes en kombination af den lette vægt på blot 3,1 kg., og dens EasyClean System. Det er et system, der gør det nemt at fjerne og rense cylinderne med børster.

En anden ting, som du er sikret, hvis du vælger denne støvsuger, er maksimal fleksibilitet. Du kan nemlig blot støvsuge løs, uden at blive begrænset af en ledning. Det er også nemt at komme ind under og rundt om dine møbler, hvilket du kan takke det bevægelige mundstykke for, da det gør det nemt at finde plads overalt.

Efterlad en kommentar