Bosch BBH52550 Athlet Stangstøvsuger

Bosch BBH52550_2

Forhandler Bedste pris

Gå til forhandler

Bosch BBH52550 Athlet er en ledningsfri stangstøvsuger, der er designet som et alternativ eller supplement til den almindelige støvsuger med ledning.

Den er en af markedets dyreste stangstøvsugere, men samtidig en af de få stangstøvsugere der rent faktisk kan bruges som erstatning for den gode, gamle støvsuger.

Designmålet for Bosch BBH52550 Athlet var klart fra starten.

Den skulle være et reelt alternativ til den traditionelle ledningsbaserede støvsuger med pose, slange og det hele, der skal slæbes frem fra gemmerne, hver gang der trænger til at blive støvsuget eller der er sket et uheld, som der skal ryddes op efter.

Lang drifttid og kort opladning

Derfor var der fra starten fokus på to ting: Batterilevetid og sugeevne. Det er de to største udfordringer for alle ledningsfrie støvsugere. For tit rækker batteriet ikke til, at du kan nå at få gjort hele boligen ren eller også er sugeevnen alt for ringe – især på tæpper.

Her viser Bosch BBH52550 Athlet ingen svaghedstegn. Med en batterilevetid på hele 50 minutter og opladningstid på 6 timer, fås det simpelthen ikke bedre. Tilmed er batteriet 80 % opladet efter 3 timer.

Sugeevnen fejler heller ikke noget. I hvert fald ikke hvis man skal tro Bosch selv og de mange forbrugeranmeldelser, der findes rundt om på nettet.

For underligt nok er det ikke muligt at opdrive den ellers lovpligtige mærkning af denne støvsuger, der blandt andet fortæller om, hvilke rengøringsklasser støvsugeren befinder sig i for hårdt og tæppebelagt gulv.

Støvsugeren har 3 hastigheder og støvet opsamles i en beholder, der kan rumme hele 0,9 liter støv og andre urenheder, før den skal tømmes.

De tre hastigheder giver mulighed for at vælge forskellige niveauer af rengøringsevne i forhold til batterilevetiden lige fra let rengøring og lang driftstid til høj rengøringsevne og kort driftstid.

Forhandler Pris

Annoncer

1.626,00 Læs mere
1.626,00 Læs mere
1.659,00 Læs mere
de3bedste 2.195,00 Læs mere

Energiklasse:

Støvemission:

Rengøringsevne gulvtæppe:

Rengøringsevne hårdt gulv:

Motoreffekt:

Lydniveau:

Teleskoprør:

Arbejdsradius:

HEPA-filter:

Poseløs:

Kapacitet – beholder:

Parketmundstykke:

Turbo-mundstykke (til dyrehår):

Møbelmundstykke:

Fuge-mundstykke:

Vægt:

A

A

C

A

2,400 watt

68 dB(A)

Ja

9 meter

Ja

Ja

0,9 liter

Ja

Nej

Ja

Nej

3,67 kg

bosch logo lille

Bosch BBH52550_banner2

Video

Billeder

Bosch BBH52550 Athlet slider

Støvsugerland.dk's bedømmelse
  • Energiklasse
  • Støvemission / Allergivenlig
  • Rengøringsevne gulvtæppe
  • Rengøringsevne hårdt gulv
  • Motoreffekt
  • Lydniveau
4.2

Bedømmelse

Det har ikke været muligt at finde Bosch BBH52550 Athlet omtalt i uvildige sammenligningstest. Men ifølge brugerne på bl.a. danske WhiteAway og tyske Amazon, bedømmes støvsugeren til 4,7 ud af 5 stjerner.
Anmeldelserne omtaler støvsugeren som nem at bruge og med god rengøringsevne. Anbefales dog ikke allergikere på grund af manglende HEPA-filter.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Efterlad en kommentar