Bosch BBHMOVE2N

Det behøver ikke at være kompliceret at købe en støvsuger. Du kan blot investere i en Bosch BBHMOVE2N. Gør du det, så får du to støvsugere for ens pris, da det er en såkaldt 2-i-1-støvsuger. Det betyder, at du ikke blot får en stangstøvsuger, men også en mindre håndstøvsuger.

En af fordelene ved denne model er, at den kan stå frit oprejst. Den kan selvfølgelig også stå oprejst i sin opladerstation. Det er selvfølgelig en fordel, da du derved altid blot kan placere den. Det betyder også, at du ikke behøver at gemme den væk i et skab e.l., som er tilfældet med de fleste normale støvsugere.

Har en aktionstid på op til 15 minutter

Bosch BBHMOVE2 har også en god aktionstid. Du kan nemlig bruge den i 15 minutter, før der er behov for at lade den op. Det betyder, at det ikke er en støvsuger, der kan klare støvsugning af hele hjemmet. Den egner sig dog godt til de mindre støvsugeopgaver, der måtte være i hjemmet.

Der er mange, der bruger en Bosch Støvsuger BBHMOVE2N til den daglige rengøring. Det kan være, at der er et behov for at køkkengulvet får en tur efter madlavningen. Til dette formål egner den sig rigtig godt, da du både kan bruge den som en stangstøvsuger, men også som en mindre håndstøvsuger.

Er en meget pladsbesparende støvsuger

Er du på udkig efter en pladsbesparende støvsuger, er det oplagt, at du tager et kig på denne model. Her får du nemlig en model, der byder på en rigtig god sammenfoldelighed. Derfor er det nemt at folde den sammen og gemme den væk, hvis det ønskes. De fleste vælger dog at have den stående frem i sin opladerstation.

Dertil bør det også nævnes, at den har en vægt på blot 3,2 kg. Derfor er den let at have med at gøre under selve støvsugningen.

Efterlad en kommentar