Bosch BCH6ATH25 Håndstøvsuger

Bosch BCH6ATH25_1

Forhandler Bedste pris

Gå til forhandler

Bosch BCH6ATH25 er en såkaldt ledningsfri stangstøvsuger i den lidt dyrere ende af skalaen. Til gengæld får du en batterilevetid på en hel time og en superhurtig opladning på bare 3 timer, samt en fornuftig sugeevne selv på tæpper.

Det gør den til et reelt alternativ til den gamle ledningsbaserede støvsuger, som det dog stadig må anbefales at bruge med jævne mellemrum.

Designmålet for de fleste såkaldte stangstøvsugere er, at skabe en støvsuger der er lige så nem at tage i brug som en kost, lige så enkel at bruge og ikke vejer frygtelig meget mere.

Det gør den væsentligt nemmere at gribe ud efter end dens besværlige ledningsbaserede fætter, der tit er gemt af vejen i et skab og først skal samles og sættes til strøm, før den kan bruges.

Det ægte alternativ til den traditionelle støvsuger

Det mål må langt hen ad vejen siges at være nået med Bosch BCH6ATH25. Selv om vægten på lidt over 3,6 kg er væsentlig tungere end den gamle fejekost, så er Bosch BCH6ATH25 nem at gå til.

Den kan tilmed stå selv og kan tages i brug med det samme. Det er bare at tænde for kontakten og vælge mellem en af de tre hastigheder, der enten tilgodeser lang batterilevetid, høj sugeevne eller afvejer begge dele efter bedste evne.

Maskinen er poseløs. Skidtet opsamles i en 0,9 liters plastikbeholder, der nemt kan tømmes og rengøres. Det gør den også perfekt til at samle perler og andre småting op med, hvis ungerne har tabt dem ud over hele gulvet.

Rengøringsevnen er fornuftig, selv om det desværre ikke er muligt at finde rengøringsklassificeringer for maskinen, fordi den er produceret inden lovgivningen trådte i kraft.

Den er udstyret med et hygiejnisk filter, der dog ikke opfylder kravene til en HEPA-klassificering. Støvsugerens LED display giver besked, når filteret skal renses.

Energiklasse:

Støvemission:

Rengøringsevne gulvtæppe:

Rengøringsevne hårdt gulv:

Motoreffekt:

Lydniveau:

Teleskoprør:

Arbejdsradius:

HEPA-filter:

Poseløs:

Kapacitet – beholder:

Parketmundstykke:

Turbo-mundstykke (til dyrehår):

Møbelmundstykke:

Fuge-mundstykke:

Vægt:

A

A

C

A

800 watt

72 dB(A)

Ja

0,9 meter

Uspecificeret

Ja

0,9 liter

Ja

Nej

Ja

Ja

3,63 kg

bosch-logo

vacuum-cleaners-general-purpose-1-b393a252c06d-page-001 (1)

Video

Billeder

Bosch BCH6ATH25 slider

Støvsugerland.dk's bedømmelse
  • Energiklasse
  • Støvemission / Allergivenlig
  • Rengøringsevne gulvtæppe
  • Rengøringsevne hårdt gulv
  • Motoreffekt
  • Lydniveau
4.3

Bedømmelse

Støvsugeren får fornuftige brugeranmeldelser på nettet. Samlet har vi fundet 142 anmeldelser med en gennemsnitlig score på 4,1 ud af 5 mulige stjerner på danske og udenlandske webshops.
Tilbage i 2014 deltog maskinen i en test i tyske ETM TestMagazin. Her blev den testet op mod 3 andre stangstøvsugere, men måtte tage til takke med sidstepladsen i testen, der blev vundet af en Electrolux-stangstøvsuger. I testen roses Bosch BCH6ATH25 dog for sin gode sugeevne.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Efterlad en kommentar