Bosch BCH6ZOOO

Er du på udkig efter en støvsuger, der gør det nemt og ubesværet at støvsuge i alle hjørner og kroge? I så fald er det værd at tage et kig på BCH6ZOO fra Bosch. Den kan nemlig hjælpe dig med netop dette, og endda uden en ledning, der kommer i vejen. Samtidig er den så effektiv, at den tager alle typer skidt – også dyrehår.

Poseløs støvsuger

Når du gør brug af denne støvsuger til at støvsuge, er du sikret, at du får et pletfrit resultat på ethvert hårdt gulv. Det skyldes, at den er udstyret med en højeffektiv poseløs teknologi. Det er dog i lige så høj grad som følge af, at den er udstyret med den specielle ProAnimal-børste, der især er ideel til at fjerne dyrehår.

Bosch har også udstyret deres Bosch BCH6ZOOO med en stor støvbeholder, der har en kapacitet på hele 0,9 liter. Den er desuden også nem at tømme, ligesom dens filter er vaskbart. Under brug kan du nemt vælge mellem de tre forskellige hastigheder, der er som følgende:

  • Let rengøring, som giver maksimal driftstid
  • Normal rengøring, som giver middel driftstid
  • Turbo, som er til mere krævende rengøring, men som også giver kortere driftstid

Byder på en god batteritid

Støvsugeren er også blevet forsynet med Boschs egen Lithium-Ion-teknologi. Det betyder, at den er udstyret med et holdbart og stærkt batteri, der både virker i lang tid og lader hurtigt op. På en fuld opladning, kan du støvsuge i op til 50 minutter med din BCH6ZOOO fra Bosch. Det er tilstrækkeligt for de fleste.

Når du er færdig med at støvsuge, skal du blot sætte den på plads i sin opladerstation. Her vil den være ladet op til fuld kapacitet i løbet af seks timer. Du kan derfor passende lade den lade op, mens du er på arbejde. Hvis du gør det, så er den klar til brug, når du kommer hjem.

Egner sig godt til sommerhuset eller den lille lejlighed

BCH6ZOOO fra Bosch er en støvsuger, der med fordel kan bruges i en lille lejlighed, i et sommerhus eller i en campingvogn, hvor der ikke er specielt meget plads. Det er nemlig en støvsuger, der kan bryste sig af at være yderst pladsbesparende. Det medfører, at det er nemt for dig at gemme den væk efter endt brug.

Du kan selvfølgelig lade støvsugeren op i en helt almindelig stikkontakt. Dertil bør det også nævnes, at du får et fleksibelt mundstykke og et praktisk tilbehørssæt med i købet. Begge dele er med til at gøre rengøringen en del nemmere og mere effektiv. Det er selvfølgelig en klar fordel, da din rengøring hurtigere er overstået.

Du skal ikke bekymre dig for, om det er en støvsuger, der er for tung. Den har nemlig en vægt på blot 3 kg. Den har også en indikator for, hvornår det er ved at være på tide at få ladet den op. Derfor ved du altid, når det er tid til at sætte den til at lade op, så den ikke pludselig løber tør for strøm.

Efterlad en kommentar