Bosch BGL35MON6

Bosch har udstyret BGL35MON6 med deres PowerProtect-system. Takket være det, får du langvarig ydelse – også når støvsugerposen er ved at være fyldt. Dertil benytter den Boschs nye PowerProtect-støvsugerpose, der folder sig optimalt ud, hvorfor den giver en større støvoptagelseskapacitet.

Dette skyldes, at det er en pose, der er bestående af et højteknologisk filtermateriale i flere lag. Du er derfor garanteret at have en maksimal ydelse fra start til slut.

Er udstyret med en HiSpin-motor

Bosch har altid været med i front, når der tales om teknisk innovation. Det beviser de endnu engang. Denne gang er det i form af deres nye og energieffektive HiSpin-motor. Det er en kraftfuld motor, der garanterer en grundig rengøring med et særdeles lavt strømforbrug.

Denne ydelse opnås særligt som følge af de optimerede aerodynamiske blæsehjul.

Klasse A for støvoptagelse på hårdt gulv

Støvoptagelse på hårdt gulv er det vigtigste aspekt for mange købere af støvsugere. Effekten måles i form af procentuel støvoptagelse. Det er en indikation af, hvor stor en mængde støv, der suges op fra standardiseret sprække, der er fyldt med støv.

Jo bedre klasse for støvoptagelse på hårde gulve en støvsuger har, des bedre resultater leverer den på gulve med sprækker. Det samme er gældende for klinker med furer samt gulvbrædder.

Egner sig til brug på alle gulve

Støvsugeren er desuden forsynet med ydelsesstyring med rotationsstyring. Det gør den egnet til alle gulve, da det medfører, at den leverer en optimal rengøringsydelse på alle gulve. Som følge af dens elektroniske ydelsesstyring, er det nemt for brugeren at justere den ved hjælp af rotationsstyringen.

Byder på en aktionsradius på 10 meter

Du er sikret, at du kan nyde godt af en stor fleksibilitet og en bekvem støvsugning, da BGL35MON36 har en stor aktionsradius på hele 10 meter. Det medfører at der er behov for færre skift mellem stikkontakter under støvsugningen.

Efterlad en kommentar