Bosch Støvsuger BCH6LNG25

Der er mange, der tror, at de er nødt til at gå på kompromis med deres støvsugers ydeevne, hvis de investerer i en ledningsfri støvsuger. Det er dog ikke tilfældet, hvis blot du vælger en Bosch BCH6LNG25. Det er nemlig en støvsuger, der er effektiv i brug og har en høj ydelse, hvorfor du ikke går på kompromis med din rengøring.

Den kan præstere en ydelse, der svarer til en støvsuger med 2.400 W. Dog er du ikke begrænset af ledningen, som er tilfældet på en almindelig støvsuger. Tværtimod, så får du komplet bevægelsesfrihed, når du bruger din Bosch Støvsuger BCH6LNG25.

Byder på SensorBagless-teknologi

Bosch har udstyret støvsugeren med deres moderne SensorBagless-teknologi. Det betyder, at den ikke gør brug af støvsugerposer. I stedet er den udstyret med en stor støvbeholder, der har en kapacitet på 0,9 liter. Det er nemt at afmontere denne, når den er ved at være fyldt.

Kommer med stærkt Lithium-Ion-batteri

Det er ikke et hvilket som helst batteri, der leverer ydelsen i denne støvsuger. Bosch har nemlig forsynet den med et kraftfuldt 25,2V Lithium-Ion-batteri. Det er et batteri, der giver dig op til 60 minutters ydeevne på en fuld opladning.

Det indbyggede batteri kan lades helt op på blot seks timer. Tre timers opladning giver dig dog hele 80 % af batteritiden. Derfor kan din støvsuger hurtigt være klar til brug. Det er en af de klare fordele ved at vælge en støvsuger, der er forsynet med et stærkt batteri såsom et Lihium-Ion-batteri.

Efterlad en kommentar