Dirt Devil Infinty Rebel 25HF

Forhandler Bedste pris

Gå til forhandler

Med Dirt Devil Infinty Rebel 25HF får du en cyklonstøvsuger til under en tusse og med et væsentligt lavere energiforbrug end forbilledet Dysons maskiner.

Maskinen anvender ikke støvsugerposer og har en af klasses største støvbeholdere. Til gengæld lider den af alle de sædvanlige udfordringer ved cyklonstøvsugere.

Dirt Devil Infinty Rebel 25HF er en af de mindste Dirt Devils, der findes på markedet. På trods af sin lidenhed har maskinen en støvbeholder på hele 2,7 liter, hvilket er væsentligt mere end alle andre modeller fra Dirt Devils.

Lavenergi cyklonstøvsuger

En af forbilledet Dysons helt store problemer, synes ikke at volde Dirt Devil-producenten hovedbrug. Det drejer sig om energiforbruget, der er tårnhøjt hos Dyson, men ligger lavt hos Dirt Devil.

Det har givet Dyson store problemer med de skærpede energikrav til støvsugere, som EU indførte i 2014 og som de skærper yderligere i 2017.

Men Dirt Devil er fra starten udviklet til at honorere de nye krav, og med kun 700 W’s motor får du den mest energiøkonomiske cyklonstøvsuger, du kan opdrive.

Overrasker med HEPA-filter

Et andet sted hvor cyklonstøvsugerens opfinder Dyson er udfordret, er på luftgennemstrømningen, der skal være meget høj, for at støvsugeren kan rengøre effektivt. Det har betydet, at allergi- og andre former for filtre samt lyddæmpning, volder en del problemer for Dyson.

Hvor lydniveauet med 79 dB stadig må siges at være i den høje ende på den lille Dirt Devil, så imponerer maskinen med at være udstyret med allergivenligt HEPA-filter.

Desværre kan vi ikke finde udspecificeret hvilken HEPA-klasse, der er tale om, hvorfor vi tipper, at der er tale om HEPA-10, der stadig lader en hel del allergifremkaldende partikler slippe igennem til udblæsningsluften.

Så på trods af en støvemissionsklassificering i klasse A, kan du som støvallergiker godt risikere ubehag ved brugen af denne maskine.

Energiklasse:

Støvemission:

Rengøringsevne gulvtæppe:

Rengøringsevne hårdt gulv:

Motoreffekt:

Lydniveau:

Teleskoprør:

Arbejdsradius:

HEPA-filter:

Poseløs:

Kapacitet – beholder:

Parketmundstykke:

Turbo-mundstykke (til dyrehår):

Møbelmundstykke:

Fuge-mundstykke:

Vægt:

A

A

C

A

800 watt

76 dB(A)

Ja

9 meter

Ja

Ja

2,5 liter

Ja

Nej

Ja

Ja

5,2 kg

dirt devil logo lille

Dirt Devil Infinity Rebel 55HF støvsuger

Video

Billeder

DirtDevil Infinty Rebel 25HF

Støvsugerland.dk's bedømmelse
  • Energiklasse
  • Støvemission / Allergivenlig
  • Rengøringsevne gulvtæppe
  • Rengøringsevne hårdt gulv
  • Motoreffekt
  • Lydniveau
4.2

Bedømmelse

Dirt Devil Infinty Rebel 25HF ligger i klasse A for rengøring på hårdt gulv, men dumper helt ned i klasse D for tæpper. Det er en meget almindelig klassificering for andre maskiner i denne prisklasse.
Modellen har ikke været med i sammenlignende test, men forgængeren 24HF har været testet på det tyske test-magazin.de, hvor modellen fik 88 ud af 100 mulige point og dermed lå i den øvre ende af testfeltet.
Maskinen performer på niveau med andre maskiner i samme prisklasse, men forvent ikke den store allergivenlighed på trods af det indbyggede HEPA-filter.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Efterlad en kommentar