Dirt Devil Infinty Rebel 54HFC Støvsuger

Dirt Devil Infinty Rebel 54HFC_1

Forhandler Bedste pris

Gå til forhandler

DirtDevilInfinty Rebel 54HFC er en kraftig multicyklon-støvsuger med 800 W motor. Støvsugeren anvender lige som forbilledet Dyson ikke støvsugerpose, selv om det godt kan fås til maskinen. Som noget helt særligt er den udstyret med HEPA-filter, der ellers er et særsyn hos denne støvsugertype.

DirtDevil er kendt som udfordreren til Dysons cyklonstøvsugere og lige som disse byder de på både poseløs støvsugning og god og effektiv opsugning af kæledyrshår. Især den manglende nødvendighed af støvsugerposer har været en salgsparameter, som specieltDyson har slået på.

Men hvor Dysons cyklonstøvsugere har været kraftig udfordret af de nye energikrav til støvsugere, som EU indførte i 2014 og yderligere skærper i 2017, er DirtDevil født til en tidsalder, hvor støvsugere skal være mindre energiforslugende end før. Med 800 W lander maskinen derfor i energiklasse A.

Samtidig er de væsentlig billigere end Dysons maskiner, hvilket har gjort dem meget populære, især i udlandet hvor cyklonstøvsugerne er mere udbredte end herhjemme.

Overrasker med HEPA-filter

En anden udfordring som cyklonstøvsugere normalt døjer med, er, at støvsugere kræver en meget høj luftgennemstrømning. Alle former for filtre og andre forhindringer, får cyklonen til at fungere mindre effektivt. Med den høje luftgennemstrømning følger der samtidig et meget højt lydniveau.

Derfor er det overraskende, når denne støvsuger er udstyret med det allergivenlige HEPA-filter, selv om der ikke står udspecificeret, hvilken HEPA-klasse der er tale om.

Det sender maskinen i støvemissionsklasse A, hvilket dog ikke nødvendigvis betyder, at den er velegnet til hjem med allergikere.

God rengøringsevne – men kun på hårdt gulv

Et andet sted hvor maskinen høster et A er i rengøringsevne på hårdt gulv. Det er dog ikke ualmindeligt for støvsugere generelt i denne prisklasse.

Der hvor støvsugeren for alvor falder igennem er på rengøringsevne på gulvtæpper. Med en klassificering i klasse D, lander denne støvsuger langt nede i forhold til traditionelle støvsugere til samme pris.

Energiklasse:

Støvemission:

Rengøringsevne gulvtæppe:

Rengøringsevne hårdt gulv:

Motoreffekt:

Lydniveau:

Teleskoprør:

Arbejdsradius:

HEPA-filter:

Poseløs:

Kapacitet – beholder:

Parketmundstykke:

Turbo-mundstykke (til dyrehår):

Møbelmundstykke:

Fuge-mundstykke:

Vægt:

A

A

D

A

800 watt

78 dB(A)

Ja

9 meter

Ja

Ja

1,8 liter

Ja

Nej

Ja

Ja

5,2 kg

dirt devil logo lille

Video

Billeder

Dirt Devil Infinty Rebel 54HFC slider

Støvsugerland.dk's bedømmelse
  • Energiklasse
  • Støvemission / Allergivenlig
  • Rengøringsevne gulvtæppe
  • Rengøringsevne hårdt gulv
  • Motoreffekt
  • Lydniveau
3.7

Bedømmelse

DirtDevilInfinty Rebel 54HFC er en prisbillig cyklonstøvsuger i flot futuristisk design. Den har lavt energiforbrug og en god rengøringsevne på hårdt gulv, ligesom modellen er udstyret med uspecificeret HEPA-filter, der nedbringer støvemissionen.
På negativsiden tæller især en dårlig rengøringsevne på gulvtæpper, samt et højt støjniveau og at vi ikke aner, hvor allergivenligt et HEPA-filter der sidder i maskinen.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Efterlad en kommentar