Dyson 360 Eye

Dyson 360 Eye kan på mange punkter bryste sig af at være en nyskabende robotstøvsuger. Det kan den bl.a. bryste sig af at være i forhold til navigationen, men også i forhold til dens motor. Den har nemlig en kraftfuld motor, der er kombineret med effektive cykloner, der gør den i stand til at fange selv mikroskopiske bakterier.

Som navnet også antyder, er det en robot, der er udviklet til at kunne se hele vejen rundt om sig selv. Det gør den ved at tage helt op imod 30 billeder i sekundet. Det gør det muligt for robotten løbende at kortlægge og afstandsmåle i rummet. Derfor ved den altid, hvor den er, og hvor den skal høre hen.

Det er en klar fordel, at den hele tiden er klar over, hvor den har været, og at den løbende tilpasser din rute, når den får nye informationer. Du er nemlig sikret, at den får gjort rent i hele rummet, før den bevæger sig videre til det næste lokale.

Udstyret med unikt mundstykke og larvefødder

Dyson har valgt at forsyne deres 360 Eye med en af deres seneste mundstykker. Mundstykker er blandt andet udstyret med stive nylonbørster, der gør den i stand til at fjerne genstridigt snavs fra gulvtæpper. Dertil er det også forsynet med antistatiske kulfibertråde, der medfører, at den kan også fjerne fine støvpartikler.

En stor del af de robotstøvsugere, der er at finde på det danske marked, er forsynet med helt normale hjul til at komme rundt. Det er noget, der er gældende for både eksklusive og billige modeller. Det er dog ikke noget, der er gældende for Dyson 360 Eye. Denne robot er i stedet blevet med udstyret med larvefødder.

Det er en fordel, at robotstøvsugeren er blevet forsynet med larvefødder. Det medfører nemlig, at den nemt kan manøvrere rundt, uanset hvilke type underlag den arbejder på.

Er designet til systematisk navigation

Som der også er givet udtryk for tidligere, er det en robotstøvsuger, der er designet til systematisk navigation. Ved hjælp af dens SLAM-software, er den i stand til at kortlægge ethvert rum. Det gør den ved at tage op til 30 billeder i sekundet i en 360 graders vinkel.

På denne måde danner den sig et godt overblik i rummet. Samtidig sørger den også løbende for at måle dens afstand til genstande, vægge osv., så den er så effektiv, som overhovedet muligt.

Kompatibel med både iOS og Android

Hvis du har en iOS- eller Android-smartphone, kan du oprette forbindelse til din robot. Når du gør dette, vil garantien på to år automatisk aktiveres. Desuden vil din robot løbende blive holdt opdateret, hvorfor du er garanteret, at du altid har den nyeste software.

Det giver dig dog også mulighed for at fjernstyre og planlægge din robots ruter osv. Du kan også både starte, stoppe og pause støvsugningen, hvilket kan lade sig gøre via Dysons app. Det er også muligt at skemalægge din robots kørsel, så du fx kan indstille den til at gøre rent, når du er på arbejde eller deslige

Efterlad en kommentar