Dyson DC43H Car & Boat Håndstøvsuger

Dyson DC43H

Forhandler Bedste pris

Gå til forhandler

Dyson DC43H Car &Boat Håndstøvsuger anvender Dysons cyklonprincip til at skabe en utrolig velsugende batteridrevet håndstøvsuger, der anvendelsesmæssigt er helt perfekt til rengøring af bilen, båden eller campingvognen.

En batterilevetid på kun 20 minutter og en opladningstid på 5,5 timer gør det dog så som så med, hvor meget du reelt kan nå at få gjort rent.

Dyson er kendt for deres poseløse cyklonstøvsugere med en utrolig sugeevne og uovertruffen rengøringsevne på hårde gulve. Fordelen ved maskinen er, at den aldrig mister sugeevne på samme måde som posestøvsugere og at man derfor kan spare en masse penge på støvsugerposer.

Ulempen er et højt energiforbrug, en meget støjende sugeteknologi og at maskinerne ikke er særlig allergivenlige, da for mange filtre på udblæsningsluften vil nedsætte sugeevnen.

Hidtil har disse maskiner kun kunnet fås som ledningsbaserede støvsugere, men med Dyson DC43H introduceredeDyson en serie lette, batteridrevne hånd- og stangstøvsugere, der gjorde cyklonteknologien ledningsfri.

God vægt gør den nem at holde

Med en vægt på kun 1,3 kg og en velafbalanceret vægtfordeling, ligger Dyson DC43H utroligt godt i hånden på trods af sit noget klodsede udseende. Det gør den utrolig anvendelig og nem at holde, selv ved længere tids brug.

Selv om sugeevnen er bedst på hårde overflader, leverer den et glimrende arbejde, når den rengør måtter, sæder og andre tæppebelagte dele af bilen.

Eneste ulempe er, at den korte batterilevetid på 20 minutter betyder, at støvsugeren skal være ladet helt op, hvis du skal kunne nå at støvsuge bilen grundigt på en enkelt opladning.

Med en opladningstid på 5,5 time, er det ikke muligt at dele støvsugningen op i mindre etaper, med mindre du har virkelig god tid.

Digital motor og hygiejnisk tømning

Den digitale motor kører med hele 104.000 rotationer i minuttet og støvbeholderen på 0,35 kg tømmes nemt og hygiejnisk med et tryk på en knap.

Energiklasse:

Støvemission:

Rengøringsevne gulvtæppe:

Rengøringsevne hårdt gulv:

Motoreffekt:

Lydniveau:

Teleskoprør:

Arbejdsradius:

HEPA-filter:

Poseløs:

Kapacitet – beholder:

Parketmundstykke:

Turbo-mundstykke (til dyrehår):

Møbelmundstykke:

Fuge-mundstykke:

Vægt:

A

A

D

A

65 watt

84 dB(A)

Ja

10 meter

Ja

Ja

2 liter

Ja

Nej

Ja

Ja

7,00 kg

Dyson DC37C Parquetstøvsuger_2

Video

Billeder

Dyson DC43H Car &Boat slider

Støvsugerland.dk's bedømmelse
  • Energiklasse
  • Støvemission / Allergivenlig
  • Rengøringsevne gulvtæppe
  • Rengøringsevne hårdt gulv
  • Motoreffekt
  • Lydniveau
3.8

Bedømmelse

Dyson DC43H har været testet i tyske Auto Motor Sport tilbage I 2014. Her fik den en flot andenplads i et felt på seks. Købere af maskinen udtrykker også stor tilfredshed og hos Amazon får den 4,1 ud af 5 stjerner vurderet af 18 kunder.
Batterilevetiden og den efterfølgende lange opladningstid er maskinens akilleshæl og begrænser dens reelle brug til oprydning efter uheld, som når ungerne taber perler på gulvet eller du får væltet en potteplante.

Sending
User Review
3.25 (4 votes)

Efterlad en kommentar