Dyson Digital Slim

Leder du efter en ledningsfri støvsuger, der kan bruges til støvsugning af alt fra gulv til loft? I så fald er Dyson Digital Slim værd at overveje. Det er nemlig en ledningsfri støvsuger, der egner sig til støvsugning af gulv, loft og alt ind imellem. Derfor bliver den hurtigt din bedste ven, når du skal holde hjemmet fri for skidt og støv.

Den er blevet forsynet med 15 cykloner i to lag. Alle cyklonerne arbejder parallelt med hinanden, hvilket giver en øget luftgennemstrømning. Hvad dette betyder er, at du får de bedste forudsætninger for at opfange de helt små støvpartikler. Det er en fordel, da det medfører, at både overflader og luften bliver helt ren.

Digital Slim er en 2-i-1-støvsuger

På lige fod med mange andre ledningsfrie støvsugere, er Digital Slim fra Dyson også en 2-i-1-model. Dette vil sige, at du både kan bruge den som en helt normal stangstøvsuger, men du kan også konvertere til den til en mindre håndholdt udgave. Derfor kan du også bruge den til små opgaver eller på mere besværlige områder.

Dertil er det også muligt at regulere sugestyrken på din støvsuger. Det betyder, at det er muligt at sætte lidt mere kraft på ydeevnen, hvis dette ønskes. Det kan være en fordel, hvis du har brug for ekstra ydeevne til de vanskelige områder. Det kan fx være til et stort areal eller blot til et areal, der er fyldt med støv.

Det er nemt at tømme støvbeholderen. Det kan du nemlig klare ved blot at klikke på en enkelt knap. Derfor kan du undgå at komme i kontakt med støvet under tømningen. Den byder på et væld af kvalifikationer og egenskaber, som suppleres med en garanti, der er gældende for en periode på hele to år.

Byder på god ergonomi og fleksibilitet

Der er flere faktorer, der får denne støvsuger til at skille sig ud fra mængden. En af de faktorer, der er blandt de mest fremtrædende fordele ved en Dyson Digital Slim Extra er, at den byder på god ergonomi. Det er også et af de aspekter, som Dyson har haft mest fokus på i forbindelse med udviklingen af denne støvsuger.

Den er blevet designet til at kunne støvsuge på selv de mest vanskelige områder. Den er nemlig forsynet med et fleksibelt mundstykke, som gør det nemt at komme rundt om og under møblerne. Samtidig er det også et mundstykke, der gør støvsugning muligt på selv de mest vanskelige områder.

Kan konverteres, når det er nødvendigt

Hvis du skal støvsuge på et område, hvor du ikke kan komme til med din stangstøvsuger i din fulde form, kan du blot konvertere den til en lille håndstøvsuger, som nævnt herover. Dertil har den også en lav vægt på kun 2,1 kg. Ikke nok med det, så er det også muligt at opbevare den i den medfølgende ladestation.

Det er ikke blot med til at gøre opbevaringen nemt, men sikrer samtidig også, at den altid er opladet – og er klar til brug, når du skal bruge den.

Efterlad en kommentar