Dyson Origin DC33

Dyson Origin DC33 er en kraftfuld poseløs støvsuger. Den er udviklet med et særligt henblik på dig, der selv er eller bor sammen med nogen, der er støvallergiker.

Høj funktionalitet og kraftige sugeevne

Det er en støvsuger, der skiller sig ud på mange punkter. Til trods for dette, har den en del tilfælles med andre modeller fra Dyson. Det kan blandt andet ses på det futuristiske design, som Dyson DC33C Origin har at byde på. Det er dog ikke et tilfældigt udseende, der blot skal se spændende og anderledes ud.

Det er et design, der er lavet på denne måde, da det giver de bedste forudsætninger for Dysons Radical Root Cyclone-teknologi. Det er en unik teknologi, der er udviklet af Dyson selv, som maksimerer sugeevnen, så du får den bedst mulige opsamling af snavs og støv. Det er gældende for både gulvtæpper og hårde gulve.

Støvsugeren er dog ikke blot effektiv. Dyson Origin Støvsuger DC33 er også let at håndtere. Den byder i øvrigt på Dysons egen Ball-teknologi. Det betyder, at den er forsynet med en central styremekanisme, der gør det let at manøvre rundt om forhindringer. Teknologien sørger også for, at den altid står i oprejst position.

Byder på flere uundværlige features

Det er ikke kapacitet i støvbeholderen, der bliver en mangel ved denne støvsuger. Dens kapacitet lyder nemlig på hele 2 liter. Dertil er det en støvbeholder, der er udviklet til at være nem at tømme. Du kan afmontere og tømme den med et tryk på en enkelt knap.

Den leveres også med et udvalg af uundværligt tilbehør. Det inkluderer bl.a. en børste med to indstillinger og et parketmundstykke, der kan bruges på hårde og sarte gulvoverflader. Det er nemlig et mundstykke, der byder på lange børster, som rengør de sarte overflader, uden at ridse dem.

Efterlad en kommentar