Dyson V10

Det er ikke altid nemt at finde den rette støvsuger. Det er især gældende, hvis du ønsker at købe en ledningsfri model, da udvalget af disse er stort. Desværre er det ikke alle modeller, der er lige effektive, hvorfor de ikke alle er pengene værd. Det er dog ikke noget, du skal være bekymret for ved en Dyson V10.

Køber du en Dyson Cyclone V10, får du en af de mest effektive og kraftfulde ledningsfrie støvsugere. Derfor er dette også den rette støvsuger for dig, der ikke ønsker at gå på kompromis. Denne støvsuger er nemlig en af de absolutte topmodeller fra Dyson, hvilket ses på både sugeevne, fleksibilitet og kraft.

Kraftfuld støvsuger med et effektivt batteri

Det er ikke uden grund, at Dyson V10 er en af de mest hædrede ledningsfrie støvsugere på markedet. Det er der faktisk flere årsager til. Det er dog især noget, der handler om, at den er forsynet med et meget effektivt nikkel-kobolt-aluminium batteri. Det er et kraftfuldt batteri, der kan garantere dig en lang batterilevetid.

I og med, at der er tale om en støvsuger, der er ledningsfri, er det en klar fordel, at den har en lang batteritid. Det betyder nemlig, at du kan støvsuge i længere tid, uden at blive afbrudt. Det er desværre ikke noget, som alle ledningsfrie støvsugere kan bryste sig af, hvilket kan være til stor irritation under støvsugningen.

Hvis du beslutter dig for at investere i en Dyson V10, beslutter du samtidig at købe en støvsuger, der byder på en batteritid på op til 60 min. pr. opladning. En fuld opladning tager desuden kun 3,5 time, hvorfor du blot kan lade den lade op natten over eller mens du er på arbejde.

Kan laves om til en mindre håndstøvsuger

Det er ikke kun det effektive batteri, der gør dette til en meget populær støvsuger. Det faktum, at du kan lave den om til en mindre håndstøvsuger, er også noget, der hædres. Det giver dig nemlig flere muligheder, når det kommer til støvsugningen. Faktisk medfører det, at du kun behøver at have den ene støvsuger.

Laver du din støvsuger om til en håndstøvsuger, kan du bruge den til en række helt andre formål. Du kan bl.a. tage den i brug, hvis du har brug for at fjerne spindelvæv i loftet, hvis du skal støvsuge bilen eller hvis du har trappetrin, der skal have en tur. Alle disse opgaver kan være svære at håndtere med en større støvsuger.

Endvidere er en Dyson Støvsuger V10 også fremstillet på en sådan vis, at den kan absorbere vibrationer samt sænke lyden ved brug. Det medfører, at det er en støjfri støvsuger, der ikke forstyrrer, når den er i brug.

Kraftfuld model med cykloner og filtrering

Dyson har også valgt at forsyne deres V10 med i alt 14 cykloner. Det er disse 14 cykloner, der skaber en så kraftfuld effekt, at støvsugeren er i stand til at opfange alle små støvpartikler på den respektive overflade. Med andre ord, er det cyklonerne, der medfører, at der ikke efterlades skidt og snavs på overfladen.

Faktisk er den udviklet på en sådan vis, at den ikke blot får suget alt skidt og snavs, men også kan sikre, at op mod 99,97 % af alt skidt og snavs forbliver inde i støvsugeren. Dette har Dyson opnået ved at forsyne den med et forseglet filtersystem. Det sikrer også, at skidt og snavs ikke blot føres direkte ud i luften i dit hjem.

Dyson står også bag V8, som er lillebror til V10. Derfor får du en bedre støvsuger, hvis du vælger V10. Du kan blandt andet glæde dig over, at du får en støvsuger, der har en sugeevne, der er cirka 20 % kraftigere. Det er noget, der er blevet muligt, da både cykloner, motor og støvbeholder flugter sekventielt på V10.

Hvad det betyder er, at luften bliver ind i støvsugeren med hjælp fra mundstykket. Herefter går den direkte i en linje med støvsugerens cykloner.

Du slipper for støvsugerposerne

I dag er de færreste, der beslutter sig for at købe en støvsuger, der ikke er poseløs. Er du også overbevist om, at din næste støvsuger skal være poseløs, kan Dyson V10 stadig være med i dine overvejelser. Den er nemlig poseløs, hvorfor du ikke skal tænke på at udskifte støvsugerposen, når den er ved at være fyldt.

I stedet for at være forsynet med en støvsugerpose, er den blot blevet forsynet med en beholder. Det er dog ikke en hvilken som helst beholder. Denne beholder har en kapacitet på hele 0,76 liter. Det er en fordel, da det betyder, at der er plads til en god mængde skidt og snavs, før der er behov for, at den bliver tømt.

Beholderen har en tøm og peg-funktion

Endnu en ting, der er med til at gøre det til en speciel beholder er, at den er udstyret med en såkaldt tøm og peg-funktion. Det er ensbetydende med, at støvet bliver tømt helt automatisk ved blot en bevægelse. Det er en fordel, da det er nemt, men det betyder også, at du ikke selv skal røre ved støvet, når du tømmer den.

Det kan derfor roligt betegnes som værende en hygiejniske tømning. Dertil har Dyson også valgt at forsyne V10 med hele tre effektpositioner. Det gør det muligt at ændre på selve ydelsen, hvis det er noget, der er behov for. Det kan vise sig at være et behov, hvis du skifter overflade, eller hvis der er meget støvet.

Der medfølger flere mundstykker

Du kan aldrig få nok mundstykker til din støvsuger. Det er de godt klar over hos Dyson. Derfor medfølger der også en række forskellige mundstykker ved køb af en Dyson V10. Det betyder, at du altid har et mundstykke til rådighed, der passer optimalt til netop den overflade, som du er i færd med at skulle støvsuge.

Med i købet får du blandt andet et lige mundstykke, et kombinationsmundstykke, et sprækkemundstykke, et soft roll-mundstykke, en blød støvbørste såvel som et motoriseret mini-børstemundstykke. Derfor er du sikret, at du ikke kommer til at mangle et bestemt mundstykke.

Efterlad en kommentar