Dyson V11

Dyson V11 er en del af den nye generation af ledningsfrie støvsugere fra Dyson. Derfor er den opdateret med den seneste nye teknologi fra Dyson. Designet er dog tro mod det sædvanlige udtryk, som Dyson er blevet kendt for.

Du holder modellen i hånden som en form for pistol. Det er også her, at kontrolpanelet er at finde. Under er røret, der er langt og slankt, men nederste del af støvsugeren er selve foden, hvor støv, skidt og snavs bliver suget op.

Byder på en kraftfuld sugestyrke

Der skal ikke herske tvivl om, at Dyson V11 er designet til at være så effektiv som muligt. Ikke kun mod skidt og støv, men også mod hår. For at sikre, at der ikke er problemer med sugeevnen, er den forsynet med en stærk motor. Selve motorteknologien er skabt med intet mindre end 14 cykloner.

De 14 cykloner skaber en højtryksrengøring på ethvert underlag. Det gør, at du med V11 er i stand til at fange op til 99,9 % af både de synlige og usynlige partikler. Det er gældende, hvad enten det er en Dyson V11 Animal eller en Dyson V11 Absolute Pro, du bruger.

Motoren og de mange cykloner arbejder sammen om at skabe en stærk sugekraft. Da luften med de mange partikler trækkes lige ned, er effektiviteten faktisk blevet forhøjet med 20 % i forhold til tidligere modeller i Dysons V-serie.

Er udstyret med et specielt mundstykke

Det er ikke blot motoren, der er afgørende for en støvsugers effektivitet. Det er mundstykke bestemt også. I denne sammenhæng er Dyson dog heller ikke gået på kompromis. Deres V11 er nemlig blevet forsynet med et såkaldt Torque-mundstykke. Det er et af de kraftigste mundstykker på markedet.

Mundstykket adskiller sig fra andre mundstykker på forskellige måder. Det fungerer blandt andet forskelligt, afhængigt af underlaget det bruges på. I praksis betyder dette, at det på tæpper gør brug af stive børster til at rengøre i dybden, mens det på hårde gulve benytter en blød kulfiber-teknologi.

Det garanterer, at det behandler de sarte overflade blidt, men samtidig fjerner støv og skidt på effektiv vis. Der er dog også tænkt på, at trægulve ofte har revner, hvorfor mundstykket – kombineret med sugestyrken – også kan fjerne skidt og støv herfra.

Frit valg mellem tre indstillinger

Som tidligere angivet, så bruges Dyson V11 med et håndtag, når du støvsuger. En traditionel støvsuger byder på en motor i selve kroppen, der trækkes efter sig på gulvet. Støvsugningen foretager man ved at bevæge røret med mundstykket. På Dyson V11 får du dog lidt flere muligheder end dette.

Du får nemlig adgang til forskellige indstillinger for sugestyrke på denne model. For at være mere præcis, er det tre forskellige indstillinger, der kan vælges mellem. Man kan vælge mellem disse indstillinger, afhængigt af, hvor snavset overfladen er. Er den meget snavset, så skruer du blot op for sugestyrken.

På støvsugerens kontrolpanel kan du frit vælge mellem Auto-, Boost- og Eco-mode. Eco-mode er det bedste valg, hvis du skal støvsuge i lang tid, da det giver helt op til 60 min. brugstid. Vælger du i stedet Boost-mode, så får du mere sugekraft, hvorfor det er den rette indstilling til de områder, hvor det er ekstra snavset.

Man kan også blot gøre brug af Auto-mode. Det er en intelligent funktion, da den under denne indstilling er i stand til at registrere, hvor snavset et underlag den kører på. Med afsæt i denne information kan den også selv justere sugestyrken herefter. Læg dog mærke til, at det sluger mere batteri at bruge Boost-mode.

Batteriet har en god brugstid

Som nævnt, så er der tale om en ledningsfri støvsuger. Det betyder, at det er en model, der ikke bruger strøm, men i stedet er drevet af et batteri. På Dyson V11 er der tale om et special-batteri, der faktisk har kraft nok til at støvsuge hele hjemmet på én opladning. Derfor er det ikke nødvendigt at stoppe op, for at lade den op.

På en fuld opladning kan det nemlig holde op til 60 min. i Dyson V11 Absolute. Det er nok til at komme rundt i hele boligen i langt de fleste hjem. Når det er ved at være tomt, skal det blot lades op igen. Det sker via den medfølgende opladningsstation. Denne opladningsstation skal monteres på en af dine vægge.

Når den er monteret på væggen, kan du blot hægte støvsugeren fast. Når du har gjort det, går den automatisk i gang med at lade op. En fuld opladning tager omtrent 4,5 timer.

Er en 2-i-1-støvsuger

Dyson V11 har flere funktioner end de fleste andre støvsugere. En af de større funktioner er, at det er en 2-i-1-støvsuger. Det betyder, at det er muligt at konvertere den om til en håndstøvsuger. Det kan lyde som om, at det er kompliceret, men det er det ikke. Faktisk er det klaret med ganske få bevægelser.

At bruge håndstøvsugeren gør det let at komme til på svært fremkommelige steder. Det kan være svært at få gjort ordentligt rent på disse områder, men ikke med Dyson V11. Det kan være steder såsom i møblerne, mellem puderne eller omkring stoleben. Her er det nemlig ofte svært at komme til med en stor støvsuger.

Ydermere er det også muligt at bruge den i bilen, campingvognen eller andre steder, hvor du skal støvsuge i ny og næ.

Udstyret med en flot LCD-skærm

Da det er en støvsuger, der byder på den seneste nye teknologi, er V11 selvfølgelig også udstyret med en LCD-skærm. Her kan du holde øje med ydeevnen. Skærmen giver nemlig information om dens ydelser, idet den er udstyret med indre sensorer. Disse holder hele tiden øje med støvsugerens effektivitet og brug.

Noget af det, der bliver fremhævet i enhver Dyson V11 test er, at du skal være villig til at betale den høje Dyson V11 pris. Det er nemlig ikke en af de billigste modeller på markedet. Derfor er det også et krav, at du er villig til at betale prisen, hvis du vil have en af de mest effektive støvsugere på markedet.

Efterlad en kommentar