Dyson V6 Animalpro

Hvis du har kæledyr, er der en god chance for, at du er bekendt med, at det giver udfordringer ift. støvsugning. Derfor er det vigtigt, at du har en støvsuger, der er kraftfuld nok til at suge dyrehårene op. Hvis du er på jagt efter en sådan støvsuger, er det oplagt, at du tager et nærmere kig på Dyson V6 AnimalPro.

Her er der nemlig tale om en kraftfuld støvsuger, der egner sig rigtig godt til hjem, der har kæledyr. Heraf er navnet selvfølgelig også opstået. Derfor skal der ikke herske tvivl om, at Dyson Animal Pro er målrettet mod hjem, der har kæledyr. Det betyder selvfølgelig, at den er i stand til at få suget alle hårene med op.

Moderne støvsuger med et stilrent look

Dyson V6 AnimalPro er en støvsuger, der er en de af Dysons innovative V6-serie, der også byder på en lang række andre modeller. Det er en af de klart bedst sælgende serier fra Dyson, da det er en serie af ledningsfrie modeller, der giver dig rigtig meget værdi for dine penge.

Det er nemlig ikke en af de dyreste serier på markedet, men på trods af dette, er det fortsat støvsugere, der får nogle af de absolut bedste anmeldelser. Noget af det første, man får øje på, når man kaster et blik på en Dyson V6 er, at den har et futuristisk design, der mest af alt minder om noget fra en science fiction-film.

Selve suge-aggregatet er placeret nederst, hvor det er forbundet til håndtaget og knapperne med en stang. Det er også en støvsuger, der byder på et helt unikt farvespil. Modellen er nemlig udformet i flotte og stærke farver, der ikke blot giver den et interessant udseende, men også gør den svær at overse.

Intet ved designet er tilfældigt

Mange tror, at det har været Dysons formål med designet, at den skulle se futuristisk ud. Det er dog ikke det, der ligger til grund for designet. Meningen bag det unikke design er, at det er i stand til at fremme sugestyrke og ergonomi. Derfor er der bestemt intet ved designet, der er blevet overladt til tilfældighederne.

Samtidig er det også en støvsuger, der ikke fylder specielt meget. Vægten har de også formået at holde nede, da den ikke vejer mere end 2,1 kg. Den lave vægt sikrer, at det er let at arbejde med den. Dertil undgår du et tungt løft, når du skal løfte den op, for at rengøre de øvre overlader.

Har et helt særligt cyklon-system og en stærk motor

Dyson har forsynet deres V6 AnimalPro med en teknik, der er så unik i forhold til suge-systemet, at der er et hav af andre producenter, der har forsøgt at kopiere det. Der er dog ingen, der har haft succes med dette, hvorfor det udelukkende er denne støvsuger, der kan bryste sig af at have dette sugesystem.

Det er et system, der er bestående af den specielle 2 Tier Radial Cyclones-teknologi. Det er en unik teknologi, der er i stand til at øge luftcirkulationen. Det sker ved hjælp af hele 15 forskellige cykloner, der er placeret i to lag. Det medfører, at de 15 cykloner arbejdet parallelt med hinanden.

Fordelene ved dette system er mange. Det gør det bl.a. meget lettere at suge støv og snavs op. Selve motoren er drevet af den digitalt kontrollerede V6-motor, som Dyson er blevet kendt for. Det er en motor, der er så effektiv, at der faktisk ikke er behov for strøm fra en stikkontakt – og derfor heller ikke en ledning.

Leveres med forskellige rengøringshoveder

For at sikre, at det er en støvsuger, der er meget alsidig i brug, leveres den med flere forskellige mundstykker. Dyson V6 AnimalPro er ikke blot skabt til at kunne fjerne dyrehår, men også til at kunne fjerne støv og skidt fra både gulvtæpper og hårde gulve. Derfor er der også behov for at have adgang til flere mundstykker.

Der medfølger naturligvis et bredt motoriseret mundstykke (hovedmundstykket), der kaldes Direct Drive. Det kan – i samarbejde med det unikke 2 Tier Radial Cyclone-system – sikr, at du på effektiv vis kan fjerne støv og skidt fra både tæpper og gulve. Derfor er det også dette mundstykke, du hovedsageligt vil skulle bruge.

Ikke nok med det, så medfølger der faktisk også et særligt mundstykke, der er specifikt designet til at kunne fjerne dyrehår. Dertil får du også et såkaldt fugemundstykke med i købet. Det er et mundstykke, der er lavet til at kunne fjerne støv og skidt i henholdsvis sprækker og hjørner. Derfor kan du også komme rundt overalt.

Vælg mellem to sugestyrker

V6 AnimalPro er designet på en sådan vis, at kontrolenheden er udformet lidt som en pistol. Derfor skal du trykke ned på aftrækkeren, når den skal suge. Det kan lyde lidt besværligt, men systemet er blevet designet på denne måde, da det sparer på batteriet. Når du vænner dig til det, er det dog meget nemt at bruge.

I og med, at det er en ledningsfri støvsuger, er den forsynet med et batteri. Dette batteri kan holde til at køre i ca. 20 min. på én opladning. Det tager omtrent 3,5 timer at lade det op. Derfor er det en god idé, at du lader den være tilsluttet natten over eller mens du er på farten. Så er den klar til brug, når du kommer hjem.

Suger automatisk på normal-niveauet

Når du trykker ned på den føromtalte aftrækker, vil den automatisk suge på normal-niveauet. Hvis der er brug for ekstra sugestyrke, kan du indstille den til Max-niveau. Gør du det, så suger den med al dens kraft. Det er svarende til en tredobling af den normale sugestyrke, som den automatisk suger med.

Her er det dog vigtig at pointere, at bruger du Max-funktionen, dræner det også hurtigt batteriet. Hvis du kun bruger denne funktion, kan batteriet holde til cirka 6 – 10 minutters brug. Den har en sugeeffekt på 100 W, mens Max-funktionen suger ved 100 AW, som fremhæves i stort set enhver Dyson V6 AnimalPro test.

Efterlad en kommentar