Skip to content

Dyson V6 Total Clean Ledningsfri Støvsuger

Dyson V6 Total Clean

Forhandler Bedste pris

Gå til forhandler

Dyson V6 total Clean er en ledningsfri stangstøvsuger fra Dyson med såkaldt soft roller-mundstykke og cyklonmotor. Maskinen er især velegnet til hårde gulve og er i modsætning til mange andre Dyson-maskiner udstyret med HEPA-filter, der gør udblæsningsluften mere tålelige for støv- og andre former for allergikere.

Dyson er nok med kendt for deres poseløse cyklon-støvsugere, der ved hjælp af stor luftgennemstrømning er kendt for at yde et godt resultat og spare dig for støvsugerposerne.

Hidtil har Dysons maskiner dog også været enormt energifråsende, støjniveauet højt og udblæsningsluften næsten ufiltreret for ikke at miste sugeevne.

Alle tre kedelige kendetegn, gør denne Dyson V6 Total Clean op med, for dels er den batteridrevet, støjniveauet er tåleligt og maskinen er udstyret med et uspecificeret HEPA-filter.

Samtidig kan selve støvsugerdelen tages af stangen og bruges som håndstøvsuger, ganske som på mange andre stangstøvsugermodeller fra Bosch, Siemens og Electrolux.

Skuffende lav batterilevetid

Batterilevetiden er dog skuffende. Kun 20 minutter rækker det til – med efterfølgende opladningstid på 3,5 time. Det rækker næppe til andet en pletvis rengøring og oprydning efter uheld, som når ungerne spilder eller katten vælter en urtepotte.

Imponerende sugeevne

Sugeevnen fra den lille maskine er dog imponerende. Den lille digitalt styrede motor leverer ikke mindre end 110.000 omdrejninger i minuttet, hvilket giver en glimrende rengøringsevne på hårdt gulv og også er mere end rigeligt, hvis du vender stangstøvsugere opad og bruger den til at rydde spindelvæv og andre urenheder på lofterne og rundt langs væggene.

Soft roller-mundstykket er da også specielt udviklet til rengøring på hårde gulve og udstyret med blød, vævet nylon, der effektivt fjerner både store og små urenheder fra gulvet.

Til tæpper anvendes det særlige Direct Drive-mundstykke, der forstærker støvsugerens i forvejen imponerende sugeevne og trænger dybere ned i tæppet for at fjerne støv.

Rengøringsevnen på tæpper er ikke oplyst, men erfaringsmæssig performer Dyson ikke bedre end andre støvsugertyper på tæpper.

[afp id=”180″]

Energiklasse:

Støvemission:

Rengøringsevne gulvtæppe:

Rengøringsevne hårdt gulv:

Motoreffekt:

Lydniveau:

Teleskoprør:

Arbejdsradius:

HEPA-filter:

Poseløs:

Kapacitet – beholder:

Parketmundstykke:

Turbo-mundstykke (til dyrehår):

Møbelmundstykke:

Fuge-mundstykke:

Vægt:

A

A

D

A

100 watt

84 dB(A)

Ja

10 meter

Ja

Ja

2 liter

Ja

Nej

Ja

Ja

2,8 kg

dyson logo lille

Dyson DC37C Parquetstøvsuger_2

Video

Billeder

Dyson V6 Total Clean

Dyson V6 Total Clean

Dyson V6 Total Clean

dyson-v6-total-clean_02

dyson-v6-total-clean_02

dyson-v6-total-clean_04

dyson-v6-total-clean_04

dyson-v6-total-clean_03

dyson-v6-total-clean_03

dyson logo lille

dyson logo lille

Dyson V6 Total Clean dyson-v6-total-clean_02 dyson-v6-total-clean_04 dyson-v6-total-clean_03 dyson logo lille

Støvsugerland.dk's bedømmelse
  • Energiklasse
  • Støvemission / Allergivenlig
  • Rengøringsevne gulvtæppe
  • Rengøringsevne hårdt gulv
  • Motoreffekt
  • Lydniveau
4.3

Bedømmelse

Dyson V6 Total Clean har ikke været testet hos nogle af de kilder, vi normalt henter testresultater fra. 712 kunder hos Amazon giver dog støvsugeren 4,5 ud af 5 stjerner på trods af dens korte batterilevetid. Men generelt har købere af Dyson-maskiner altid været meget tilfredse med dem.
Maskinen anvender et uspecificeret HEPA-filter, hvilket oftest betyder et HEPA-filter i klasse 10, der kun tilbageholder omkring 85 % af de støv- og mikropartikler, som støvsugeren sender ud med udblæsningsluften.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Efterlad en kommentar