Dyson V7

Dyson V7 er en støvsuger, der er ideel, hvis rengøringen skal klares med et snuptag. De fleste vil gerne have, at rengøringen er overstået hurtigst muligt. Skal man sikre dette, er man dog nødt til at have det rette udstyr. En af fordelene ved V7 er, at den ikke er lige så besværligt at finde frem som en almindelig støvsuger.

Tværtimod er den både nem at finde frem og gemme væk igen. Den er endda også nem at finde plads til, da den ikke måler mere end 210 mm x 1.243 mm x 250 mm. Dertil byder den også på en lav vægt på kun 2,99 kg., og har en frisk, pink farve. Der skal derfor ikke herske tvivl om, at den skiller sig ud på mange punkter.

En praktisk og brugervenlig 2-i-1-støvsuger

Dyson V7 er en smart støvsuger. Det er ikke noget, der er op til diskussion. Den er smart af flere årsager, men blandt andet fordi det ikke kun er en håndstøvsuger. Der medfølger nemlig et lille stativ, der nemt monteres på støvsugeren, så du kan forvandle den til en almindelig støvsuger til den daglige støvsugning af hjemmet.

Hvis du gør det, så er det ikke nødvendigt at bukke sig ned, da du blot kan bruge den som en helt almindelig støvsuger. Det er en rigtig god løsning, som du vil sætte stor pris på, hvis du skal have skiftet fjernet i en fart. Det er dog især en fordel, hvis det kun er et begrænset område, der skal støvsuges.

Det kan fx være, at børnene har slæbt skidt med ind under skoene, eller at du har tabt mel på gulvet under bagningen. Det lange forlængerrør kan dog også vise sig at være praktisk, hvis du har brug for at fjerne lidt spindelvæv i hjørnerne. Det gør det også nemt at fjerne skidt fra en sprække, hvor det er svært at komme til.

Er både pose- og ledningsløs

Ligesom de fleste andre ledningsløse støvsugere, er denne model også poseløs. Det betyder, at skidtet bliver samlet i en støvbeholder, der er let at klikke af og på. Derfor er det slut med at skulle købe støvsugerposer, og du undgår at blive irriteret over, at en pose er fuld, og der ikke er flere tilbage i skabet.

Beholderen har desuden en god kapacitet. Den kan nemlig indeholde hele 540 ml. skidt. Det er også værd at pointere, at den er forsynet med et filter, der ikke skal udskiftes. I stedet er det muligt at vaske det, hvis det ikke længere fungerer helt optimalt. Det er ligeledes et område, hvor der er penge at spare på sigt.

Da der er tale om en ledningsfri maskine, er den selvfølgelig drevet af et genopladeligt batteri. Derfor er den ikke begrænset af en lednings rækkevidde, som det er tilfældet for en normal støvsuger. Dog er du begrænset af dens batteritid, der dog ikke bør være et problem, da den kan køre i op til 30 min. uden mindsket sugeevne.

Vær dog opmærksom på, at hvis du beslutter dig for at benytte et motoriseret gulvtilbehør, vil batteritiden være begrænset til 20 minutter. Skal du lade støvsugerens batteri op, taget det op til 210 min. at lade det helt op.

Der medfølger mange former for tilbehør

Beslutter du dig for at købe en Dyson V7, er det ikke blot støvsugeren, der følger med. Der medfølger nemlig også et Direct Drive-mundstykke. Det er et mundstykke, der er særligt egnet til støvsugning af dine tæpper. Det er dog også mundstykke, der er motoriseret, hvorfor det altså begrænser brugstiden en kende.

Føromtalte mundstykke fungerer ved, at det presser dets børster ned i tæppet, hvor det løsner det skidt, der er blevet trådt ned i tæppet. Derfor er du garanteret, at det kan fjerne mere skidt, end ved en helt normal støvsugning. Her kører mundstykket nemlig blot hen over tæppet, og trænger ikke ned i det.

Det er dog ikke det eneste, der følger med til Dyson V7. Med i købet af denne model får du nemlig også en ladestation, et fugemundstykke og et særligt kombinationsværktøj/mundstykke. Derfor skal du ikke bekymre dig for, hvorvidt du kommer til at mangle et stykke tilbehør til din Dyson V7.

Dyson V7 Motorhead Origin, som er modellens fulde navn, er en støvsuger, der passer ind i de fleste hjem. I nogle hjem kan den bruges som den primære støvsuger, mens andre kan bruge den som et supplement til den normale støvsuger. Uanset hvad, så er det dog en støvsuger, der kan tjene rigtig mange formål.

Efterlad en kommentar