Electrolux ZUOGREEN+ støvsuger

Electrolux ZUOGREEN+ støvsuger

Forhandler Bedste pris

Gå til forhandler

Svenske Electrolux har med deres Electrolux ZUOGREEN+ endnu en gang høstet mange roser på alverdens testsites. Således har den vundet Bedst i test-prisen hos både svenske Testfakta og tyske Haus&Garten. Maskinen scorer da også rene A’er på alt undtagen rengøring af tæpper.

Med ZUOGREEN+ får du Electrolux’ næstbedste bud på en støvsuger. Deres bedste model hedder ZUOQUATTRO og får rene Klasse A-anmærkninger på både rengøringsevne, energiforbrug og støvemission.Her må ZUOGREEN+ tage til takke med Klasse A på energiforbrug, støvemission og rengøringsevne på hårdt gulv og nøjes med en Klasse B-rangering på rengøringsevne for tæpper.

Men det er også væsentligt bedre end hovedparten af alle andre støvsugere på markedet – uanset mærke. Mange andre støvsugere i samme prisklasse leverer langt dårligere resultater på netop tæpper, ligesom de er langt mere støjende end ZUOGREEN+.

Lydsvag støvsuger

Med et lydniveau på kun 66 dB, er det næsten muligt at føre en samtale med almindelig stemmeføring, selv om der er gang i støvsugeren. Det lave lydniveau er et af Electrolux’s adelsmærker, sammen med god rengøringsevne.

Storaktions radius

Generelt er alle Electrolux-støvsugere rigtig godt gennemtænke og ZUOGREEN+ er inden undtagelse. Således er den udstyret med hele 12 meter ledning, hvilket giver den en meget større aktionsradius end mange andre støvsugere.

Samtidig er posestørrelsen hele 5 liter og selv om posen er ved at være fyldt, giver det ikke nogen nævneværdig forringelse af sugeevnen, sådan som det ellers tit er tilfældet med posestøvsugere.

Allergy plus filter

I modsætning til andre støvsugere på markedet anvender Electrolux ikke de velkendte HEPA-filtre, men et tilsvarende system der hedder Allergy plus. Forskellige kilder vurderer Electrolux-filteret – der i øvrigt er vaskbart – som svarende til HEPA-klasse 12. Det er væsentligt bedre end de mange støvsugere, der ikke angiver HEPA-klasse, fordi filteret kun er klasse 10. Så her er støvsugerens rangering i støvemissionsklasse A helt på sin plads.

 

Energiklasse:

Støvemission:

Rengøringsevne gulvtæppe:

Rengøringsevne hårdt gulv:

Motoreffekt:

Lydniveau:

Teleskoprør:

Arbejdsradius:

HEPA-filter:

Poseløs:

Kapacitet – beholder:

Parketmundstykke:

Turbo-mundstykke (til dyrehår):

Møbelmundstykke:

Fuge-mundstykke:

Vægt:

A

A

B

A

750 watt

66 dB(A)

Ja

12 meter

Ja

Nej

5 liter

Ja

Nej

Ja

Ja

5,8 kg

electrolux-logo

Electrolux ZUOGREEN+ støvsuger

Video

Billeder

Electrolux ZUOGREEN+ slider

Støvsugerland.dk's bedømmelse
  • Energiklasse
  • Støvemission / Allergivenlig
  • Rengøringsevne gulvtæppe
  • Rengøringsevne hårdt gulv
  • Motoreffekt
  • Lydniveau
4.3

Bedømmelse

Electrolux ZUOGREEN+ har hele vejen igennem været anmeldernes darling og har hentet Bedst i test-prisen hjem hos både svenske Testfakta og tyske Haus&Garten.
Hos svenske Råd &Rön lander maskinen som nummer 14 ud af 36 testede modeller og hos tyske StiftungWarentest får den også en placering lige på midten.
Kunderne er også tilfredse med maskinen. Således har 233 kundeanmeldere givet maskinen 4,6 ud af 5 mulige stjerner hos danske WhiteAway.

Sending
User Review
3 (3 votes)

Efterlad en kommentar