Electrolux ZUOORIGWR+ støvsuger

Electrolux ZUOORIGWR+ støvsuger

Forhandler Bedste pris

Gå til forhandler

Forgængeren til Electrolux ZUOORIGWR+ blev testvinder i Forbrugermagasinet Tænks seneste test af støvsugere og at dømme efter nettets forbrugeranmeldelser, er denne opdaterede version noget nær perfekt.

Selv prisen er lav i forhold til mange andre Electrolux-støvsugere, uden at der synes at være gået på kompromis med hverken kvalitet eller ydeevne.

Electrolux ZUOORIGWR+ er efterfølgeren til ZUOORIGINR UltraOne der blev bedst i test i Forbrugermagasinet Tænks store sammenligningstest af støvsugere i 2015.

Den har også modtaget en Red Dot Award for sit design, der så absolut også må siges at være i verdensklasse.

Det helt utrolige er, at maskinen på trods af den væsentligt lavere pris, har samme gode klassificeringer inden for renholdningsevne, støvemission og energiniveau, som Electrolux ZUOGREEN+.

Det vil sige ren klasse A for energiniveau, støvemission og rengøringsniveau på hårde gulve og klasse B for rengøringsniveau på tæpper – i øvrigt også ganske som den væsentlig dyrere ZUOGREEN+.

Forhandler Pris

Annoncer

0,00 Læs mere

Stor pose og lang rækkevidde

Støvsugeren kommer med hele 12 meter ledning med automatisk ledningsoprul. Så du kan nemt støvsuge hele stuen, uden at du behøver flytte stikkontakt.

Også posen er stor. 5 liter støv, snavs og møg, kan der være plads til. Det betyder, at der er langt mellem poseskift og i modsætning til mange andre posestøvsugere, taber Electrolux ZUOORIGWR+ ikke nævneværdig sugeevne, når posen er ved at være fuld.

Lavt støjniveau og Allergy Plus filter

Electrolux-støvsugere er kendt for at være lydsvage og selv om denne støvsuger kun larmer med 66 dB, er det alligevel en af de mere støjende Electrolux-maskiner.

Det er dog ikke værre, end at du kan føre en normal samtale mens du støvsuger, næsten uden at skulle hæve stemmen.

Electrolux anvender ikke HEPA-filtre, men en særlig filterteknologi, de kalder for Allergy Plus. Fordelen ved disse filtre er, at de kan vaskes og ifølge hvad vi kan finde af oplysninger på nettet, svarer de til HEPA-klasse 12.

De tilbageholder væsentlig flere mikropartikler i udblæsningsluften, end de støvsugere der reklamerer med et uspecificeret HEPA-filter. Så kun svært ramte støvallergikere vil få gener af at bruge denne maskine.

Energiklasse:

Støvemission:

Rengøringsevne gulvtæppe:

Rengøringsevne hårdt gulv:

Motoreffekt:

Lydniveau:

Teleskoprør:

Arbejdsradius:

HEPA-filter:

Poseløs:

Kapacitet – beholder:

Parketmundstykke:

Turbo-mundstykke (til dyrehår):

Møbelmundstykke:

Fuge-mundstykke:

Vægt:

A

A

B

A

750 watt

66 dB(A)

Ja

12 meter

Ja

Nej

5 liter

Ja

Nej

Ja

Ja

5,8 kg

electrolux-logo

Electrolux ZUOORIGWR+ støvsuger_6

Video

Billeder

Electrolux ZUOORIGWR+ slider

Støvsugerland.dk's bedømmelse
  • Energiklasse
  • Støvemission / Allergivenlig
  • Rengøringsevne gulvtæppe
  • Rengøringsevne hårdt gulv
  • Motoreffekt
  • Lydniveau
4.3

Bedømmelse

Til prisen får du rigtig meget Electrolux-støvsuger – og i det hele taget rigtig meget støvsuger for pengene. Det bekræfter en hurtig gennemgang af brugeranmeldelserne på diverse webshops på nettet også.
Her lander den samlede bedømmelse af maskinen på hele 4,7 ud af 5 mulige stjerner baseret på 131 anmeldelser hos danske WhiteAway. Klart et godt køb til prisen.

Sending
User Review
3 (5 votes)

Efterlad en kommentar