Electrolux ZUSGREEN+ støvsuger

Electrolux ZUSGREEN+ støvsuger

Forhandler Bedste pris

Gå til forhandler

Svenske Electrolux er generelt kendt for effektive støvsugere, og model ZUSGREEN+ lever på alle måder op til standarden. Her er der dog i højere grad end normalt taget hensyn til miljøet, både i forhold til strømforbrug og materialevalg.

Også arbejdsmiljøet er i top med lydsvag drift og effektiv filtrering af udblæsningsluften.

Samlet sethar denne model nogle rigtig flotte specifikationer, og ligger i den bedste klasse A på både støvemission, strømforbrug og støvsugning af hårde gulve. Som de fleste andre støvsugere opnår den dog ikke A-klassificering i rengøringsevne på gulvtæpper, hvor den må nøjes med en C-klassificering.

Dette er en middelpræstation, men ikke desto mindre meget flot i betragtning af det lave strømforbrug og den exceptionelt støjsvage drift.

Electrolux ZUSGREEN+ er en meget kompakt støvsuger, der med en vægt på 6 kilo og en posestørrelse på 3,5 liter er lidt mindre end de fleste øvrige støvsugere fra Electrolux.

Det er med andre ord utrolig let og ubesværet at komme rundt, også i kraft af den lange ledning, som giver en aktionsradius på hele 12 meter.

En yderst miljøvenlig støvsuger

Hele 55 % af plastmaterialet i Electrolux ZUSGREEN+ er genbrugsplast, og 92 % af plasten kan genanvendes, når støvsugeren senere skal skrottes. Energiforbruget er kun 700 Watt, så også her udvises der hensyn til miljøet.

Også indeklimaet og arbejdsmiljøet beskyttes ved brug af denne model, idet den er forsynet med en meget effektiv Allergi Plus filter, der stopper mere end 99 % af alle de mikroskopiske støvpartikler i udblæsningsluften. Kun meget få støvsugere kan leve op til denne flotte filtrering.

En af de mest lydsvage modeller på markedet

Det mest bemærkelsesværdige ved Electrolux ZUSGREEN+ er uden tvivl det ekstraordinært lave støjniveau, der er målt til blot 61 dB(A). Det er lavere end støjen fra en almindelig samtale, og det gør modellen til en af de absolut mest lydsvage på markedet.

Energiklasse:

Støvemission:

Rengøringsevne gulvtæppe:

Rengøringsevne hårdt gulv:

Motoreffekt:

Lydniveau:

Teleskoprør:

Arbejdsradius:

HEPA-filter:

Poseløs:

Kapacitet – beholder:

Parketmundstykke:

Turbo-mundstykke (til dyrehår):

Møbelmundstykke:

Fuge-mundstykke:

Vægt:

A

A

C

A

650 watt

61 dB(A)

Ja

12 meter

Ja

Nej

3.5 liter

Ja

Nej

Ja

Ja

5,98 kg

electrolux-logo

electrolux-zusgreen-stovsuger_6

Video

Billeder

Electrolux ZUSGREEN+ slider

Støvsugerland.dk's bedømmelse
  • Energiklasse
  • Støvemission / Allergivenlig
  • Rengøringsevne gulvtæppe
  • Rengøringsevne hårdt gulv
  • Motoreffekt
  • Lydniveau
4.5

Bedømmelse

Electrolux ZUSGREEN+ er uden tvivl en højtydende støvsuger, som på alle måder er behagelig at bruge.
Modellen var da også ”Bedst i test”, da det norske forbrugermagasin Klikk.no testede 7 populære støvsugere, og forbrugerne bakker op med en høj score på gennemsnitligt 4,5 ud af 5 mulige stjerner, hvis man ser på eksempelvis tyske Amazon.de og danske WhiteAway.com.

Sending
User Review
2.92 (13 votes)

Efterlad en kommentar