Festool CTL 26 E industristøvsuger

Festool CLEANTEC CTL 26 E

Forhandler Bedste pris

Gå til forhandler

Festool Cleantex CTL 26 E er lillebror til topmodellen i Festools serie af industristøvsugere.

Lige som Festools øvrige støvsugere er den robust konstrueret til brug på byggepladser, værksteder og i industrien med en kraftig sugeevne og mulighed for kontinuerlig drift uden risiko for overophedning. Maskinen vejer næsten 14 kilo og er udstyret med gode, store hjul, der gør det muligt for den at komme frem overalt.

Festool Cleantex CTL 26 E er udviklet af en erfaren producent af el-værktøj og andre -maskiner til håndværkere og industri.

Firmaet har eksistere siden 1925, men har kun produceret støvsugere siden 2002. Det gør de til gengæld i samme høje kvalitet og med samme omtanke for detaljer, som de er kendt for i deres øvrige produktion.

Forhandler Pris

Annoncer

10-4 5.406,25 Læs mere

Trofast følgesvend for håndværkeren

CTL 26 E er som sagt konstrueret robust og med detaljer som stålaksler på hjulene og praktisk slangeopbevaring i toppen og ledningsoprul, så man ikke går og falder i ledningen, når støvsugeren er sat til.

På trods af den forholdsvis høje vægt er maskinen yderst manøvredygtig med store hjul og på grund af vægten er den heller ikke sådan at få væltet ved et uheld.

Og så er den noget af en arbejdshest, der kan suge helt op til 3900 liter luft igennem i minuttet. Det synes heller ikke at genere den at stå tændt i længere tid, når den fungerer som støv- eller savsmuldssuger for håndværkerens maskiner.

Støvbeholderen rummer 26 liter uden pose. Anvender du den særlige SELFCLEAN filterpose nedsættes kapaciteten til 24 liter, men til gengæld støver det mindre, når du bruger maskinen. Posen er tilmed rivesikker, hvilket vil sige, at der ikke går hul på den, selv om du får suget et skarpt blad fra hobbykniven eller et par skruer eller søm op i maskinen.

Energiklasse:

Støvemission:

Rengøringsevne gulvtæppe:

Rengøringsevne hårdt gulv:

Motoreffekt:

Lydniveau:

Teleskoprør:

Arbejdsradius:

HEPA-filter:

Poseløs:

Kapacitet – beholder:

Parketmundstykke:

Turbo-mundstykke (til dyrehår):

Møbelmundstykke:

Fuge-mundstykke:

Vægt:

A

A

C

A

1200 watt

58 dB(A)

Ja

12 meter

Ja

Nej

26 liter

Ja

Nej

Ja

Ja

13,9 kg

Electrolux ZUSGREEN+ støvsuger_2

Video

Billeder

Festool CTL 26 E slider

Støvsugerland.dk's bedømmelse
  • Energiklasse
  • Støvemission / Allergivenlig
  • Rengøringsevne gulvtæppe
  • Rengøringsevne hårdt gulv
  • Motoreffekt
  • Lydniveau
4.3

Bedømmelse

Festool Cleantex CTL 26 E har ikke været testet af nogle af vores vanlige uafhængige testkilder, men ud fra brugeranmeldelserne på Amazon.com og andre websites, der sælger maskinen, synes køberne at være meget begejstrede. Ingen af stederne er maskinen dog blevet bedømt af mere end en håndfuld købere, så den flotte score på 5 ud af 5 stjerner skal nok tages med et gran salt.
Maskinen egner sig ikke til brug i hjemmet. Dertil er filtreringen af udblæsningsluften for ringe, ligesom maskinen ikke er udstyret med allergivenligt HEPA- eller lignende filteranordninger.

Sending
User Review
4 (2 votes)

Efterlad en kommentar