Festool CTL 36 E industristøvsuger

Festool CLEANTEC CTL 36 AC HD

Forhandler Bedste pris

Gå til forhandler

Festool producerer industri- og håndværkerstøvsugere i høj kvalitet og denne model er absolut mærkets topmodel. Den er robust konstrueret, så den kan klare det hårde liv på byggepladsen.

Til brug i hjemmet er støvsugeren her ikke velegnet, da den dels er stor og klodset og dels ikke er specielt allergivenlig.

Festool Cleantex CTL 36 E er konstrueret, så den er nem at have med rundt på byggepladsen og kan suge støv i størrelser helt ned på under 1 mg/m3.

Det gør den med en hæsblæsende kraftig sugeevne på 3900 liter i minuttet. Ikke underligt at maskinen er udstyret med en støvbeholder på hele 39 liter.

Perfekt til sugeopgaver på byggepladsen

Denne støvsuger er perfekt til de mange forskellige sugeopgaver, der findes på en byggeplads. Dels til oprydning efter nedrivning og almindeligt håndværkerarbejde, samt til opsugning af savsmuld, støv og så videre fra de forskellige maskiner, håndværkerne anvender.

Maskinen er meget robust konstrueret med store hjul med stålaksler, så den nemt kan komme frem, selv om underlaget måske ikke er helt så jævnt, som andre støvsugere er vant til.

Den robuste konstruktion og store støvbeholder, samt aflægningsplads for værktøj på toppen af maskinen gør, at vægten på denne industristøvsuger lander lige på den anden side af 15 kilo.

Håndværkerens praktiske følgesvend

Der er på alle måder tænkt håndværkerbrug ind I konstruktionen af denne solide støvsuger og den gode aflægningsplads gør den til en praktisk følgesvend for håndværkeren.

Det bærer kundeanmeldelserne af denne maskine da også præg af, idet den i gennemsnit scorer 4,2 ud af 5 mulige stjerner hos bl.a. Amazon.com og andre webshops, der sælger maskinen.

Kan også bruges til kontorrengøring

Qua sin konstruktion og påtænkte håndværksmæssige anvendelse, er der hverken tænkt HEPA- eller andre former for allergivenlig filtrering ind i maskinen. Så hvis maskinen skal bruges til andre rengøringsopgaver – f.eks. af kontorer og mindre industrilokaler – bør der ikke være støvallergikere i nærheden.

Forhandler Pris

Annoncer

Energiklasse:

Støvemission:

Rengøringsevne gulvtæppe:

Rengøringsevne hårdt gulv:

Motoreffekt:

Lydniveau:

Teleskoprør:

Arbejdsradius:

HEPA-filter:

Poseløs:

Kapacitet – beholder:

Parketmundstykke:

Turbo-mundstykke (til dyrehår):

Møbelmundstykke:

Fuge-mundstykke:

Vægt:

A

A

C

A

1100 watt

58 dB(A)

Ja

12 meter

Ja

Nej

36 liter

Ja

Nej

Ja

Ja

15 kg

festool logo lille

Electrolux ZUSGREEN+ støvsuger_2

Video

Billeder

Festool CTL 36 E

Støvsugerland.dk's bedømmelse
  • Energiklasse
  • Støvemission / Allergivenlig
  • Rengøringsevne gulvtæppe
  • Rengøringsevne hårdt gulv
  • Motoreffekt
  • Lydniveau
4.3

Bedømmelse

Festool Cleantex CTL 36 E er på alle måder et godt bud på en håndværks- og industristøvsuger med ekstrem kraftig sugeevne, der gør det muligt at opsuge alt lige fra mikroskopiske støvpartikler og til grovere emner som pudsstykker, savsmuld og spåner efter høvlearbejde.
Kan også sagtens bruges til professionel rengøring af kontorer og mindre industrilokaler, men anbefales ikke støvallergikere.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Efterlad en kommentar