Festool CTL MIDI industristøvsuger

Festool CTL MIDI

Forhandler Bedste pris

Gå til forhandler

Festool producerer ikke almindelige støvsugere til hjemmebrug, men støvsugere til håndværk og industri. Det er støvsugere med ekstra kraftig sugeevne, der kan bruges til at rydde op på byggepladsen og opsuge slibe-, save-, bore- og fræsestøv med. Selvsagt er deres maskiner heller ikke et førstevalg for støvallergikere.

Festool CTL MIDI er den prisbillige udgave af Festools industristøvsugere – en kompakt og let industristøvsuger på 9 kilo, der leveres med opbevaringsrum til både slange og strømledning.

Det gør den meget velegnet til at flytte rundt på byggepladsen til de mange forskellige sugearbejder, den med fordel kan tage sig af, så I slipper for en masse støv, møg og løs savsmuld på byggepladsen.

En rigtig håndværkermaskine

Støvsugeren kan også håndtere våde materialer og den giver ikke op, selv om de ting, der skal suge op har lidt størrelse.

Denne maskine er langt fra en husholdningsstøvsuger og egner sig heller ikke til brug i privaten – med mindre du er i gang med en ombygning. Men er du håndværker – og måske især tømrer – er denne maskine en drøm på enhver byggeplads.

Festool CTL MIDI anvender en rivefast SelfClean filterpose med selvrengørende effekt, hvilket sikrer, atstøvsugerenaltid har en konstant høj sugeevne.

At posen er rivefast betyder, at den ikke går i stykker, selv om du får suget et par skruer eller et gammelt knivblad op fra hobbykniven. Det ville en almindelig støvsuger pose sjældent kunne holde til.

Effektforbruget ligger på mellem 400 og 1200 watt, alt efter hvilken form for sugeopgave, maskinen udfører. Det betyder, at maskinens maksimale effekt er lidt højere, end hvad EU tillader. Men da EU’s regler ikke gælder for industrimaskiner, betyder det ikke noget.

Forhandler Pris

Annoncer

Energiklasse:

Støvemission:

Rengøringsevne gulvtæppe:

Rengøringsevne hårdt gulv:

Motoreffekt:

Lydniveau:

Teleskoprør:

Arbejdsradius:

HEPA-filter:

Poseløs:

Kapacitet – beholder:

Parketmundstykke:

Turbo-mundstykke (til dyrehår):

Møbelmundstykke:

Fuge-mundstykke:

Vægt:

A

A

C

A

2400 watt

58 dB(A)

Ja

12 meter

Ja

Nej

15 liter

Ja

Nej

Ja

Ja

9 kg

festool logo lille

Electrolux ZUSGREEN+ støvsuger_2

Video

Billeder

Festool CTL MIDI

Støvsugerland.dk's bedømmelse
  • Energiklasse
  • Støvemission / Allergivenlig
  • Rengøringsevne gulvtæppe
  • Rengøringsevne hårdt gulv
  • Lydniveau
4.4

Bedømmelse

Alt i alt får du som håndværker rigtig meget støvsuger og rigtig meget sugeevne for pengene med denne maskine og ifølge de få brugeranmeldelser, vi har kunnet finde af maskinen på nettet, er kunderne også rigtigt godt tilfredse: 4,8 ud af 5 stjerner, dog kun baseret på ganske få anmeldelser.
Til hjemmebrug er Festool CTL MIDI ikke velegnet. Dertil er udblæsningsluften ikke godt nok filtreret, ligesom udvalget af mundstykker ikke passer specielt godt til brug i hjemmet.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Efterlad en kommentar