iRobot Roomba 650 Robotstøvsuger

iRobot Roomba 650

Forhandler Bedste pris

Gå til forhandler

IROBOT ROOMBA 650 er efterhånden nogle år gammel, men modellen sælges stadig i mange webshops og udmærker sig ved et effektivt sugesystem, der sørger for at skidt og hår suges effektivt af de roterende børster under maskinen.

Det gør den væsentlig mere effektiv end sine forgængere og da den samtidig kræver mindre vedligehold, har den været en populær model, lige siden den kom frem.

iRobotRoomba 650 har efterhånden været på markedet i små 4 år. Så teknologisk er denne model lidt bagud af dansen i forhold til nyere Roomba’er og andre robotstøvsugermærker.

Således er det ikke muligt at fjernstyre maskinen med en app fra mobiltelefonen, sådan som nyere modeller kan og programmeringsmulighederne er også ret simple i forhold til nyere modeller.

Effektiv rengøring

Men på trods af modellens alder leverer den en rengøring, der er nøjagtig lige så god som nyere modeller. For iRobotRoomba 650 var nemlig den første iRobot-model, der indførte det særlige system, der fjerner hår og snavs fra de roterende børster under maskinen. Så trak de ikke skidt og møg med sig, sådan som det sås med nogle af de første robotstøvsugermodeller.

Den var også den første model, der ikke krævede den samme hyppige tømning af støvbeholder og udskiftning af børster, som de tidligere modeller døjede med.

Så på mange måder er denne model fuldt på omdrejningshøjde med nyere modeller og da den sælges væsentligt billigere end disse, er den absolut en overvejelse værd.

Klarer halvanden time på en opladning

Batterilevetiden rækker til mellem 60 og 90 minutters rengøring alt efter om underlaget er hårdt eller tæppebelagt gulv. Det rækker fint til den daglige rengøring i de fleste husholdninger.

Maskinen kan sættes til at køre, mens du ikke er hjemme og der medfølger en virtuel væg, så du kan holde den inden for et bestemt område.

Modellen her er også udstyret med trappesensor, så du ikke risikerer, at den falder ned af trapper og andre niveauforskelle i hjemmet.

Forhandler Pris

Annoncer

Energiklasse:

Støvemission:

Rengøringsevne gulvtæppe:

Rengøringsevne hårdt gulv:

Motoreffekt:

Lydniveau:

Teleskoprør:

Arbejdsradius:

HEPA-filter:

Poseløs:

Kapacitet – beholder:

Parketmundstykke:

Turbo-mundstykke (til dyrehår):

Møbelmundstykke:

Fuge-mundstykke:

Vægt:

A

A

C

A

33 watt

61 dB(A)

Ja

12 meter

Ja

Nej

15 liter

Ja

Nej

Ja

Ja

3.65 kg

irobot logo lille

iRobot Roomba 650 Robotstøvsuger_3

Video

Billeder

iRobot Roomba 650

Støvsugerland.dk's bedømmelse
  • Energiklasse
  • Støvemission / Allergivenlig
  • Rengøringsevne gulvtæppe
  • Rengøringsevne hårdt gulv
  • Motoreffekt
  • Lydniveau
4.8

Bedømmelse

iRobotRoomba 650 er på trods af sin alder stadig et rigtigt godt bud på en robotstøvsuger til den daglige rengøring i hjemmet. På grund af alderen er den også billigere i anskaffelse og da rengøringsevnen er ganske tidssvarende, er den stadig et godt køb.
Vi anbefaler dog, at du med jævne mellemrum får foretaget en grundigere støvsugning med en traditionel støvsuger. Men til hverdagens renholdning, er robotstøvsugeren her ganske glimrende.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Efterlad en kommentar