LG VR62701LVM Robotstøvsuger

LG VR62701LVM

Forhandler Bedste pris

Gå til forhandler

Selv om VR62701LVMer LG’s topmodel, ligger prisen meget moderat i sammenligning med andre robotstøvsugere i klassen. Alligevel hører modellen til blandt de allerbedste robotstøvsugere.

Det fremgik blandt andet, da svenske Råd &Rön i 2015 kårede netop VR62701LVMsom ”Bedst i test” blandt hele 25 robotstøvsugere.

Den svenske bedømmelse bakkes i øvrigt op af flere andre internationale tests, hvor LG VR62701LVM i alle tilfælde klarer sig godt.

En af de ting, der især imponerer ved denne model, er Li-ion batteriet, der klarer en driftstid på 100 minutter efter kun 3 timers opladning.

Det er en præstation, som ikke mange andre robotstøvsugere kan leve op til.

Samtidig er batteritypen meget holdbar, og skal derfor sjældent skiftes ud. Det er en vigtig parameter, da batteriet hører til blandt de dyreste reservedele til en robotstøvsuger.

Flere forskellige rengøringsprincipper

Med LG VR62701LVM kan du vælge mellem tre forskellige rengøringsprogrammer. Et særligt spiral-program får støvsugeren til at fokusere og rengøre i dybden på et mindre område.

Det er eksempelvis velegnet, hvis der går hul på en pose havregryn eller lignende. Til almindelig rengøring kan du i stedet vælge en celle-opdelt rengøring, hvis der er mange møbler og forhindringer.

Til store frie gulvarealer er det dog endnu mere optimalt med zig-zag-programmet, der hurtigt og effektivt støvsuger i lange lige strøg.

Lavt strømforbrug og lydsvag drift

Motorens meget lave strømforbrug på blot 18 Watt gør LG VR62701LVM til klassens mest økonomiske i drift, og det giver sig også udslag i et lavt støjniveau på bare 60 dB(A), som svarer nogenlunde til en samtale med lav stemmeføring.

Skal det være helt ”lydløst”, kan du i stedet programmere timerfunktionerne, så robotten klarer støvsugningen, mens du er ude af huset eller sover om natten.

Forhandler Pris

Annoncer

Energiklasse:

Støvemission:

Rengøringsevne gulvtæppe:

Rengøringsevne hårdt gulv:

Motoreffekt:

Lydniveau:

Teleskoprør:

Arbejdsradius:

HEPA-filter:

Poseløs:

Kapacitet – beholder:

Parketmundstykke:

Turbo-mundstykke (til dyrehår):

Møbelmundstykke:

Fuge-mundstykke:

Vægt:

A

A

C

A

23 watt

60 dB(A)

Ja

12 meter

Ja

Ja

0.6 liter

Ja

Nej

Ja

Ja

3 kg

lg logo lille

iRobot Roomba 880_6

Video

Billeder

LG VR62701LVM

Støvsugerland.dk's bedømmelse
  • Energiklasse
  • Støvemission / Allergivenlig
  • Rengøringsevne gulvtæppe
  • Rengøringsevne hårdt gulv
  • Motoreffekt
  • Lydniveau
4.7

Bedømmelse

Testresultaterne fra blandt andet svenske Råd &Rön viser med al tydelighed, at LG’s VR62701LVM er et godt valg. Og forbrugerne er enige, hvis man ser på brugeranmeldelser på eksempelvis tyske Amazon.de. Her opnår modellen i gennemsnit opnår 4,4 ud af 5 mulige stjerner.
Med denne model får du et driftssikkert og velfungerende produkt med avancerede funktioner, og til en særdeles attraktiv pris relativt set.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Efterlad en kommentar