LG VR6340LV Robotstøvsuger

LG HOM-BOT VR6340LV

Forhandler Bedste pris

Gå til forhandler

Selv om robotstøvsugeren VR6340LV er den billigste af LG’s to modeller på markedet, er der tale om en gedigen rengøringsmaskine.

Rengøringen er udmærket, og modellen udmærker sig desuden ved særdeles støjsvag drift og meget lavt strømforbrug. Til gengæld får du med VR6340LV ikke mulighed for avancerede programmeringsmuligheder og timerfunktioner.

LG er først for nyligt gået ind på markedet for robotstøvsugere, men har til gengæld lanceret nogle meget velfungerende robotter, som ikke lider af børnesygdomme.

Det har været et problem for en del andre mærker, som var tidligt ude. LG’s robotstøvsugere adskiller sig fra konkurrenterne på flere fronter, og det mest iøjefaldende er det rektangulære design, som gør det muligt at komme bedre ind i hjørnerne.

Også selve navigationssystemet er specielt, idet det blandt andet gør brug af et kamera. Robottens indbyggede intelligens bruger kameraet til at kortlægge rummet og beregne et optimalt kørselsmønster i sit rengøringsprogram.

Driftsikkert batteri med kort opladningstid

De fleste robotstøvsugere på markedet benytter NiMH-batterier, men også her adskiller LG VR6340LV sig, idet modellen er bestykket med den nyere batteritype Li-ion, der ikke skal udskiftes så ofte, og desuden kan oplades på blot 3 timer. Kapaciteten er på 1500 mAh, hvilket giver en rengøringstid på 80 minutter.

Miljøvenlig strømbesparende støvsuger

Med et strømforbrug på blot 18 Watt hører LG VR6340LV til blandt de absolut mest strømbesparende robotstøvsugere på markedet.

Også miljøet i hjemmet tilgodeses i kraft af det effektive indbyggede HEPA-11 filter, som effektivt filtrerer udblæsningsluften, samt et meget svagt støjniveau på 60 dB(A), som formentlig gør denne model til markedets mest lydsvage.

Både filtrering og lydniveau er vigtige faktorer, da denne model ikke har timerfunktioner, og derfor i større eller mindre grad vil være i drift, mens du er hjemme.

Energiklasse:

Støvemission:

Rengøringsevne gulvtæppe:

Rengøringsevne hårdt gulv:

Motoreffekt:

Lydniveau:

Teleskoprør:

Arbejdsradius:

HEPA-filter:

Poseløs:

Kapacitet – beholder:

Parketmundstykke:

Turbo-mundstykke (til dyrehår):

Møbelmundstykke:

Fuge-mundstykke:

Vægt:

A

A

B

A

23 watt

60 dB(A)

Ja

12 meter

Ja

Ja

0.6 liter

Ja

Nej

Ja

Ja

3 kg

lg logo lille

LG VR6340LV Robotstøvsuger

Video

Billeder

LG VR6340LV

Støvsugerland.dk's bedømmelse
  • Energiklasse
  • Støvemission / Allergivenlig
  • Rengøringsevne gulvtæppe
  • Rengøringsevne hårdt gulv
  • Motoreffekt
  • Lydniveau
4.8

Bedømmelse

LG’s VR6340LV hører til blandt de billigste kvalitets-robotstøvsugere, og kan du undvære timerfunktionerne, hører denne model formentlig til blandt de bedste køb på markedet. På parametre som støjniveau og driftsøkonomi overgår modellen langt dyrere konkurrerende produkter.

Brugerne er også tilfredse, hvis man skal tro anmeldelserne på eksempelvis tyske Amazon.de, hvor bedømmelsen gennemsnitligt er 4,2 uf af 5 mulige stjerner.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Efterlad en kommentar