Miele Classic C1 Powerline Støvsuger

Miele Classic C1 Powerline

Forhandler Bedste pris

Gå til forhandler

Tyske Miele er normalt kendt for relativt dyre kvalitetsprodukter, og i det perspektiv er støvsugeren Classic C1 Powerline overraskende billig. Specifikationerne er ikke overvældende gode, men ikke desto mindre får du meget for pengene.

Deterogsåvurderingen hos blandt andet engelske Which.co.uk, hvor modellen rangerer som ”Best Buy” på en meget omfattende liste af støvsugere.

Miele stiller markedets højeste krav til holdbarhed af støvsugerne, så normalt skal en støvsuger af dette mærke holde mindst 1000 timer, svarende til op mod 20 år ved gennemsnitligt brug.

På trods af dette ligger Classic C1 Powerline i den billigste del af spekteret, og det kan derfor ikke overraske, at specifikationerne ikke kan konkurrere med andre støvsugere i mellemklassen.

Med denne model må du derfor nøjes med en rengøringsevne i klasse D på både glatte gulve og tæpper. HEPA-filteret, som ellers er fast inventar i de dyrere støvsugere fra Miele, er også erstattet af det mere gammeldags micro-filter, som ikke renser udblæsningsluften helt så godt.

Miele Classic C1 Powerline opnår da også kun en B-klassifikation på støvemission. Altså ikke allergikervenlig.

Strømforbruget ligger i den høje ende

Med et strømforbrug på hele 1400 Watt bruger Miele Classic C1 Powerline dobbelt så meget strøm som de mest energieffektive støvsugere på markedet.

Det berettiger kun til energiklasse F, hvilket er meget dårligt relativt set. I praksis svarer strømforbruget dog trods alt kun til en el-udgift i størrelsesorden 100 kroner årligt ved gennemsnitligt brug, så det behøver ikke nødvendigvis være en afgørende faktor.

Temmelig støjende, men fine funktioner til prisen

Modellen hører med sit støjniveau på 80 dB(A) til blandt de mest støjende på markedet, hvilket ikke gør det mere tillokkende at investere i denne støvsuger.

Til gengæld har støvsugeren udmærkede funktioner, herunder både elektronisk styring af sugestyrken og indikator for skift af støvsugerpose.

Energiklasse:

Støvemission:

Rengøringsevne gulvtæppe:

Rengøringsevne hårdt gulv:

Motoreffekt:

Lydniveau:

Teleskoprør:

Arbejdsradius:

HEPA-filter:

Poseløs:

Kapacitet – beholder:

Parketmundstykke:

Turbo-mundstykke (til dyrehår):

Møbelmundstykke:

Fuge-mundstykke:

Vægt:

F

B

D

D

1400 watt

80 dB(A)

Nej

9 meter

Nej

Nej

4.5 liter

Ja

Nej

Ja

Ja

5.85 kg

miele-logo

Miele Classic C1 Powerline støvsuger_6

Video

Billeder

Miele Classic C1 Powerline slider

Støvsugerland.dk's bedømmelse
  • Energiklasse
  • Støvemission / Allergivenlig
  • Rengøringsevne gulvtæppe
  • Rengøringsevne hårdt gulv
  • Motoreffekt
  • Lydniveau
1.8

Bedømmelse

Miele Classic C1 Powerline er langt fra verdens bedste støvsuger, men til prisen performer den udmærket, og du får desuden en støvsuger, der kan holde i mange år.
I praksis er brugerne også særdeles tilfredse, hvis man kigger på eksempelvis engelske Amazon.co.uk. Her giver de i gennemsnit 4,6 ud af 5 mulige stjerner, hvilket faktisk er en usædvanlig god score.

Sending
User Review
2.5 (4 votes)

Efterlad en kommentar