Miele Complete C3 Powerline Støvsuger

Miele Complete C3 Powerline

Forhandler Bedste pris

Gå til forhandler

Den nye EU-mærkningsordning stiller ikke støvsugeren Complete C3 Powerline fra Miele i et specielt godt lys, for den klarer sig – i hvert fald på papiret – væsentlig ringere end de fleste andre støvsugere i prisklassen.

I praksis er forbrugerne dog usædvanligt godt tilfredse, og modellen har også opnået prædikatet ”Godt køb” hos det engelske testmagasin Which.co.uk.

På mange måder er mærket Miele kendt for solide produkter, som ofte holder 15-20 år. Det giver sig udslag i solid mekanisk konstruktion, og fra det svenske magasin Bäst-i-test er der da også roser for både byggekvaliteten og smarte brugervenlige funktioner.

Når det kommer til selve støvsugningen, er der dog ikke meget at glæde sig over. Rengøring af hårde gulve klares kun til en B-klassifikation, og på tæpper må den nøjes med en D-klasse.

Alligevel støjer den med sine 74 dB(A) mere end gennemsnittet for moderne støvsugere. Tilmed bruger den hele 1200 Watt, som ligger i den meget høje ende af spekteret. Det sender da også denne model helt ned i D-klassen i energimærkningen og ud af markedet, når EU strammer reglerne yderligere for støvsugeres energiforbrug i 2017.

Super godt filter, som tilsyneladende ikke virker

I forhold til prisen er Miele Complete C3 Powerline særdeles veludstyret med et filter i HEPA-klasse 13, som er det absolut bedste filter med en teoretisk reduktion af støv og allergener på hele 99,95 %.

Det ses som regel kun hos langt dyrere støvsugere, og filteret i denne model er desuden udstyret med en funktion, så man kan se, hvornår det skal skiftes.

I praksis opnår Miele Complete C3 Powerline dog kun en B-klassifikation på støvemissions-området, hvor de fleste støvsugere normalt let opnår A-klassifikation – selv med langt dårligere filtre. Om det kan skyldes utætheder i selve støvsugerkonstruktionen er uvist, men overordnet kan støvsugningen på ingen måde siges at være allergivenlig med den klassificering.

Energiklasse:

Støvemission:

Rengøringsevne gulvtæppe:

Rengøringsevne hårdt gulv:

Motoreffekt:

Lydniveau:

Teleskoprør:

Arbejdsradius:

HEPA-filter:

Poseløs:

Kapacitet – beholder:

Parketmundstykke:

Turbo-mundstykke (til dyrehår):

Møbelmundstykke:

Fuge-mundstykke:

Vægt:

D

B

C

B

1200 watt

74 dB(A)

Ja

11 meter

Nej

Nej

4.5 liter

Nej

Nej

Ja

Ja

8.2 kg

miele-logo

Meile Complete C3 Powerline

Video

Billeder

Miele Complete C3 Powerline slider

Let støvsugning af større arealer med stor aktionsradius

De fleste har oplevet, at de ikke kan nå hjørnet af rummet, fordi ledningen på støvsugeren er for kort. Har du også prøvet dette? Og er du træt af det? I så fald er det en god idé at købe en støvsuger, der byder på en god aktionsradius. Det er blandt andet noget, som Miele Complete C3 kan bryste sig af.

Her er der nemlig tale om en støvsuger, der har en stor aktionsradius på hele 12 meter. Det kan sikre, at du kan nå rundt på et stort areal, før der er behov for at skifte til en anden stikkontakt. Er det også noget, der før har været et problem for dig, skal du ikke bekymre dig for, at det er et problem med Miele Complete C3.

Populær model, der er nem at finde støvsugerposer til

Det er ikke alle støvsugere, der er lige nemme at finde støvsugerposer til. Vil du gerne have en støvsuger, der er nem at finde poser til, er det en god idé at vælge en populær model. Derfor kan du roligt vælge en model fra Mieles Complete-serie, da de er forholdsvis nemme at finde støvsugerposer til.

Dette er ensbetydende med, at det også er nemt at finde Miele Complete C3 støvsugerposer. Faktisk er det muligt at finde disse støvsugerposer i de fleste supermarkeder. Det er en klar fordel, da du derved blot kan smide dem i indkøbskurven, når du er ude at købe ind. Det bliver ikke meget nemmere.

Støvsugerland.dk's bedømmelse
  • Energiklasse
  • Støvemission / Allergivenlig
  • Rengøringsevne gulvtæppe
  • Rengøringsevne hårdt gulv
  • Motoreffekt
  • Lydniveau
2.7

Bedømmelse

Miele Complete C3 Powerline er på næsten alle områder i bedste fald middelmådig i sine præstationer, og er ikke umiddelbart anbefalelsesværdig. For et Miele-produkt er prisen dog ikke afskrækkende, og i praksis står brugernes vurdering i stærk kontrast til de målte værdier.
Ser man eksempelvis på tyske Amazon.de, får modellen nemlig hele 4,7 ud af 5 mulige stjerner i gennemsnit, hvilket er en meget høj score.

Sending
User Review
3.8 (10 votes)

Efterlad en kommentar