Miele Complete C3 Silence Støvsuger

Miele Complete C3 Silence EcoLine

Forhandler Bedste pris

Gå til forhandler

Med støvsugeren Complete C3 Silence fra Miele får du et solidt produkt med udmærkede specifikationer. Prisen ligger lidt over middel, men produkterne fra dette mærke holder normalt meget længe, hvilket udligner prisforskellen.

Blandt andet det engelske testmagasin Which.co.uk er meget begejstrede for denne model, der som én af de få opnåede prædikatet ”Best Buy” blandt 200 testede modeller.

Miele har valgt tilnavnet ”Silence”, og selv om modellen ikke er specielt lydsvag efter moderne standard, ligger den dog med sine 68dB(A) i den bedre halvdel af feltet.

Støjniveauet er lidt højere end en almindelig samtale, så det er bestemt godkendt. Også det lave strømforbrug på blot 700 Watt taler til støvsugerens fordel, og den opnår da også en flot A-energimærkning.

Selve støvsugeren har en posekapacitet på 4,5 liter. I forhold hertil er vægten på 8,2 kilo måske i den høje ende, men det hænger utvivlsomt sammen med den meget solide konstruktion. Også aktionsradius på 11 meter er udmærket.

Effektivt HEPA-filter øger allergivenligheden

Miele Complete C3 Silence er udstyret med eteffektivt HEPA-13 filter, som giver den bedst mulige filtrering. For at opnå HEPA-13 klassifikationen, skal filteret som minimum bortfiltrere 99,95 % af de mikroskopiske støvpartikler og allergener fra udblæsningsluften, og det gør denne støvsuger til et allergivenligt valg.

God rengøringsevne og bekvem funktionalitet

Complete C3 Silence fra Miele er testet til at kunne rengøre glatte gulve efter den bedste A-klassifikation, mens den på tæpper må nøjes med klasse C. De fleste støvsugere ligger omkring C-niveau på gulvtæpperengøring, hvis de samtidig skal være energieffektive og støjsvage.

Modellen byder desuden på flere bekvemme funktioner, blandt andet elektronisk regulering af sugestyrken samt meget mobile 360-graders hjul, der gør det let at trække støvsugeren rundt.

Energiklasse:

Støvemission:

Rengøringsevne gulvtæppe:

Rengøringsevne hårdt gulv:

Motoreffekt:

Lydniveau:

Teleskoprør:

Arbejdsradius:

HEPA-filter:

Poseløs:

Kapacitet – beholder:

Parketmundstykke:

Turbo-mundstykke (til dyrehår):

Møbelmundstykke:

Fuge-mundstykke:

Vægt:

A

A

C

A

700 watt

68 dB(A)

Ja

11 meter

Ja

Nej

4.5 liter

Nej

Nej

Ja

Ja

8.2 kg

miele-logo

Miele Complete C3 Silence_3

Video

Billeder

Miele Complete C3 Silence

Støvsugerland.dk's bedømmelse
  • Energiklasse
  • Støvemission / Allergivenlig
  • Rengøringsevne gulvtæppe
  • Rengøringsevne hårdt gulv
  • Motoreffekt
  • Lydniveau
4.3

Bedømmelse

Med Miele Complete C3 Silence får du en udmærket støvsuger, som generelt klarer sig godt i sammenligning med andre mærker og modeller, og performer over middel på stort set alle områder. Modellen er både miljø- og allergivenlig, og de forbrugere, der allerede har anskaffet modellen, er godt tilfredse.
Det fremgår for eksempel af den danske hjemmeside WhiteAway.com, hvor modellen gennemsnitligt scorer hele 4,7 ud af 5 mulige stjerner.

Sending
User Review
4 (3 votes)

Efterlad en kommentar