Miele Scout RX1

Miele Scout RX1 er en robotstøvsuger, der er designet til at gøre gulve og tæpper rene, uden at der er behov for, at man selv forestår det. Miele RX1 byder på en helt rund form, og er både tynd og flad. Farverne er holdt i sorte og grå farver. Det er gjort for at holde designet så neutralt, som muligt.

På overfladen af Scout RX1 finder du et display. Det er ved hjælp af dette display, at du kan indstille på den. Herfra kan du faktisk styre stort set alle aspekter af robotten.

Er udstyret med et Triple Cleaning System

Som nævnt herover, så er det en robot, der er skabt til at gøre både hårde gulve og gulvtæpper rene. Dette er muligt, da den er udstyret med et innovativt Triple Cleaning System. Det er et system, der betyder, at den fejer, børster og støvsuger. Det betyder faktisk, at den kan udføre flere opgaver på én gang.

Med andre ord, så er Miele Scout faktisk en robot, der kan foretage en tredobbelt rengøring. Til formålet er den også blevet forsynet med en dobbeltsidet børste samt en stor, roterende børste. Begge børster skal sikre, at du kan samle støv op på alle typer overflader med din Miele Scout RX1 Robotstøvsuger.

Forsynet med Mieles Smart Navigation-system

Det er en robot, der arbejder ud fra sensorer og et unikt navigationssystem. Det er grunden til, at du blot kan lade den gøre rent derhjemme, uden at du behøver at blande dig. Det er et system, der er udviklet af Miele, som kaldes Smart Navigation. Det består af flere funktioner, der kombineres for at give det bedste resultat.

Der er flere funktioner, der arbejder sammen, men en af de vigtige funktioner, kaldes for Indoor Positioning System. Det er et system, der sørger for, at robotten regelmæssigt og sikkert navigerer. Systemet byder også på et loftskamera, som den er udstyret med for at forbedre dens nøjagtighed.

Robotstøvsugeren har dertil også et Advanced Corner Cleaning-system. Det er et system, der sørger for, at du opnår så effektiv en rengøring, som muligt, når det kommer til hjørner og sider. Scout RX1 er nemlig blevet udstyret med særligt lange sidebørster, der gør dette nemmere at opnå for robotten.

Kan nemt navigere udenom dine møbler

En sidste funktion, der også hjælper Miele Robotstøvsuger Scout RX1 med at navigere, er et system, der går under navnet Furniture Protection Technology. Det er et system, der registrerer, hvor dine møbler står. Det gør den via sensorer, hvorefter den lægger en rute, så den kan styre udenom dine møbler.

Det betyder ikke blot, at du skåner dine møbler, men også din robot mod kollision, stød og fald. Mere specifikt er den udstyret med hele syv sensorer på forsiden, som kan registrere, hvor dine møbler står. Dertil er den også blevet udstyret med yderligere tre sensorer, der dog er placeret på undersiden.

Disse sensorer bruges til at registrere eventuelle trin, trapper eller forhøjninger. Læser du en Miele Scout RX1 test, vil du også opleve, at det især er dens formidable evne til at navigere, der fremhæves omkring Scout RX1.

Efterlad en kommentar