Miele Scout RX2

Det er ikke altid nemt at vurdere, hvorvidt en given robotstøvsuger er pengene værd. Hvis du køber en Miele Scout RX2, er du garanteret, at du får god værdi for dine penge. Her får du nemlig en robot, der er nem at styre via en app på din smartphone. Det er dog langt fra det eneste, den har at byde på.

Den er nemlig også udstyret med et effektivt filter, der renser luften, før den sendes ud af robotten igen. Du får dertil også en robotstøvsuger, der er forsynet med Mieles eget Smart Navigation-system, der sørger for, at robotten altid kan finde rundt i dit hjem. Samtidig sikrer det også, at den ikke kører ind i noget.

Er udstyret med et stærkt batteri

Miele har valgt at udstyre deres Scout RX2 medet stærkt Lithium-Ion-batteri. Det er en batteritype, der har en lang holdbarhed. Dertil har det selvfølgelig også en god arbejdstid, da den kan køre i to timer på en enkelt opladning. Når batteriet er helt afladt, taget det kun lidt under tre timer, før det igen er ladet op.

Denne Miele Scout er også udstyret med to kameraer foran. Disse to kameraer leverer det visuelle input, der bruges til at navigere rundt i din bolig. De to kameraer medfører, at den har stereosyn, som er en væsentlig forbedring ift. den ældre model, der kun have et kamera.

Da denne robot har fået en forbedret navigationsevne, undgår du også, at den støder ind i møbler m.m. Den er også udstyret med Light Touch Bumper-sensorer, der automatisk nedsætter dens hastighed, når den er i nærheden af et objekt.

Desuden er den også udstyret med kantsensorer, der er i stand til at registrere trapper, afsatser m.m. Derfor kan disse sensorer forhindre, at din Miele Scout RX2 Robotstøvsuger kører ud over.

Der medfølger en fjernbetjening

Til købet af denne robot medfølger der også en fjernbetjening. Denne kan du bruge til at styre din robot. Det er dog ikke et krav, at den bruges, da du også kan både styre og overvåge den via Mieles Scout RX2-app. Det er en applikation, der kan downloades til både iOS og Android.

Den byder også på et acceptabelt støjniveau på blot 64 dB. Det er kun en smule over niveauet for almindelig tale, der er cirka 60 dB. Støvbeholderen har en kapacitet på hele 0,5 liter. Derfor skal du ikke bekymre dig for, om støvbeholderen fyldes op under brug.

Efterlad en kommentar