Neato Botvac Connected Robotstøvsuger

Neato Botvac Connected

Forhandler Bedste pris

Gå til forhandler

Neato er en relativ ny spiller på markedet for robotstøvsugere, og som den eneste producent har de specialiseret sig i netop dette produkt. Topmodellen Botvac Connected placerer sig prismæssigt midt på skalaen for robotstøvsugere, men er formentlig den mest avancerede på markedet, når det kommer til smarte funktioner som wifi-opkobling og opgraderbar firmware.

Rent performancemæssigt skiller modellen sig ikke markant ud fra andre mærker i prisklassen. Den støvsuger ganske udmærket, men larmer dog noget mere end konkurrenterne, hvis den kører i turbo-mode.

Hvis du vælger at lade robotten støvsuge med timerfunktion, mens du er ude, har det selvfølgelig mindre betydning. Ellers kan denne model også bruges i eco-mode, hvor støvsugningen foregår i reduceret tempo, og dermed mindre støjende.

Hvis du kan lide gadgets, er BotvacConnected helt sikkert noget for dig, for den kan kobles til hjemmets WiFi og overvåges og fjernbetjenes via mobiltelefonen. Det er også muligt at opgradere robottens software, efterhånden som Neato udgiver nye versioner med forbedringer og nye funktioner.

Virtuel kortlægning og navigation med roterende laser

NeatoBotvacConnected navigerer ved hjælp af en roterende laser på toppen. Det er en patenteret teknologi, som hjælper robotten til at planlægge de bedste ruter til støvsugningen.

Det giver en mere ordnet støvsugning end mange andre robotstøvsugere, som bruger mere tilfældige principper. Fordelen er, at der spares strøm ved at undgå unødvendig kørsel, men laseren gør til gengæld støvsugeren en anelse højere end konkurrenterne.

Moderne batteri med lang driftstid

NeatoBotvacConnected er forsynet med et batteri af den nye Li-ion type, som er kendetegnet ved lav vægt, lang holdbarhed og høj kapacitet.

I eco-mode kan denne model således køre helt op til 120 minutter. Ved turbo-mode er driftstiden på en opladning reduceret til 90 minutter.

Forhandler Pris

Annoncer

Energiklasse:

Støvemission:

Rengøringsevne gulvtæppe:

Rengøringsevne hårdt gulv:

Motoreffekt:

Lydniveau:

Teleskoprør:

Arbejdsradius:

HEPA-filter:

Poseløs:

Kapacitet – beholder:

Parketmundstykke:

Turbo-mundstykke (til dyrehår):

Møbelmundstykke:

Fuge-mundstykke:

Vægt:

A

A

C

A

700 watt

68 dB(A)

Ja

11 meter

Ja

Nej

4.5 liter

Nej

Nej

Ja

Ja

4,1 kg

neato logo lille

Miele Complete C3 Silence_3

Video

Billeder

Neato Botvac Connected slider

Støvsugerland.dk's bedømmelse
  • Energiklasse
  • Støvemission / Allergivenlig
  • Rengøringsevne gulvtæppe
  • Rengøringsevne hårdt gulv
  • Motoreffekt
  • Lydniveau
4.5

Bedømmelse

Denne Neato-model er endnu ikke testet af uafhængige testpaneler, men andre modeller fra dette mærke har dog opnået udmærkede bedømmelser. Prisen for BotvacConnected er en smule over middel i forhold til rengøringsevnen, og du betaler formentlig en del for de avancerede funktioner.
Brugerne er i praksis moderat tilfredse med gennemsnitlige bedømmelser på eksempelvis 3,9 ud af 5 stjerner på Amazon.com og 4,4 ud af 5 mulige stjerner hos Roboteksperten.dk.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Efterlad en kommentar