Neato Botvac D85 Robotstøvsuger

Neato Botvac D85

Forhandler Bedste pris

Gå til forhandler

Botvac D85 er en helt ny model fra Neato, der kommer med en række forbedringer i forhold til tidligere modeller. Det svenske magasin Bäst-i-test.se kårede denne model som den bedste af seks populære robotstøvsugere i mellemklassen, mens CNET.com var knap så begejstret.

Der er dog enighed om, at modellen støvsuger godt – også når det gælder dyrehår, men at den er lidt larmende.

Rent prismæssigt ligger NeatoBotvacD85 i mellemområdet og tilbyder efter klassens standard mulighed for timerprogrammering, så robotten kan starte støvsugningen automatisk på tidspunkter, hvor du er ude af huset.

Modellen kan dog ikke fjernbetjenes, hvilket ellers mere eller mindre også er standard i denne prisklasse. Til gengæld kommer den med en ekstra stor støvbeholder på hele 0,7 liter, så den ikke skal tømmes så ofte.

Intelligent støvsugning med patenteret laserteknologi

Neato bruger deres eget patenterede system til robotterne, og det gælder også for BotvacD85. En roterende laser på toppen scanner rummet og robottens indbyggede intelligens planlægger de mest optimale ruter for støvsugningen.

På den måde skal robotten ikke køre helt så meget som de fleste andre typer af robotstøvsugere, og det sparer både strøm og mekanisk slid. Til gengæld fylder laseren lidt ekstra, og det kan være et problem for robotten at komme ind under lave møbler.

Flere forbedringer med NeatoBotvac D85

I forhold til tidligere modeller er der indført en række forbedringer. Støjniveauet har tidligere været en anke mod Neatos robotstøvsugere, og selv om støjen er reduceret ved støvsugning af glatte gulve, støjer den stadig over middel.

Den nye model har også fået 50 % større børste, ekstra stort filter og yderligere optimering til opsamling af dyrehår. Til gengæld bruger BotvacD85 fortsat batterier af den lidt ældre NiMH-type.

Forhandler Pris

Annoncer

3.200,00 Læs mere

Energiklasse:

Støvemission:

Rengøringsevne gulvtæppe:

Rengøringsevne hårdt gulv:

Motoreffekt:

Lydniveau:

Teleskoprør:

Arbejdsradius:

HEPA-filter:

Poseløs:

Kapacitet – beholder:

Parketmundstykke:

Turbo-mundstykke (til dyrehår):

Møbelmundstykke:

Fuge-mundstykke:

Vægt:

A

A

C

A

700 watt

68 dB(A)

Ja

11 meter

Ja

Nej

4,5 liter

Nej

Nej

Ja

Ja

4,1 kg

neato logo lille

Miele Complete C3 Silence_3

Video

Billeder

Neato Botvac D85

Støvsugerland.dk's bedømmelse
  • Energiklasse
  • Støvemission / Allergivenlig
  • Rengøringsevne gulvtæppe
  • Rengøringsevne hårdt gulv
  • Motoreffekt
  • Lydniveau
4.5

Bedømmelse

Rengøringen er af udmærket standard, og kan du leve med et vist støjniveau og den ekstra højde på støvsugeren, kan du roligt følge anbefalingen fra Bäst-i-test.se, der foretrækker denne model frem for andre modeller i klassen.
I praksis er brugerne også godt tilfredse med NeatoBotvacD85, der gennemsnitligt får 4,2 ud af 5 mulige stjerner på eksempelvis Amazon.com.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Efterlad en kommentar