Nilfisk GD930C Støvsuger

Nilfisk GD930C

Forhandler Bedste pris

Gå til forhandler

Model GD930C fra Nilfisk er lidt af en klassiker, som har overlevet på markedet i en længere årrække. Det skyldes naturligvis, at modellen har bevist sit værd som værende både robust, driftsikker og effektiv.

Den er først og fremmest beregnet til mere professionelle former for rengøring, så som kontorer og større lignende arealer. Til den private husholdning er den derimod ikke velegnet.

Klassificeringsmæssigt ligger modellen mellem industristøvsugere og almindelige husholdningsstøvsugere, og det betyder, at den rent teknisk skal energimærkes og bedømmes efter standarderne for husholdningsstøvsugere.

Det er på en måde lidt irrelevant, men efter husholdningsstandarder får modellen dumpekarakterer med D-klassificering i både rengøring af gulvtæpper og glatte gulve, samt en energimærkning i klasse D. Allerværst går det med støvemissionen, der kun kan opnå G-klassificering.

Til mere professionelle rengøringsopgaver er Nilfisk GD930C til gengæld alt andet end dumpet. En stor aktionsradius på hele 18 meter, en posestørrelse på 15 liter og en lav vægt på blot 7,5 kilo er blot et par af de specifikationer, der gør modellen velegnet til de lidt større rengøringsarbejder.

Relativt lavt strømforbrug og stor ydelse

Selv om den effektive motor kontinuerligt trækker hele 35 liter luft gennem systemet hvert sekund, bruger maskinen kun 1000 Watt, hvilket er mindre end en del små husholdningsstøvsugere.

Støjniveauet er med 71 dB(A) også relativt lavt, idet en del almindelige støvsugere larmer betydeligt mere. Det er en klar fordel, hvis man skal støvsuge i timevis hver dag.

God ydelse på bekostning af ringe filtrering

Nilfisk GD930C yder meget, og det opnås til dels ved at undlade filtrering af luften. Til de mere industrirelaterede opgaver indgår den slags normalt ikke i overvejelserne.

Hvis du ønsker at øge komforten og allergivenligheden under støvsugningen, kan der dog fås HEPA-filter til maskinen, men et monteret filter vil forringe sugeevnen en del.

Energiklasse:

Støvemission:

Rengøringsevne gulvtæppe:

Rengøringsevne hårdt gulv:

Motoreffekt:

Lydniveau:

Teleskoprør:

Arbejdsradius:

HEPA-filter:

Poseløs:

Kapacitet – beholder:

Parketmundstykke:

Turbo-mundstykke (til dyrehår):

Møbelmundstykke:

Fuge-mundstykke:

Vægt:

D

G

D

D

1000 watt

71 dB(A)

Ja

11 meter

Ja

Nej

4.5 liter

Nej

Nej

Ja

Ja

7,5 kg

nilfisk-gd930c-stovsuger_6

Video

Billeder

Nilfisk GD930C slider

Støvsugerland.dk's bedømmelse
  • Energiklasse
  • Støvemission / Allergivenlig
  • Rengøringsevne gulvtæppe
  • Rengøringsevne hårdt gulv
  • Motoreffekt
  • Lydniveau
1.8

Bedømmelse

Nilfisk GD930C egner sig på ingen måde til den private husholdning, hvorimod den er en relativ prisbillig arbejdshest til professionelle rengøringsopgaver.
De brugere, der har haft maskinen i hånden er særdeles tilfredse, hvis man skal dømme efter brugeranmeldelserne på for eksempel Amazon.com. Her får modellen 4,7 ud af 5 mulige stjerner.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Efterlad en kommentar