Nilfisk Handy 2in1 Premium Håndstøvsuger

Nilfisk Handy 2in1 Premium

Forhandler Bedste pris

Gå til forhandler

Stangstøvsugere er blevet ret populære, og det gælder også Handy 2in1 Premium fra Nilfisk, der blandt andet udmærker sig ved, at selve håndstøvsugeren let kan afmonteres fra stangen og bruges til eksempelvis brødkrummer på spisebordet.

Denne model ersolgt i en del eksemplarer, og brugerne er generelt godt tilfredse.

Selv om prisen ligger i den lave ende, får du med Nilfisk Handy 2in1 Premium et udmærket produkt, som blandt andet er forsynet med moderne Li-ion batteriteknologi, der giver lavere vægt, længere driftstid og hurtigere opladning.

Det betyder eksempelvis, at en opladning af denne model kun tager 4 timer, hvilket er meget hurtigt i forhold til andre stangstøvsugere.

Ergonomisk sammenfoldeligt design

Uanset om du anvender håndstøvsugeren alene eller monteret på stangen, gør den ergonomiske udformning anvendelsen behagelig, og designet er pænt og neutralt – holdt helt i sort.

En smart detalje er den sammenklappelige stang, der gør det nemt at stille støvsugeren væk i et skab eller lignende. En lav samlet vægt på blot 3,35 kilo sikrer, at også børn problemfrit kan hjælpe til med lidt klatrengøring.

Den poseløse støvkassette kan nemt klikkes af for hygiejnisk tømning direkte i skraldespanden. Efter behov kan det indbyggede filter desuden tages ud og vaskes direkte under vandhanen.

Vælg mellem to forskellige sugestyrker

Ved almindelig sugestyrke er driftstiden 35 minutter på en opladning, hvilket som regel er rigeligt til mindre rengøringsopgaver. Til rengøring af eksempelvis små lejligheder, sommerhuse eller campingvogne, vil Nilfisk Handy 2in1 Premium kunne være fuldt tilstrækkelig som eneste støvsuger.

I en almindelig husholdning er modellen dog nok bedre egnet som sekundær støvsuger, der hurtigt kan tages frem, hvis der opstår uheld eller af andre grunde er brug for hurtig, pletvis rengøring.

Til særligt krævende opgaver kan turboindstillingen anvendes. Den øger sugestyrken, men reducerer dog samtidigt driftstiden til 20 minutter. En LED-indikator fortæller, når det er tid for opladning.

Forhandler Pris

Annoncer

Energiklasse:

Støvemission:

Rengøringsevne gulvtæppe:

Rengøringsevne hårdt gulv:

Motoreffekt:

Lydniveau:

Teleskoprør:

Arbejdsradius:

HEPA-filter:

Poseløs:

Kapacitet – beholder:

Parketmundstykke:

Turbo-mundstykke (til dyrehår):

Møbelmundstykke:

Fuge-mundstykke:

Vægt:

A

A

C

A

700 watt

68 dB(A)

Ja

11 meter

Ja

Ja

0.5 liter

Nej

Nej

Ja

Ja

4,6 kg

nilfisk logo lille

Miele Complete C3 Silence_3

Video

Billeder

Nilfisk Handy 2in1 Premium

Støvsugerland.dk's bedømmelse
  • Energiklasse
  • Støvemission / Allergivenlig
  • Rengøringsevne gulvtæppe
  • Rengøringsevne hårdt gulv
  • Motoreffekt
  • Lydniveau
4.5

Bedømmelse

Til prisen får du et velfungerende mærkevareprodukt, som udmærker sig ved hurtig opladning og fornuftig driftstid. De brugere der allerede har anskaffet og brugt Nilfisk Handy 2in1 Premium er generelt særdeles tilfredse, hvis man kigger brugeranmeldelser på eksempelvis danske WhiteAway.com.
Her scorer denne stangstøvsuger 4.2 ud af 5 mulige stjerner.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Efterlad en kommentar