Ny støvsuger: Find den bedste til prisen således

Der er mange ting, du skal være opmærksom på, når du skal vælge en ny støvsuger. Herunder finder du en række faktorer, der bør have indflydelse på dit valg, så du får netop den, der egner sig bedst til dit behov.

Det første du skal kigge på, når du skal vælge din nye støvsuger, er, hvor meget du vil give for den. Hvis du er i tvivl om, hvad dit budget er, bliver det vanskeligt at finde en, da der er virkelig mange på markedet. Derfor bør du som det første gøre dig nogle tanker om, hvilken prisklasse du kigger efter.

Vælg dit budget

Du skal ikke udelukkende gå efter prisen, da der i mange tilfælde er sammenhæng mellem kvalitet og pris, når du skal investere i en ny støvsuger.

Du kan nemt finde en, der koster 400 kroner, men så får du også en støvsuger, der måske ikke fungerer til netop dit behov.

Samtidig kan du sagtens få en støvsuger, der koster op mod 3.000 kroner, men som i de fleste tilfælde er lige så god som en, der koster 1.000 kroner. Derfor er det en dum idé at lade prisen bestemme, hvilken støvsuger du skal vælge, da det ikke altid er prisen, der er afgørende.

Du bør i stedet vælge din øvre grænse for, hvor meget du er villig til at give for din støvsuger. Når du har besluttet dig for det, får du langt nemmere ved at vælge den rigtige model, da det begrænser udvalget en del.

Som du måske har læst på digitalafbetaling.dk, har du mulighed for at købe en lang række støvsugere på afbetaling, hvorfor prisen ikke behøver at have en afgørende indflydelse på, hvilken støvsuger du vælger. Find den rigtige støvsuger her, hvis du gerne vil gøre betalingen lidt mere overkommelig og overskuelig ved hjælp af afbetaling. Bemærk dog, at det er dyrere at købe støvsugere på afbetaling end at købe dem kontant.

Hvilke overflader skal støvsuges?

Når du skal vælge din nye støvsuger, bør du være opmærksom på, hvilke overflader du primært skal støvsuge. Der er forskel på, om din støvsuger skal egne sig til brug på træ, fliser, tæpper eller linoleumsgulv.

Hvis det primært er et hårdt trægulv, du skal støvsuge, får du et billigere og større udvalg af støvsugere, du kan vælge i mellem. De fleste støvsuger har en god rengøringsevne på overflader, hvor der ikke er eksempelvis fliser eller tæpper, da det stiller større krav til sugeevnen.

Hvor meget må støvsugeren støje?

De færreste overvejer støjniveauet, når de skal investere i en ny støvsuger, medmindre der er en person i husstanden, som er overfølsom over for støj. Det kan også være, at du skal bruge støvsugeren på tidspunkter, hvor der opholder sig andre i de lokaler, der skal rengøres, at der er små børn, som skal kunne sove, eller noget helt tredje, som bør have indflydelse på støjniveauet.

Hvis du vil have en støvsuger, der ikke larmer meget, når den er i brug, kan du med fordel gå efter en støvsuger med et støjniveau, der befinder sig på under 70 dB(A). Den laveste frekvens for en støvsuger er 60 dB(A), som svarer til det niveau, normalt tale befinder sig på. Du finder et stort udvalg af stillegående støvsugere her.

Efterlad en kommentar