Philips FC8721/09 støvsuger

Philips FC8721/09

Forhandler Bedste pris

Gå til forhandler

Støvsugeren FC8721/09 fra Philips befinder sig prismæssigt i mellemklasseområdet, og det kan umiddelbart overraske. Specifikationerne matcher nemlig langt dyrere støvsugere, og kun støjmæssigt er denne model ikke så overlegen.

Den blev da også kåret som testvinder, da det danske forbrugermagasin Tænk i 2015 testede 34 populære støvsugermodeller.

Philips FC8721/09 udmærker sig ved en flot A-energimærkning, der opnås i kraft af det lave energiforbrug på blot 650 Watt. Det svarer i runde tal til en strømregning på blot 50 kroner om året ved normalt brug. På trods af den relativt lille motor suger modellen udmærket.

Den klarer rengøring af glatte gulve til klasse A og tæpper til klasse C, hvilket er en fin performance, som også ses tilsvarende hos langt dyrere støvsugere.

Også filtreringsmæssigt udmærker FC8721/09 sig, idet modellen er forsynet med et HEPA-13 filter, som er det næstbedste filter til støvsugere. Filteret fjerner mindst 99,95 % af alle mikroskopiske støvpartikler og allergener, og det giver ganske fortjent en A-klassificering på støvemission.

Udblæsningsluften er reelt renere end den luft, der normalt vil være i lokalet før støvsugning. Støvsugeren er således meget allergivenlig i brug.

Stor kapacitet og stor aktionsradius

På trods af prisen byder FC8721/09 fra Philips på 5 liters kapacitet, og den bruger standard S-bags, der tåler at blive endnu mere fyldte end standardposer. Maskinen udmærker sig også med en god lang ledning, der giver en aktionsradius på 11 meter.

Støjen kan være et problem for nogen

Til prisen er specifikationerne næsten for gode til at være sande, og de er da også opnået på bekostning af støjdæmpningen, som er relativt ringe. Med 78 dB(A) støjer FC8721/09 væsentligt mere end standarden for modernestøvsugere, og det er lidt en skam.

Energiklasse:

Støvemission:

Rengøringsevne gulvtæppe:

Rengøringsevne hårdt gulv:

Motoreffekt:

Lydniveau:

Teleskoprør:

Arbejdsradius:

HEPA-filter:

Poseløs:

Kapacitet – beholder:

Parketmundstykke:

Turbo-mundstykke (til dyrehår):

Møbelmundstykke:

Fuge-mundstykke:

Vægt:

A

A

C

B

650 watt

78 dB(A)

Ja

11 meter

Ja

Nej

5 liter

Ja

Nej

Ja

Ja

5 kg

philips logo lille

philips-fc8721-09-stovsuger_6

Video

Billeder

Philips FC8721/09

Støvsugerland.dk's bedømmelse
  • Energiklasse
  • Støvemission / Allergivenlig
  • Rengøringsevne gulvtæppe
  • Rengøringsevne hårdt gulv
  • Motoreffekt
  • Lydniveau
3.8

Bedømmelse

Der er ingen tvivl om, at du med Philips FC8721/09 får rigtig meget støvsuger for pengene. Kan du acceptere det temmelig høje støjniveau, er det et godt køb, og det er en fortjent testvinder hos Tænk.
Ikke mange forbrugere har endnu anskaffet sig denne ret nye model, men de få brugeranmeldelser, der kan findes rundt om på nettet, indikerer udmærket tilfredshed med modellen.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Efterlad en kommentar