Philips Power Pro Expert Poseløs Støvsuger

Philips Power Pro Expert

Forhandler Bedste pris

Gå til forhandler

Poseløse støvsugere har fået ry for at være relativt dyre i indkøb og kraftigt strømforbrugende, men nyere typer som for eksempel Philips Power Pro Expert gør op med fortiden.

Med et strømforbrug på blot 650 Watt hører denne støvsuger til blandt de mest energibesparende, også sammenlignet med traditionelle posestøvsugere. Prisen er stadig lidt over middel, men ikke væsentlig dyrere end tilsvarende cyklon-maskiner.

Et problem med den cyklon-teknologi der anvendes i poseløse støvsugere, er nødvendigheden af højere omdrejningstal på motoren, som næsten uvægerligt giver anledning til ekstra støj.

Også denne problematik er der kommet styr på med Power Pro Expert, som med 76 dB(A) ikke støjer nævneværdigt mere end gennemsnitsstøvsugeren.

Ydelsen er dog udmærket, idet støvsugning på glatte gulve klares til A-klassificering, mens modellen dog må nøjes med D-klasse på gulvtæpper. Dette er ikke ideelt, men på den anden side heller ikke alarmerende, da de færreste støvsugere scorer optimalt ved tæpperengøring.

Det lave strømforbrug sikrer naturligvis også denne støvsuger en placering i den bedste energiklasse A.

Nem udtømning af snavs, men lidt mangelfuld filtrering

Under støvsugningen udskilles snavs og støv fra luften og opsamles i en beholder med plads til hele 2 liter. Beholderen er gennemsigtig, så du kan holde øje med mængden af opsamlet snavs. Efter behov klikkes beholderen nemt fri, og kan tømmes direkte i skraldespanden uden berøring med snavset.

Selve filtreringen foregår med et skumfilter, som desværre ikke er særligt effektivt. På støvfiltreringen opnår Philips Power Pro Expert derfor kun B-klassificering, og vil således ikke være det oplagte valg til allergikere. Filteret har dog den fordel, at det er vaskbart, og derfor kan det genbruges mange gange.

Energiklasse:

Støvemission:

Rengøringsevne gulvtæppe:

Rengøringsevne hårdt gulv:

Motoreffekt:

Lydniveau:

Teleskoprør:

Arbejdsradius:

HEPA-filter:

Poseløs:

Kapacitet – beholder:

Parketmundstykke:

Turbo-mundstykke (til dyrehår):

Møbelmundstykke:

Fuge-mundstykke:

Vægt:

A

B

D

A

650 watt

76 dB(A)

Ja

10 meter

Ja

Nej

5 liter

Ja

Nej

Ja

Ja

5 kg

philips logo lille

philips-power-pro-expert-poselos-stovsuger_7

Video

Billeder

Philips Power Pro Expert

Støvsugerland.dk's bedømmelse
  • Energiklasse
  • Støvemission / Allergivenlig
  • Rengøringsevne gulvtæppe
  • Rengøringsevne hårdt gulv
  • Motoreffekt
  • Lydniveau
3.7

Bedømmelse

Har du lyst til at spare penge på indkøb af støvsugerposer, er Philips Power Pro Expert en relativ fornuftigt prissat model, der ydermere giver en besparelse på elregningen. Den lidt mangelfulde filtrering er dog en anke, hvis der er allergikere i husstanden.
Modellen er endnu ikke så udbredt herhjemme, men skæver man til den franske udgave af Amazon-handelsplatformen, får man indtryk af, at modellen er populær hos brugerne. I gennemsnit får modellen her 4,5 ud af 5 mulige stjerner.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Efterlad en kommentar