Siemens VS06B120 støvsuger

siemens-vs06b120-stovsuger_01

Forhandler Bedste pris

Gå til forhandler

 

Er du på jagt efter en prisbillig støvsuger i rimelig kvalitet, kan Siemens VS06B120 være et muligt bud. Pris og kvalitet hænger dog sammen, så du skal være indstillet på at gå på kompromis på de fleste områder.

Men til sommerhuset eller lignende formål vil modellen være udmærket. På grund af prisen er den meget udbredt, og brugerne er generelt meget tilfredse.

Selv om Siemens VS06B120 kun bruger 700 Watt, klassificeres den alligevel kun til energiklasse B, og det hænger sammen med, at sugeevnen ikke helt står mål med effektforbruget. Glatte gulve rengøres således kun til klasse D, mens rengøringen af gulvtæpper kun klares til en E-klassificering.

Et lyspunkt er dog støvemissionen, der sniger sig op på en fin A-klassificering i kraft af det monterede HEPA-filter. Filteret er dog uspecificeret, så egentlig allergivenlighed er der på ingen måde tale om.

God kapacitet og udmærket byggekvalitet

Selv om støvsugeren er forholdsvis lille, har den alligevel plads til en 4 liters støvsugerpose, og det gør den lidt mere økonomisk i brug end mange af de helt små støvsugere, som skal have skiftet poser væsentligt oftere. Støvsugeren høstede desuden ros for sin byggekvalitet, da den i 2015 blev testet af det tyske StiftungWarentest.

Det var dog stort set også det eneste positive det tyske testmagasin kunne finde at fremhæve den for, og modellen landede som en af de sidste i feltet. I betragtning af prisen fik Siemens VS06B120 dog alligevel prædikatet ”tilfredsstillende” i testen.

Ekstraordinært højt støjniveau

Støjniveauet for den lille Siemens VS06B120 ligger på hele 81 dB(A), hvilket er langt over, hvad de fleste vil bryde sig om. Det svarer til et støjniveau, som opleves 2-3 gange kraftigere end gennemsnittet for en moderne støvsuger, som typisk vil ligge omkring 60-70 dB(A).

Forhandler Pris

Annoncer

Energiklasse:

Støvemission:

Rengøringsevne gulvtæppe:

Rengøringsevne hårdt gulv:

Motoreffekt:

Lydniveau:

Teleskoprør:

Arbejdsradius:

HEPA-filter:

Poseløs:

Kapacitet – beholder:

Parketmundstykke:

Turbo-mundstykke (til dyrehår):

Møbelmundstykke:

Fuge-mundstykke:

Vægt:

A

A

E

D

700 watt

81 dB(A)

Ja

9 meter

Ja

Nej

4 liter

Ja

Nej

Ja

Ja

5,9 kg

siemens logo lille

siemens-vs06b120_03

Video

Billeder

Siemens VS06B120

Støvsugerland.dk's bedømmelse
  • Energiklasse
  • Støvemission / Allergivenlig
  • Rengøringsevne gulvtæppe
  • Rengøringsevne hårdt gulv
  • Motoreffekt
  • Lydniveau
3.5

Bedømmelse

Selv om prisen er lav, er specifikationerne i det store og hele tvivlsomme, og et budget på få hundrede kroner ekstra vil bringe langt bedre støvsugere inden for rækkevidde. Retfærdigvis skal det dog nævnes, at der er solgt rigtig mange støvsugere af denne model, blandt andet i Tyskland.
Ser man på anmeldelserne på tyske Amazon.de, får støvsugeren meget fine brugerbedømmelser med gennemsnitligt 4,3 ud af 5 mulige stjerner.

Sending
User Review
4 (1 vote)

Efterlad en kommentar